Şimdi Ara

200 BİN KM DİZEL ALINIR MI ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
50.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bmw de yuksek km de arac almak patlamaya hazır bır bombadan baska bırşey degıl bence... nedenleri:
    1- bmw ilk 3 ila 5 yıl genel anlamda toplumun gelır sevıyesı yuksek kesım tarafından tercıh edılır.bu donem aracın en temız bakım gordugu donemdır.
    2- daha sonrasında etıket ve sekılcılıge onem veren kısıler tarafından tercıh edilr
    3- bu donemde arac bol bol kullanılır gezılır yanlanır chıp tunıng yapılır v.s
    4- sonrasında bakım zamanı gelır tabıkı servıs yerıne es dost akraba tamırhanesınde kolay basıt uygun yollu cozumler aranır.
    5- ornegın selenoıdler (otomatık sanzıman) degısım ister, bizim uyanıklar 100 tl ye lehimle halleder.
    yanı bmw cı profıle bakınca gercek bu bu yuzden yuksek km bmw alırken ılk sahıbınden almak cok önemli...
  • Motor bakımlıysa,bir sorunu yoksa alınır.Benim dizel aracım 296 bin km de şu an,sıkıntısız kullanıyorum,araca düzgün bakılırsa 200-300 bin kmler çok değil,motor ömrünün yarısı bile değil. Araç hor kullanılırsa 50 bin km de bile motor bitirilir,az kmli diye alırsınız 10-20 bin km kullandıktan sonra motor pert olabilir.Bu nedenle km'nin hiç önemi yok isterse 600 bin km de olsun, önemli olan motorun sağlığı.
  • araç hakkında kullanım şekli, servis v.s hakkında bilginiz varsa alınır.
  • Multijet için 200 bin hiçbir şey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmişi biliniyorsa, temiz kullanılmışsa, motor durumu iyi ise, bakımları tam ve zamanında yaptırılmış ise alınır.

Ben alır mıyım? Muhtemelen almam gibime geliyor..

• Peki arkadaşlar 90 binde bmw e92 dizel alınır mı ? 320

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 210 binde accent era var dizel. Araba saat gibi.
    Basıncada affetmiyor.

• Km'si ile oynanmamışsa,bakımları vaktinde yapılıp ispatlanıyorsa,fiyatıda uygunsa alınır ve mis gibide binilir..

• Bakimliysa alınır. Değilse 10 bin TL bile yer buyuk risk

• quote:

Orijinalden alıntı: w0nderkid

210 binde accent era var dizel. Araba saat gibi.
    Basıncada affetmiyor.

Kia Hyundai10 yyılgarantili ssatıyoryurt ddışında. Korelilerin dizeli efsane

• Bizim millet şu kafayı bırakmadı hayla almayın kardeşim 100 bin üstü araba almayın. Siz almıyorsanız bende gider galeriye iki bin TL altına satarım o size garaj arabası 50 bin km diye satar zaten... Malum siteye bakıyorum canına yandığım bütün arabalara 100 bin civarında 2 yaşın arabada aynı 10 yaşındaki de aynı!

• Araba markası model nedir? Kaça veriyor

• Alınır bizim 14 yaşında bora vardı km bariz düşürülmüş belli yanı far sararmış ama km düşük diye birisi geldi aldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: K.PAŞALI

Bizim millet şu kafayı bırakmadı hayla almayın kardeşim 100 bin üstü araba almayın. Siz almıyorsanız bende gider galeriye iki bin TL altına satarım o size garaj arabası 50 bin km diye satar zaten... Malum siteye bakıyorum canına yandığım bütün arabalara 100 bin civarında 2 yaşın arabada aynı 10 yaşındaki de aynı!

Aynen öyle, milletin psikolojik sınırı 100.000 olunca satıştaki araçların %80i 100bin km altı ne hikmetse. Dediğiniz gibi 2 yaşında araç da öyle, 20 yaşında araç da öyle.

İçi temizse, fazla aşınma eskime belirtisi yoksa 300bin km aracı 100bine düşürüp satacak yüzbinlerce insan var bu ülkede.
  • 2007 MEGANE 2 VAR

80.000 km galerici 27.000 fiyat çekti. Kilometre düşürülmüş gibi geldi.

• Piyasası olan araç ise km satmak için dert olmaz. 268 bin km de olan 1.5dci clio symbol 1hafta sürdü satışı. Bakımları zamanında yapılıyorsa hiç sorun olmaz km.

• Bizde bir şirket aracı vardı, Megane 2 1.5 dCi Authentique(filo spec olandan). Sıfırdan aldık 194.000 km annem kullandı. Araçın hala orijinal debriyajı üstünseydi. Böyle araba bulabilirseniz alınır. Ama şirket araçlarının tahminen %1 is falan böyle kullanılıyor.
    Aslında yüksek km araçta motor önemli değil. Motor yapılır, enjektörler revizyon edilir, turbo revizyon edilir. Önemli olan arabanın kasası. Koltukları yırtıksa, torpidosu temiz değilse gibi şeyleri varsa alınmaz.

Önemli not: 2006-2010 arası 194.000 km yaptığımız aracı geçen gün gördüm 143.000 deydi dikkat edin, bu aracı almayın. 34 ZJ 4523 aracı şu an expression paket yapmışlar dıştan ona göre. Araba makyajlı kasaydı eski kasanın tamponunu koymuşlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam detaylı bir kontrolden geçirilip sorunu yoksa paşa paşa binilir.

• kayra39 kullanıcısına yanıt
    aracın içi zaten kir tutmuş tavan simsiyah olmuş.

direksiyon aşınmış teyp aşınmış. artık bende galericilere inanmıyorum.
  • Alınmaz.

Dizelin ekonomik ömrü 100.000 dir.
    Sonrası masraftır.

Diye inanılıyor, benim tek şahit olduğum masrafları : dpf tıkanması, turbo ve enjektör arızaları. Tek tek araştır istersen .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.