Şimdi Ara

Sizce saf alman çoban mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • henüz 35 günlük çok erken bu soru için ama yine de sormak istedim..şimdiden teşekkürler

• bedava aldıysan boş ver safını kırığını sonuçta buda köpek oda köpek . ama para verip aldıysan buraya sormaktan ziyade bir veterinere veya bu köpeklerin egitimini yapan eğitimcilere sormanda fayda var. şimdi burada engin tecrübeli , bilgili (!) arkadaşlar gelir kırık der seninde köpeğe karşı tavrın değişir. en iyisi dediğim kişilere sorman olur. ayrıca ebeveynlerinin karnesini görmeden almasaydın ama gayet sağlıklı bir alman kurdu hele birde düşük bel olursa offff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 4 Haziran 2012; 22:28:14 >
  • teşekkürler cevap için..parayla aldım..kırmada olsa saf da olsa köpeğimi çok seviyorum.benimkisi sadece merak...daha bebek yeni geldi evimize hoş geldi...anne baba alman kurdu ..düşük bel maskeli şimdilik :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: galenos76

teşekkürler cevap için..parayla aldım..kırmada olsa saf da olsa köpeğimi çok seviyorum.benimkisi sadece merak...daha bebek yeni geldi evimize hoş geldi...anne baba alman kurdu ..düşük bel maskeli şimdilik :)

anne ve baba alman kurdu ama saflıgını sorguluyorsun ? ne yanı anne baska bı kopekle kacamak yapmıs olabılırmı bunumu ıma edıyosun annesını ve babasını gorduysen için rahat olsun he demıyorum atalarıda safkandır orası belli olmuyo
  • valla işi buraya vardıracağını düşünememiştim....anne babası bana saf göründü öyle dendi...bu işleri iyi bilen varsa forumda fikir almak istemiştim sadece
  • Kulakları kırık sen en iyisi 6 aylık olana kadar bekle eğer alman kurdu şeklini alırsa safdır kulaklarına yumurta akı sür dikelsin.
  • köpeğiniz uzun Tüylü gsd merak etmeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEŞEKKÜRLER CEVAPLAR İÇİN
    1 FOTOSUNU DAHA ÇEKTİM...

• anne babayı görmüşsünüz köpeğiniz hayırlı olsun. kulak gelişimi için önemli olan şeyleri yaparsanız estetik olarak iyi olacaktır büyüyünce. kafa üzerinden sevmemek kafasını geçirebileceği parmaklık gibi yerlere koymamak gibi. bir de iyi bir mama verirseniz ırkının özelliklerini tam yansıtır merak etmeyin.
  • alpereen arkadaşın dediği gibi köpeğin kulaklarını elleme.Ayrıca köpeğin büyüyünce çok güzel olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

alpereen arkadaşın dediği gibi köpeğin kulaklarını elleme.Ayrıca köpeğin büyüyünce çok güzel olacak.

çok teşekkürler..paça terlik bırakmadı evde...kesin uzun tüylü mü olacak acaba?
  • kulaklarının kırıklığı falan yok normal daha minik zaten 1.5 ay sonra dikilecek kendiliğinden yumurta akı falan da öyle bişi yapma ilk defa duyuyorum , köpeğin safkan ve çok tatlı komşumun köpeği 4 tane yavruladı son bi tanesine doğduğundan beri 3 ay neredeyse benim köpekle beraber ben baktım şimdi kocamanlar köpeğin hakkında yanlış düşünme safkan olsada olmasada bişey farketmez ama safkan zaten için rahat olsun bir de ne kadar verdin acaba yavru ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

kulaklarının kırıklığı falan yok normal daha minik zaten 1.5 ay sonra dikilecek kendiliğinden yumurta akı falan da öyle bişi yapma ilk defa duyuyorum , köpeğin safkan ve çok tatlı komşumun köpeği 4 tane yavruladı son bi tanesine doğduğundan beri 3 ay neredeyse benim köpekle beraber ben baktım şimdi kocamanlar köpeğin hakkında yanlış düşünme safkan olsada olmasada bişey farketmez ama safkan zaten için rahat olsun bir de ne kadar verdin acaba yavru ya

TEŞEKKÜRLER CEVAP İÇİN...BENİM HAYLAZ 600 TL..BURSADAN GETİRTTİM..ÇİFTLİK DEĞİL..
  • düşük bel ise saftır diye birşey yok.alman kurdunun 12 çeşidi var.kardeş alman kurtları en iyi köpek türü ben şimdikik alman dan önce sibirya fino dogo gibi türler besledim en iyi köpek bunlar.köpeğin değerini büyüyünce anlarsın şimdiden eğitine başla.ben yat komutunu 15 dakikada öğretmiştim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.