Şimdi Ara

Sizce Şampiyonlar liginde beşiktaş nereya kadar gider (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İki kıta arasında denizde konvoy yapılan başka kutlama yapılmış mı ?
     Sizce Şampiyonlar liginde beşiktaş nereya kadar gider

Bu gün Samsun'dan bir güneş doğdu. Mustafa Kemal ATATÜRK olmasaydı bizler kızlı-erkekli maç izliyor olmazdık. Bu da birilerine kapak olsun. Burası Beşiktaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

Orijinalden alıntı: Papa Het

Gruplardan çıkamayız. Büyük ihtimal 3. oluruz ama ben sonuncu olalım istiyorum uefa falan uğraşmayalım hiç ligi alalım yine.

Neden,Avrupa Ligi sence de heyecan verici bir organizasyon değil mi?

Ne oldu laf mı sokmaya çalışacaksın evet diyince ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah bu kadroya defans ağırlıklı takviyeler yapılır ve seneye gruplardan
    3.olarak Avrupa ligine gidip orda SEVİLLAya haddini bildiririz .

ŞL türk takımları için sadece bir para kaynağı . orada başarı sadece gruptan
    çıkmayla sınırlı kalır ilk turda güzel bir kura ile BARÇA REAL BAYERN gelir
    bizde defteri kapatırız .
  • Kupayı alır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü2016

quote:

Gruplardan çıkamayız. Büyük ihtimal 3. oluruz ama ben sonuncu olalım istiyorum uefa falan uğraşmayalım hiç ligi alalım yine.

Neden,Avrupa Ligi sence de heyecan verici bir organizasyon değil mi?

Ne oldu laf mı sokmaya çalışacaksın evet diyince ?

Ne alakası var çok basit bir soru sordum,Avrupa Ligi bence çok heyecan verici bir organizasyon keşke Sevilla gibi olabilsek.Neden bu önyargı hemen troll algısı yarattın?

• Kura şansıyla da çeyrek final yapabiliriz gibime geliyor .

Ama Uefa kupasını bu sene kazanacaksak 3. olup Uefa ya gidelim .
  • 3. olup uefada devam edebilir.
  • Hedef gruplardan çıkmak zaten. Kaleci bek ve stopere bakar o iş.
  • Fr1xsivE F kullanıcısına yanıt
    PSG dışındakilerde ihtimal var gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşk olsun beyler biri demis yari final biri demis finalde reali 2-1 yeneriz. Yahu real kim atarsiniz 6 7 tane

Bu ligdeki savunmaya guvenip hucumumuz cok iyi demekte nasil bi futbol cahilligidir. Fener biraz daha iyi savunma yapiyorken hic gol atamadi bjk, cl de tonla cok daha iyi hucum ve savunma yapan takim var. Son 16ya kalirsa cok cok cok buyuk basaridir bu kadrosuyla. Barcelona, bayern, psg, real gibi takimlarin grubuna duserseniz bir 8 0 daha mumkum

• Gruptan çıkmak çok zor. En iyi ihtimalimiz 3. olup uefa dan devam etmek olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi olaya şu açıdan bakalım liverpoolu elediğimiz geçen sezon bu futbolu oynuyor olsaydık liverpool azcık açıldığımızda hızlı adamlarıyla kontra atakdan 2 şertane rahat atardı bence ama turu o takım geçip bu takım bruge ile eşleşseydi 2 maçıda alabilirdi çok rahat...
    sonuca gelirsek geçen sene oynadığımız futbol kompakt ve CL ye daha uygun bir futbol tarzı ancak bu seneki futbol tam türkiye ligine uygun bknz: Son 6 sıraki rakiplere puan bile vermemişiz ki bu Süper ligde malesef böyle oynamazsak bize şampiyonluk hayal o yüzden defansa 3 adam alıp bir iki sene daha şampiyon olmak CL de gruptan çıkmaktan daha önemli seri şampiyonlukla alışacağımız bir ligde elbet bir çeyrek final görebiliriz..
    Sonuç olarak gruba bağlı olmakla birlikte 3. olmak bile başarıdır bnce CLde...
  • bizim diğer takımlardan ne eksiğimiz var bizim derken türk takımlarından bahsediyorum bu sene gent,zenit,psv,kiev çıkmış 3 büyüklerin hepside bu takımlardan üst seviyede bence bizim en büyük problemimiz bu türk takımları avrupada kendini küçük görüyor fenerde nani,van persie,kjaer gibi yabancı yıldızlar var daha türk oyuncuları saymadım aynı şekilde beşiktaşta bu şekilde bu sene haricinde galatasaraya bakın aynı şekilde kadrolarımız iyi fakat takımlar kendine güvenmiyor en büyük problem bu fenerin kesinlikle ön elemeleri geçip gruplara kalması lazım var yani bu güç fenerde (tabi bende vitorun oyun anlayışını beğenmiyorum farklı bir td şart gibi duruyor ) sözün özü bu
  • Rigsby kullanıcısına yanıt
    Play-offlarda seri başı değilsen gruplara kalmak gruptan çıkmaktan daha zor hocam.

Arsenal ,City gibi takımlar gerek tecrübe gerek gerek oyuncu kalitesi olarak bizden çok iyiler zaten birisi bu sene yarı final oynadı CLde.

Ama gruplara kaldigimizda size aynen katılıyorum , sonuçta kendi evinde 3 tane maç yapıyorsun ilk iş bu maçları canını dişine takip yenmek olacak ve tabi taraftar desteğiyle de sonra grupta diğer takımlara gore daha güçsüz takımdan deplasmanda 1 puan aldığında 10 puanla zaten çıkarsın gruptan -tabi grupta içerde dışarda yenilen şamar oğlanı yoksa-

Tabi gruptan çıktıktan sonra her şey şansa bakıyor bi Barcelona geldiğinde 2 maçta toplamda 150 dk hayatının futbolunu oyna adamlar diğer 30 dkda hallaç pamuğu yapar gönderir.

Aslında bizdeki asıl sorun devamlılık; devamlılık olmadığı için böyle oluyor buna bir sürü ornek var mesela , fener CLde çeyrek final gordukten sonra ertesi sene gruplardan çıkamamıştı ve ondan sonra bidaha katılmadı. Böyle olunca sen 7 yıl sonra bu turnuvaya katıldığında en azından 2.tur/çeyrek final beklemen hayal perestlik olur.

Diğer yandan gsye bakalım adamlar ust uste CLye gitti hem çeyrek final oynadılar hem juve ve teslim olduğu gruptan çıktılar bunu yaparken de realden 2.maçta 10 yemelerine rağmen başardılar. Juveye baktığımızda realle aralarındaki maçta -yanlış hatırlamıyorsam - 3 gol yediler 2 gol attılar.

Peki bu gs nasıl gruptan çıkmıştı o sene tek kelime TECRÜBE ile. Realden 10 tane yediler çünkü oyun sistemlerine ters geliyordu ama diğer yandan juve ile oynadıkları 2 maçta 4 puan çıkardılar juve ozamanlar kotu müydü ? Hayır kadro değeri olarak gsnin üstündeydi.

Sonuç olarak takımlarımızın CL ya da UEL de başarılı olabilmesi için devamlılık yaratması gerekiyor, devamlılık oldukça yukarıda dediğim gibi kendi evindeki 3 maçıda kazanma oranın artıyor.

• Jackie Boy kullanıcısına yanıt
    ilk cümlene katılmıyorum hocam cityde gelebilir tabiki ama diğerleride shaktar villareal porto ajax yani birazda şansa bakıyor ama gruptan çıkmaktan kesinlikle daha zor değil onun dışında dediğin gibi evdeki maçları kazanmak çok önemli bununda yeni statla daha kolay olduğunu düşünüyorum son olarak dediğiniz gibi devamlı gitmek en önemlisi futbolcular artık alışıyor o ortama aynı şekilde kendilerinede güveni gelir
  • Gurupta 3. olursa normal.

• ''O sene ,bu sene''
  • Efsane bir defans hattı kurarsak belki yarı final olur. Yok hala kazma defans hattımız olursa gruptan çıkamayız.

• 3. Olup uefa ya giderse başarıdır

• 2. oluruz

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.