Şimdi Ara

Fahir Talib boş adam mı sizce yoksa biliyor mu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
2
Favori
11.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cankut1907

Bu sektörde en sevdiğim isim And Mehmet' ti. Yorumları, bakış açısı, yakaladığı ince detaylar, sürücülüğü gayet iyiydi. Bunun yanında Fahir Talib çok düz geliyor.
    He çok iyiydi ondan test için gelen focus rs i pert etti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polestar191

Adamlığına laf eden olmadı nerden çıkardın??

Alıntıları Göster
    Apaçi ne demek ? İltifat mı ?

Adam işini gayet iyi yapıyor. İyi bir sürücü. Her konuda detay veriyor. Sinanın nerde ne apaçiliğini gördünüz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 20 Eylül 2020; 14:5:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz katalog değeri okuyan,teknik ekipman ve sunum olarak harika bir prodüksiyonu var.

ötesinde sanki markanın reklam yüzü gibi,bir aracın size eksilerini sittin sene anlatmaz..

öve öve bitiremez.

songünlerde de magazine döndü iyice boşa vakit kaybı..

sinan denilen kişide tam tersi bilgili ve aşırı laçka bir uslubu var gereksiz yere..

bu onu itici yapıyor..

Doğan kabakta farklı bir stil deniyor,bu işi yaparken komik olmak ehh..
  • Otoparkçıyız,lakin And'ın yeri gerçekten dolmadı.Şuan da Sinanı rakipsiz görüyorum.Carviser ise önceden kısa kısa temel şeyleri anlatan videolarıyla gayet güzel bir yol izliyordu lakin şuan çizgisinden çıkmış durumda.Kişisel olarak Fahiri de severim,cana yakın ve kibar kişilik.

• Kesinlikle reklam adamı gibi.Kötü özellik söylerken bile hafifleterek söylüyor , anlatımı katalog verisi gibi adamın.Benzin TVdeki arkadaşı seviyorum Burak galiba.Otopark panpalar zamanı çok güzeldi And Mehmet çok objektif anlatırdı ve izlemek bana keyif veriyordu.Sinanı da çok beğeniyorum onun videoları da eğlenceli ama and mehmet olmadan biraz eksik kalmış gibi.Ama carviserı kesinlikle izlemem bana çok yavan ve katalog verisi adamı gibi geliyor.
  • fahir zengin adam. eşi de zengin. zengin ailelerin çocukları. başarılı görünmesinin sebebi zenginlik.

paran varsa başarılısın.
  • Aynen.

Yok, tanınmayan kişi ise youtube'da xxx kanalı var vs tanıtılır.

Problem Fahir 'de değil konu açmasını bilmeyen konu sahibinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üreticinin zaten açıklamadığı neyi söylüyor ki bu insanlar?
    Bence boş zamanlarında ikinci el ilanlarını takip edenlerin hobilerine hitap ediyor
  • Çerezlik videolar sunuyor. Katalog bilgilerinden öte değil. Keyfine izlenebilecek bir Youtuber.

Otopark’ta da durum eskisi gibi değil ama yine de otomobili otomobil olarak değerlendiren ender kanallardan.

Otomobil içerikli videolarda eğlence değil de bilgi arayan birisiyim. “Youtuber” furyasının bir an önce bu otomobil kanallarından çıkması dileğiyle.

• Bir kaç yıldır takip ettiğim bir kanaldı Carviser. İncelemeler katalog verisinden pek farklı değil. Yani kullanıcı yorumundan ziyade katalog verisi anlatıyor. Biraz ruhsuz bence.

Videolara artık eşinin de katılması (musallat olması)ile kalite baya düştü. En son babasına aldığı BMW videosu rezaletinden sonra bir de bu videoya gelen yorumlara verdiği cins cevapları görünce buraya kadarmış diyip takibi bıraktım.

Motor1 incelemeleri çok daha detaylı ve keyifli. Şafak ve Onur araba kullanmaktan keyif alıyorlar. Fahir zoraki sürüyormuş gibi.
  • keşke videoları tek çekse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan.. -- 20 Eylül 2020; 14:10:27 >
  • Motor 1 Türkiye benim favorim

• Birde recep ivedik var. Otomobil günlük mü nedir? Ama çocuk 2. El ağırlıklı yapıyor. O da güzel

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sinan beyii yetenekli oluşu hem arabalara bakış açısı hem de üsturuplu eğlenmeyi bilmesinden dolayı seviyorum. Sekizsilindir ethem beyi karşımıza çıkardığı araç portföyü ve samimiyetinden otomobil günlüklerim kanalını da daha herkese hitap edişi ve resmen sıfır olsun ikinci el olsun hangi araç aklınıza düştüyse kanalında gayet yeterli bir incelemesini bulabildiğimiz için seviyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam reklamcinin teki, instagramdaki bos beles influencerlarin otomobil dunyasinda olani diyebiliriz.. araba incelemesi bombos belki araclardan anliyor ama firmalardan cok ciddi reklam aldigi icin en ufak detay soyelemiyor.

• Boş demek doğru olmaz, carviser kanalının ilk konspeti çok güzeldi. Yaklaşık 5 dakikalık videolar ile aracın çoğu yönüne kısaca değiniyordu ve sıkmadan izletiyordu. Şimdilerde ise kanalın formatı değişmiş durumda ve mümkün olduğunda videolara eşini de dahil etmeye çalışıyor, maalesef yeni videolarını izlemiyorum artık . Yukarıda yazılan yorumlara baktığımda da benzer düşüncede olanları gördüm.

Eskiden olsa carviser kanalı benim için otomobil inceleme konusunda başı çekenlerden biriydi, şu an için ilk 3 favorim; otopark.com, Motor1 Türkiye ve sekiz silindir. Listenin devamında da OtoSeyir ve Benzin TV geliyor.
  • War Rock W kullanıcısına yanıt
    Videosu var mı ? Aradım ama bulamadım.
  • Fahir Talib i dergi zamanlarından bilirim, Carviser kanalını da ilk çıktığı zamandan beri izlerim.
    Muhtemelen bu başlıktan haberi olur ve okuyacaktır. Kendisi ile ilgili düşüncelerim ise; öncelikle otomobillerden anlamamasına ihtimal vermiyorum çünkü yıllardır sektörde fakat videolarında sürekli kibarlık maskesine saklanıp birşeyler saklıyormuş gibi bir his veriyor. Videolarda da hep aynı planda gidiyor, benim boyum 1.78 ve ön koltuk benim sürüş pozisyonuma göre ayarlı vs vs. o kadar kendini tekrar etmeye başlamıştı ki ben izlemeyi bırakmıştım. Fakat eşini videoların içine katarak biraz canlılık kazandırdı eşi kendinden daha samimi geliyor bana, kadın görüşlerinide pat pat söylüyor. Fahir ise sanki kadına sus ekmeğimizden olucaz bakışları atıyor.

Doğan kabak mahalle kahvesinde araba anlatır gibi, adam erman toroğlunun otomobil versiyonu
    Alaattin61 çok samimi ama o da bütün arabalara bayılıyor, bütün arabalar milyonluk alamayacağımız araçları inceliyor
    Otomobil dünyam sinan koç ve eren tekin çok sıkıcı geliyor

ben bu aralar motor1 kanalını çok seviyorum özellikle kısa boylu eleman çok güzel anlatıyor. güm güm ne varsa söylüyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.