Şimdi Ara

Fahir Talib boş adam mı sizce yoksa biliyor mu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
2
Favori
11.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nicotr

Fahir kibar adamdır ama araç alırken izlenecek kişi değildir. Aslında türk YouTube kanallarının hiçbirini bu amaçla izlemem çünkü ya araba firmalarının ağzıyla konuşurlar yada izleyici kitlesinin sırtından para kazanma derdindedirler Türk bir Scotty Kilmer a ihtiyaç var aslında.
    yada bir jeremy clarkson a
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Aynen.

Yok, tanınmayan kişi ise youtube'da xxx kanalı var vs tanıtılır.

Problem Fahir 'de değil konu açmasını bilmeyen konu sahibinde.
    Ben sadece otopark kanalını takip ediyorum diğer kanalları faydalı görmüyorum mesela doğan kabak vs boş muhabbet faydalı bir tanıtımı yok gözümde hele motor1 Türkiye A4 süslü Passat dedi adam 2.0 TDI 190 HP quaatro modeline o yüzden takipte etmiyorum çoğu kanalı gerekte yok zaten and Mehmet Çetin YouTube kanalı açtı böyle giderse otopark ve and ikilisi yeterli olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 20 Eylül 2020; 17:8:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Sunum, konuşma, video mix anlamında işini iyi yapıyor. Prezentabl bir youtuber.
    Ama bir aracı alıp almama konusunda net karara varacağınız videolar çekmiyor. Yine de izlerim.
    And yeni kanal açtı bilgin olsun
  • Çok şükür hiç bir youtube kanalı üyesi değilim o nedenle bu vatandaşlar kim zerre fikrim yok. Eskiden bbc’de top gear bakardım artık o da yok. Oto dergileri alırdım onlar da bitti. Şimdi yenilikler hakkında burada ne duyarsam o!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrankGallagherx

And yeni kanal açtı bilgin olsun

Alıntıları Göster
    Ciddi mi, bi bakayım akşama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 20 Eylül 2020; 17:25:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeril

Ciddi mi, bi bakayım akşama

Alıntıları Göster

• War Rock W kullanıcısına yanıt
    Size göre hayatı boyunca hiç kaza yapmamış bir sürücü çok iyi bir sürücüyse, bu görüşünüze saygı duyarım.
  • ben And diyorum bu konuda
    bir de benzin deki kişi fena değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Size göre hayatı boyunca hiç kaza yapmamış bir sürücü çok iyi bir sürücüyse, bu görüşünüze saygı duyarım.
    Evet öyle 10 senedir araç kullanıyorum çok şükür hiç kaza yapmadım yada ceza yemedim aracın limitleri bellidir sürülme şekli bellidir, serseri gibi kullanırsan böyle patlarsın bu kadar basit.Bunların arabadan anladıkları yok, yok orası yumuşak burası sert felan alakasız şeyler anlatıp arabayla trafikte magandalık yapan tipler.Bunları izleyip prim verenlere üzülüyorum.Yarın öbürgün kendilerine böyle biri tarafından çarpılsa ve aileleri böyle biri tarafından yok edilse acaba ne tepki verirler? Daha geçen gün bunun eski yardakçısı video koymuş, bir şans verip izliyim dedim ama yok adam gidiş geliş iki şeritli virajlı orman yollarında 180km yapıyor karşı şeride felan geçiyor.Kabul edilebilir şeyler değil.Bunların eski videolarınıda bilirim, gece trafiğe açık yollarda maganda gibi son sürat araçla tehlikeli hareketler yapmalarını tasvip edip bunu iyi sürücülük zannediyorsan gerçekten yazık.O kadar iyi sürücü olan adam koskoca yayla gibi yolu olan istanbul park pistinde araba pert etmez, okadar iyi sürücü olan adam ralli aracıyla gidip küt diye ağaca girmez komik olmayın lütfen savunduğunuz adamlar tescilli trafik magandası.

• quote:

Orijinalden alıntı: werneke

ben And diyorum bu konuda
    bir de benzin deki kişi fena değil
    he fena değil, 90 model tenekeleri toplayıp toplayıp millete iteliyor.Bunu aldım çok güzel tam koleksiyonluk asla satmıyıcam kendi aracım ömür boyu saklamayı düşünüyorum diyip iki gün sonra topladığı tenekeleri birine iteliyor.Hem arabadan hemde saf izleyiciden parayı götürüyor.Akıllı adam bunlar vesselam.En son 10 parçaya bölünmüş şahin topluyordu, yakında onuda kakalayacak bir saf bulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Hocam bildiğim kadarıyla tır şöförlerine soruyorlarmış kaza yaptın mı diye, yapmışsa alıyorlarmış, yok yapmadım diyorsa direk eliyorlarmış.

Arkadaş yanlış düşünmüş, kaza yapmamış adam kendine ben şöförüm demesin, çünkü hiçbirşeyi bilmez yaptığının vehametini anlayamaz serseri kurşun gibidir.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Benim bakış açıma göre pistte kaza yapmış olması çok daha mantıklı. Neticede aracı en üst limitlerde kullanıp, her yönüyle zorlandığınız yer pist alanı. Böyle durumlarda yapacağınız çok küçük bir hata, yoldan çıkıp kaza yapmanıza neden olur.
    Halka açık alanlarda, limitlerin üstünde araç kullanmalarını bende kesinlikle onaylamıyorum. Ama trafik magandası yorumu biraz ağır bir itham gibi geliyor.
    Benim gözümde trafik magandası olanlar Harun Taştan ve Ünal Turan gibileridir.
  • Bir musibet, bin nasihattan iyidir. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLauGHTeRz

Şu c5 aircross aldım diyip aracın şirket üzerine çıktığı reklamcıdan mı bahsediyorlar :)
    O mesele ne hocam ben bilmiyorum. C5 Aircross kendilerinin değil mi ? Aldık diyorlardı ?
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Meraklı bi arkadaş plakadan mtv öder gibi yapmış ve şok şok şok araç psa otomotiv pazarlama aş üzerine kayıtlıymış :), arkadaş cevap bekliyor ama 3 maymunu oynuyorlar kendileri youtube yorumlarını okursan görürsün neden c5 aircross aldık videosunda
  • Otopark ın 3. Elemanı olan muhip i seviyorum samimi ve araç hakkındaki hislerini söylüyor katalog verisi yok
  • cankut1907 C kullanıcısına yanıt
    Ağır mı? Adam şehir içinde hız limitlerini aşıp aşırı tehlikeli hareketler yapıyordu daha sonra kurumsallaşınca otopark gidip videoları kanallarından sildiler.Kendileride biliyor ne yaptıklarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CapriceClassic

Çok şükür hiç bir youtube kanalı üyesi değilim o nedenle bu vatandaşlar kim zerre fikrim yok. Eskiden bbc’de top gear bakardım artık o da yok. Oto dergileri alırdım onlar da bitti. Şimdi yenilikler hakkında burada ne duyarsam o!
    doug demuro ve tfl truck ı tavsiye ederim yada hoovies garage ve high peak autos
  • katalog okuyor bence başka bir özelliği yok
  • Kendi yorumunu katmıyor
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.