Şimdi Ara

Fahir Talib boş adam mı sizce yoksa biliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
11.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bölümde herkes tanır herhalde sizce işini bilen adam mı yoksa boş adam mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bom boş ve ruhsuz, robotla arasinda hic bir fark yok. birde yetmezmis gibi eşinide soktu işe, muhtemelen hanim baskin çikti kendine de pay cikardi. Bizim erkekler zaten disarda zart zurt eder evde fisss. And kral, otopark guzel, kim geçer bomba, kabak ta enis batur gibidir. gerisi benim icin tamamiyle sigara dumani gibi, birden çikiyor ardindan kayboluyor, etkisiz.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Fahir Talip: Zengin Bir İş İnsanı

Fahir Talip, ailesinin servetini devralan ve iş dünyasında önemli bir isim haline gelen Türk bir iş insanıdır. Babası zengin bir iş insanı olan Fahir Talip, Ebru Talib ile yaptığı evlilik ve ardından boşanmasıyla da gündeme gelmiştir.

Fahir Talip'in Ailesi ve Servet

Fahir Talip, zengin bir iş insanı olan ve emlak, turizm ve finans sektörlerinde faaliyet gösteren bir aileye mensuptur. Ailesinin servetinin yaklaşık 1 milyar dolar olduğu tahmin edilmektedir.

Fahir Talip'in İş Kariyeri

Fahir Talip, iş kariyerine aile şirketlerinde başladı. Daha sonra kendi işlerini kurdu ve emlak, enerji ve medya sektörlerine yatırım yaptı. Günümüzde, Türkiye'nin en zengin iş insanlarından biri olarak kabul edilmektedir.

Fahir Talip'in Kişisel Hayatı

Fahir Talip, eski eşi Ebru Talib ile yaptığı evlilik ve ardından boşanmasıyla da tanınmaktadır. Boşanma davası, Türkiye'nin en çok konuşulan davalarından biri olmuştur.

Özet

Fahir Talip, ailesinden devraldığı servetle zenginleşen ve iş dünyasında önemli bir isim haline gelen bir Türk iş insanıdır. Ebru Talib ile yaptığı evlilik ve boşanması da onun kişisel hayatını gündeme getirmiştir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bence kültürlü ve diksiyon hitabeti düzgün birisi.Videoları hoş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kim

• Kim geçer kanalı şu anda en iyisi

• ben beğenerek izliyorum... kaliteli videolar...eşi de gayet güzel renk kattı videolara. belli bir bakışı var... yanlama gazlama vs gibi olaylara girmiyor.
  • Kaliteli iş yapıyor herkes apaçi olacak diye bir kaide yok sinan doğan gibi

• Fahir talib dinleyeceğime otomobil dergisi açar okurum. çünkü o da yorumsuzca okuyor

uzun zamandır izlemiyorum fakat saffet üçüncü ile ikisi asla aracı yermezler dikkat ettiyseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 20 Eylül 2020; 0:6:8 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Katalogcu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sunum, konuşma, video mix anlamında işini iyi yapıyor. Prezentabl bir youtuber.
    Ama bir aracı alıp almama konusunda net karara varacağınız videolar çekmiyor. Yine de izlerim.

• Bu sektörde en sevdiğim isim And Mehmet' ti. Yorumları, bakış açısı, yakaladığı ince detaylar, sürücülüğü gayet iyiydi. Bunun yanında Fahir Talib çok düz geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Bu sektörde en sevdiğim isim And Mehmet' ti. Yorumları, bakış açısı, yakaladığı ince detaylar, sürücülüğü gayet iyiydi. Bunun yanında Fahir Talib çok düz geliyor.
    Katılıyorum. And'ın yeri dolmadı.
  • karısı ebruga gıcıgım kayınpederıne amca dıye hıtap edıyor
    fahirde bunu sindiriyor

• Fahir kibar adamdır ama araç alırken izlenecek kişi değildir. Aslında türk YouTube kanallarının hiçbirini bu amaçla izlemem çünkü ya araba firmalarının ağzıyla konuşurlar yada izleyici kitlesinin sırtından para kazanma derdindedirler Türk bir Scotty Kilmer a ihtiyaç var aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

karısı ebruga gıcıgım kayınpederıne amca dıye hıtap edıyor
    fahirde bunu sindiriyor
    Adamin ozel hayatinin konuyla ilgisi ne?

• abi kimden bahsediyosunuz kayınpederini bilecek kadar kim bu
  • cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Otopark And değil mi bahsettiğimiz? Nerede o ya :/

• august landmesser kullanıcısına yanıt
    CARVISER adlı youtube kanalı. Ben Bayadır takip ediyorum kendilerini, üslubu düzgün iyi birisi herkese hitap etmeyebilir. Araba almak isteyenleri tatmin etmez, sadece arabayla ilgili bilgileri verir, kararı size bırakır, bence de böylesi daha makbuldür.

• Eşi çok giriyor videolara. Kadın bence bozuyor işi. Adam da düz biraz, net fikir vermiyor.

Üstte bir arkadaşın dediği gibi, kim geçer kanalı net, fikir verebilecek videolar çekiyor eğip bükmeden.

Sinan, Doğan eğlencelik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahir Talib’in özellikle karısıyla C5 aircros testinden sonra ,izlemesem de pek kayıp olmaz intibası oluştu bende.

Sinan Koç iyidir ,hoştur,izlenir de,And Mehmet Çetin’in yeri gerçekten dolmadı.Test Perspektifi ,video başlıkları pek orijinaldi.
  • Bom boş ve ruhsuz, robotla arasinda hic bir fark yok. birde yetmezmis gibi eşinide soktu işe, muhtemelen hanim baskin çikti kendine de pay cikardi. Bizim erkekler zaten disarda zart zurt eder evde fisss. And kral, otopark guzel, kim geçer bomba, kabak ta enis batur gibidir. gerisi benim icin tamamiyle sigara dumani gibi, birden çikiyor ardindan kayboluyor, etkisiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 20 Eylül 2020; 1:25:23 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.