Şimdi Ara

Fahir Talib boş adam mı sizce yoksa biliyor mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
11.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FunnyxD

CARVISER adlı youtube kanalı. Ben Bayadır takip ediyorum kendilerini, üslubu düzgün iyi birisi herkese hitap etmeyebilir. Araba almak isteyenleri tatmin etmez, sadece arabayla ilgili bilgileri verir, kararı size bırakır, bence de böylesi daha makbuldür.
    En uygunu da odur bence. Bana guzel gelen sana hitap etmeyebilir, Fanboy gibi bu arabaya binilmez diyen bir kanali ben izlemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben beğeniyorum videolarını doğanı izlemekten yeğdir...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eşi gelmeden önce izlemiyordum çünkü samimiyetsiz geliyordu. bence şu an çok iyi işler yapıyor.

• En büyük artısı, çoğu Türk YouTuber'daki saçma sapan cıvıklıklardan uzak olması. Yıllardır karşılaşırım videolarıyla, duruşu hiç değişmemiş, çok seviyeli. Ona rağmen hiç bir videosunu detaylıca izlemedim, çünkü diksiyonu bana çok sentetik geliyor, benim kendi kişisel sorunum olabilir. Bu sebeple otomobil bilgisi ile yorum yapamayacağım.

Yukarıda bir arkadaşın And Mehmet yorumuna tamamen katılıyorum, onun gibisi zor gelir, ama yine de ismini bu konuda öğrendiğim Fahir gibi seviyeli insanların da yayınlarının ve takipçilerinin artmasını dilerim.

• Sinan ve And . Gerisi boş adam.

• Hiç samimi gelmiyor bana incelemesi de başarılı bulmuyorum. Ekipmanları, hitap yeteneği kurguları başarılı o kadar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu c5 aircross aldım diyip aracın şirket üzerine çıktığı reklamcıdan mı bahsediyorlar :)

• Benden duymuş olmayın And dönüyor. Amerika macerası bitmiş. Yeni bir programla geliyormuş.

• And iyiydi. Gidişinden sonra Sinan bir süre iyi idare etti ama sonradan klasik youtuber kafasına girdi bence.

Şimdi otomobil günlüklerim kanalına sardım ikinci el ağırlıklı gidiyor. Tam anam babam usulü samimiyet var. Katalog verilerini ezberleyip okumuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrashbringer -- 20 Eylül 2020; 8:55:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Kaliteli iş yapıyor herkes apaçi olacak diye bir kaide yok sinan doğan gibi
    Doğan a bişey demiyorum ama Sinan Koç adamdır.
  • En akıcı konuşan Türkçe'yi iyi konuşan And Mehmet. Otomobil değil başka bir konu olsa da o adamı dinlerim. Gözlem yeteneği de çok iyi dili de akıcı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

Fahir talib dinleyeceğime otomobil dergisi açar okurum. çünkü o da yorumsuzca okuyor

uzun zamandır izlemiyorum fakat saffet üçüncü ile ikisi asla aracı yermezler dikkat ettiyseniz.
    Aynen.
    Eskiden daha detaylı çekimler yapıyordu. Şimdilerde eşi ile yaptığı videoların hiçbirini izlemiyorum. Takibi bıraktım. İşi magazine çevirdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Doğan a bişey demiyorum ama Sinan Koç adamdır.

Alıntıları Göster
    Adamlığına laf eden olmadı nerden çıkardın??

• Eski otopark(And'ın olduğu zamanlar) en kalitelisiydi. Bazen firmalar araç vermediğinden kiralayıp test ettikleri de olmuştur.
    Şimdilerde Benzin TV, sekizsilindir, Otopark kanallarını takip ediyorum. Bunların 2. el testleri daha güzel oluyor. Bir de henüz test yapmasa da Auto Club'un otomobil sohbetleri keyifli oluyor.
    Sıfırda kimseye pek güvenmem. Eski otopark gibi test yapan pek kalmadı.

Fahir Talib biliyor mu sorusuna cevap verirsem, kendisi dergi geçmişi olan biri yani biliyor. Ama bildiklerini açıkça söyleyebildiğini sanmıyorum. Muhtemelen ne şiş yansın ne kebap formatını benimsiyor. O yüzden kendisine pek ısınamadım. Diğerlerinde de var bu olay ama Fahir bu işi daha fazla yapıyor gibi geldi. Saffet Üçüncü zaten apayrı bir boyut. Kuş serisini getirip konuşalım desen onu bile över. Otomobil bilgisi çok üst düzeyde ama her zaman güzel yanları öne çıkaran birisi. Sanki basın bülteni izliyoruz onu görünce.

• Eşi çok antipatik sevmiyorum kadını, fahirde çok düz adam katolog anlatıyor. Sonra ee diyorsun ve ee si yok. Bir sonuca varmıyor.

Ben motor 1 izliyorum. Ama bu işin kralı and mehmet çetin dir.

• Eski otopark tan sonrası boş geldi bana her kim olursa olsun

• Fahir biraz parayı bulunca samimiyetten uzaklaştı.
    And ve Motor1 deki esmer kısa boylu elemanı beğeniyorum.
    Şuan AutoClub videolarında bulunan Halit Bolkan çok güzel araç tanıtır mesela.
    Doğan Kabak —tadı verdi— , Noyan ise işi iyice ticarete döktü.

• Ve aynı zamanda daha çok hobi olarak yapan muharrem gökçe kardeşim var. Çok efendi çok saygılı ve bir kurumsala bağlı olmadığı için çok net fikirler söyler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.