Şimdi Ara

Fahir Talib boş adam mı sizce yoksa biliyor mu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
11.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnandın mı sende keriz gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu adama güvenip sakız bile almam ben. Adam hiçbir şekilde otomobillerden anlamıyor her araçta aynı kelime kalıpları ruhsuz anlatışı var. Otopark ve otomobil dünyam bu işi hakkıyla yapıyor en basiti passatla bile yanlaya yanlaya dönüyorlar aracın limitlerini gösteriyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • and kazayı pistte yaptı diye hatırlıyorum. eger kazayı pistte yaptıysa kazayla ilgili söyledikleriniz yanlış olur. trafikte tehlikeli hareket yapmak elbette yanlış ama arabayıda sakince kullanıp arabanın limitlerini bilmeden yorum yapanlarda bana boş geliyor.
    fahir bilgili ama ne şiş yansın ne kebab yansın yorumları yapıyor.eşinin daha cesur yorumları var.
    otopark sinanda iyi ama and olmadan otoparkdada bir şeyler eksik kalıyor. and ve sinanda kavgalı ayrılmışlar.bir daha yan yana zor gelirler.
    tabii bu tip adamların hemen hemen hepsi arabayı cok elestirirsem bir daha firmalardan araba alamam korkusunuda yasıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cankut1907

Bir musibet, bin nasihattan iyidir. :)
    Aynen öyle, ben bu arkadaşa kaza yapsın kazalara gelsin demiyorum, Allah korusun ama orta ölçekli bir kaza yaşarsa, diyecek kendine önceden araba kullanmayı tam bilmiyormuşum diye.

Araba kullanmaya 18 yaşımda başladım şuan 33 yaşımdayım o zamanlarda yaptığım haraketleri yapmaya şuan korkuyorum belli dönem boyunca kaza yapmadım ilk kazamı 25 yaşımda yaptım ikincisini 32 yaşımda ikiside orta ölçekli kaza idi geçmişe bakıyorum kazasız kullandığım dönemde araba kullanmayı bilmiyormuşum diyorum.

Rabbim herkese kazasız sürüşler nasip eylesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakpinar1222 Y kullanıcısına yanıt
    Kerizler belli, sırtınızdan yaptığı reklam paralarını ezerken troller burda boş yapıyor.

• Araba ilgisine sevgisine diyecek yok fakat katalog,fabrika verisi ve tasarımdan başka bilgi sunmuyor bunları zaten kişi kendi açar okur ve kendi zevki var sonuçta. Sonradan eşini çok işe dahil etti eski tadı kalmadı

• En iyisi kim geçerken Yalın
    Fahir felan bir defa olumsuz birsey söylediği var mi

• Namaste. kullanıcısına yanıt
    özel hayat degılkı
    çektıgı videoda babasına x3 alırken videoyu seyretsene
    yorumlara baksana
    ebru ya gıcıgım.

bukadar moderenlık çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mnr980

özel hayat degılkı
    çektıgı videoda babasına x3 alırken videoyu seyretsene
    yorumlara baksana
    ebru ya gıcıgım.

bukadar moderenlık çok fazla.
    Ozel hayata dair bi detay, senin sahsi gicikliginla Fahirin isinin bir alakasi yok.

Toplumun her kesiminin kaynanayi kayinbabayi kendi annesi babasi yerine koyacak diye bir durum da yok. Egitim, kultur ve sosyal yasam anlaminda ust seviye bir aile kendi bilecekleri is.

• Otomobil ile ilgili cok bir bilgisi oldugunu dusunmuyorum.Sadece Aileden zengin biri dolaysı ile de iyi eigitmi var.Ama Otmobil Bilgisi bence yok.
    O inceleme yapanlarda da Sinan Koc dısında teknik bilgisi olan oldugunu dusunmuyorum.Sinan Koc ise hem Muhendis hem de yıllarca Skoda da calısmıs.
    Onun dısındakiler teknik olarak yetersizler bir de Kim Gecer in sahibinin videolarını begeniyorum.
    Dogan Kabak ise sadece sova donelik bir isim bence...
  • Otopark tek geçerim. And'ın olduğu zamanlar da güzeldi. Tek başına Sinan Koç kendini iyi kanıtladı ve bence And ile olduğu zamanlardan daha iyi güzel içerik çıkarıyor kendi başına. Eskiden And mı Sinan mı deseler And derdim ama bu haliyle Sinan çok iyi.
    And'ın da şuan Sterr Türkiye diye bi oluşumu var. Hatta bi video çekimi var orda o kadar iyi anlatmıyor mesela.

• Yıllardıe boş vakitlerimde araba , trafik vb videolar izlerim bu adama hiç denk gelmemiştim. Başlığı görünce açtım 1 2 video ve kustum!!! Bu ne abi ikiside birbirinden itici bişey bildikleri de yok.

• kötüye kötü diyemiyor her yuvarlak konuşuyor sanırım otomobil firmaları ile arasını bozmak istemiyor bu yüzden kendisinin yorumlarını dikkate almıyorum
  • Otopark'tan başkası yalaaaan

Reklam olayında anlayışlı olmak lazım, herkes firmalarla arasını iyi tutmak ister. Yoksa kimse kalkıp da test aracı vermez vs.

Doğan Kabak çok reklam yüzü oldu. Fakat şov yönünü seviyorum.

Fahir aslında fena anlatmıyordu, hani standart düz bir adam fakat bu eşiyle olan girişim çok antipati yarattı, haklılık payı da var.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Sizin mantığınızla yayla gibi yolu olan pistte kaza yapan herkes kötü sürücü:)Bir sürü pilot var kaza yapan pistte :)
  • Karısını ortaya atana kadar izlerdim. Ne zaman o gudubet geldi abonelikten çıktım.

• Selamlar,

Örnekle açıklayayım,

Golf 8 Almanya'da çıktı, buradan bir sürü YouTuber otomobil yorumcusu test yaptı.

Buraya kadar güzel.

Şimdi soruyorum;

Golf 8'de kullanılan DSG şanzıman Golf 7 de kullanılan kuru tip mi,yoksa yeni nesil diye ıslak tip kavramaya mı geçtiler.
    Biliyorsunuz ıslak kavrama çok daha sorunsuz.
    Taaa Almanya'ya kadar Doğuş Oto'nun davetlisi olarak gidip bu özel bilgiyi veren otomobil yorumcusu var mı?
    Benim takip ettiğim kadarı ile yok.
    Hepsi 7 ileri DSG deyip geçtiler.

Ne olacak biz katalogdan bakarız derseniz öyle kolay kolay ulaşılan bir bilgi değil.
    Ancak otomobil satın alınınca şase no ile sorgulanıp öğreniliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey1103

Sizin mantığınızla yayla gibi yolu olan pistte kaza yapan herkes kötü sürücü:)Bir sürü pilot var kaza yapan pistte :)
    Yarışlarda pist kalabalık oluyor, birbiriyle çarpıştığı için kaza yapıyor büyük çoğunluğu yada fazla agresyondan, acemi gibi gidip bariyerlere girmiyorlar bomboş pistte.İkisi aynı şey değil.Sapla samanı karıştırma.

• Hem YouTube hem de instagramda Fahir'i ve eşini düzenli takip ediyordum uzun bir süredir.

Ama karı koca her gün Trendyol linkleri paylaşmayı düzenli hale getirdiklerinden beri takipten çıktım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.