Bildirim
152.000 km’deki benzin+lpgli araç alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
alınmaz -
Beni seviyorsan alınır. -
manidar.quote:
Orijinalden alıntı: Sönmeyen Arıza Lambası.
Beni seviyorsan alınır. -
Muhtemelen 2011 model araç. Motorunda bi problem yoksa, yıllık çok fazla kilometre yapmıyorsanız alınır. Çok tutulmayan model olduğu için uygun fiyatla almaya çalışın. Ayrıca lpg olmadan binilmez zaten. -
150bin km de diye mi alınmaz?
Benzinli araç için 150 bin km nedir yahu
Duyan edenden herkes 20 binde alıp 60 binde toprağa gomuyor sanir -
160 binde olsa dahi alınır -
Tsi, lpg'li ve 150 binde olduğu için alınmaz. 150 binde vvt-i dediler de alma mı dedik hocamquote:
Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643
150bin km de diye mi alınmaz?
Benzinli araç için 150 bin km nedir yahu
Duyan edenden herkes 20 binde alıp 60 binde toprağa gomuyor sanir -
Cevaplar için teşekkür ederim lakin “neden alınır” veya “neden alınmaz” la ilgili bilgi de görmek isterdim. Sonuçta arabalara uzağım, alınmaz diyen arkadaş neden alınmaz mesela, söyleyebilir mi?
Alınır diyen arkadaşlar, alınmasında neden sakınca yok söyleyebilir mi? -
Az km yapacaksanız alınabilir.
Yılda 7-8 bin yaparım derseniz mesela. Çünkü 200 bin km psikolojik sınır. Onu geçmeden satmak gerekebilir.
Bir de uzun yıllar kullanırım, ondan sonra da satmak ucuza vermek sıkıntı değil derseniz yine olabilir.
Alıp birkaç sene sonra satıp model yükseltme düşünceniz varsa 200 binde satmak zor olabilir. -
tiguan diyorsun, tsi diyorsun, sence alınır mı ? -
Tsi tiguan 4x4 benzinde cok yakar. Ayrica tsi motorlara takilan lpg kiti cok onemli. Bu lpg kitleri diger kitlerden cok pahali. Arastirin. Youtube da Candan Muhendislik tiguan diye arastirin. Hangi kitler uyumlu soyluyor adam. Ayrica hangi marka nin hangi kiti nerede takilmis? Faturasi duruyor mu? Bu sorular cok onemli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyrime2828 -- 16 Nisan 2018; 9:13:50 > -
Kardeşim tamam ama,quote:
Orijinalden alıntı: forduna61
tiguan diyorsun, tsi diyorsun, sence alınır mı ?
Neden alınır veya neden alınmaz diyorum. Arabalardan anlayan birisi olsam zaten sormam bu soruyu. Anlat da bilelim Tiguan’ın nesi varmış, Tsi’in nesi varmış, neden alınmazmış, anlat hele bir.
Diğer arkadaşlar, sizlere de teşekkür ederim. Düşünüp değerlendireceğim. Ama senede en en en fazla 3.000 km yapacağım için alabilirim diye düşünüyorum. 2-3 seneye de satarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuiNatioN -- 16 Nisan 2018; 21:53:14 > -
Eğer motor bloğu değişmiş se alınır. Yoksa başınıza büyük dertler açma arefesinde☺☺ netten biraz araştırın bu araçların tsi motorları piston kırıyor. -
senede 3 bin km için her gün ticari taksi vb. kullanın bence, hiç değmez araç almaya.quote:
Orijinalden alıntı: RuiNatioN
Kardeşim tamam ama,
Neden alınır veya neden alınmaz diyorum. Arabalardan anlayan birisi olsam zaten sormam bu soruyu. Anlat da bilelim Tiguan’ın nesi varmış, Tsi’in nesi varmış, neden alınmazmış, anlat hele bir.
Diğer arkadaşlar, sizlere de teşekkür ederim. Düşünüp değerlendireceğim. Ama senede en en en fazla 3.000 km yapacağım için alabilirim diye düşünüyorum. 2-3 seneye de satarım.
Alıntıları Göster
-
151 000 km de bile olsa alınır. 151 den Yukarısı için arkadaşlar fikir belirtir. -
milletin başına iş açmaquote:
Orijinalden alıntı: TSY
151 000 km de bile olsa alınır. 151 den Yukarısı için arkadaşlar fikir belirtir. -
Eğer bu söylediğin doğruysa vw gene milleti test rig olarak kullanmış dememiz lazım. Vw ciler için eğer doğruysa şeklindeki girişimi tekrar edeyim. Neden? Çünkü bu durumda detonation denen vuruntu diye çevşrebilecğimiz ve olgunlaşmamış yanma süreci olan bir motor, henüz üstünde çalışılması gereken bir motor piyasaya sürülmüş demektir. Bakın mazda skyactive motorları yüksek sıkıştırma ve sıkıştırmayla ateşleme teknolojisi ile satacak ve belli bir seviyede olanını da satıyor ama kademe kademe ilerliyor. Skyactive konusunda da en büyük problem vuruntu. Adamlar alın size motor demedi hala üstünde çalışıyor. Zihniyet farkı işte... -
-
Kısaca biraz baktım. Bi iki başka forumda da bişeyler okudum. Anlaşılan detonation bu motorlarda var. Bunları önlemek için yakıta bazı katkılar koyuluyor. Bu durumda eğer vw nin önerdiği bir yakıt varsa onun dışına çıkmamk lazım. Ama galiba belli devir aralıklarında araç da biraz yüklüyse az da olsa yine de oluyor. Bu olduğunda motorda zamansız yanma oluyor demektir. Mesela sıkıştırma evresinde bir ön yanma olsa bu yanmadan kaynaklı pistonu aşağı iten bi basınç olacak ama bu basınca rağmen piston daha büyük bir basınç ile yukarıya doğru itiliyor olacak. Doğal olarak en zayıf parçanın kırılması sorunu ortaya çıkar.
Dediğim gibi eğer bi benzin önerisi varsa ve onla kullanmak vuruntu açısından elzemse benzinle bile ülkemizde kullanmak sıkıntılı. Lpg ile artık siz düşünün
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beni seviyorsan alınır.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X