Şimdi Ara

Sizce şampiyonluk gitti mi yoksa son hafta denizli? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş işten geçti bu saatten sonra.Lig falan bitti.Boşuna umut etmeyin
  • daha hiç bişey belli olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

Bir FB li olarak sampiyonluk garanti falan değil diyorum
    hersey olabilir erciyes ya da düsmemeye oynayan denizli puan alabilir
    Ya da uefa icin tekrar umutlanan kayseri GS den puan alabilir.

katılıyorum dostum sana sampiyonluk garanti deil
  • Fener şampiyon olur . Avrupaya gider. 2 gün sonra geri gelir . Ne suratla geliyorsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackosman -- 3 Mayıs 2006; 5:53:10 >
  • walla arkadaslar denizden süpriz beklerim daha önce BJK-denizli maçında bjk yenerse şampiyon olucaktı 1-0 giderken bjk önde iken 90+2 de denizlinin golü geldi ve bjk şampiyon olamadı valla ilk yarı gol olmaz gibi geliyo sonra fenerliler maçı satın almak için görevli bir kişi gönderecek denizli maçi satıcak fener gene kazanıcak ama denizli maçı satmazsa denizli kaybetmez gibi trabzon macinda 1-0 önce iken devre arasında fenerbahçeli yöneticiyi trabzonun soyunma odasına girerken görmüs ikinci yarı ts nasıl oynadı gördünüz bu lig de fener bir cok maçı anlın teri ile almış olsada bir çoğunu ise satın almıştır

bunu bir gs li olarak değil bir vatandas olarak söylüyorum lig te şampiyon olamasada gönlümüzün şampiyon GALATASARAY dır bu böyle biline ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackosman

Fener şampiyon olur . Avrupaya gider. 2 gün sonra geri gelir . Ne suratla geliyorsa ?

ya sen başka bi sey bilmezmisin?bu ne yüzsüzlüktür,adam bütün konulara aynı mesajı atmıs,ayıptır ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: RX

walla arkadaslar denizden süpriz beklerim daha önce BJK-denizli maçında bjk yenerse şampiyon olucaktı 1-0 giderken bjk önde iken 90+2 de denizlinin golü geldi ve bjk şampiyon olamadı valla ilk yarı gol olmaz gibi geliyo sonra fenerliler maçı satın almak için görevli bir kişi gönderecek denizli maçi satıcak fener gene kazanıcak ama denizli maçı satmazsa denizli kaybetmez gibi trabzon macinda 1-0 önce iken devre arasında fenerbahçeli yöneticiyi trabzonun soyunma odasına girerken görmüs ikinci yarı ts nasıl oynadı gördünüz bu lig de fener bir cok maçı anlın teri ile almış olsada bir çoğunu ise satın almıştır

bunu bir gs li olarak değil bir vatandas olarak söylüyorum lig te şampiyon olamasada gönlümüzün şampiyon GALATASARAY dır bu böyle biline ...

alpyanar senden cok etkilendim,bi espri de ben yapacam;

-kaptan bi cisim yaklaşıyor!
    -kimsin sennn?

• quote:

Fener şampiyon olur . Avrupaya gider. 2 gün sonra geri gelir . Ne suratla geliyorsa ?

Bizim yöneticilerimizden hiç birisinin.

Bu takıma elenenirsek. Ülkeyi terkederim. (Bakınız: Trömsö - Turgay Kıran)

Bu sene 3 tane Yıldız almadan Ülkeye dönmeyeceğim. (Bakınız: her sene Özhan Canaydın)

dediğini hiç duymadım.

Futbolda yenmek de vardır yenilmekte. Yenilip gelmek yüzsüzlük değil. Yukarıdaki açıklamaları yapıpda söylediklerinie yerine getirmemek yüzsüzlüktür..
  • quote:

walla arkadaslar denizden süpriz beklerim daha önce BJK-denizli maçında bjk yenerse şampiyon olucaktı 1-0 giderken bjk önde iken 90+2 de denizlinin golü geldi ve bjk şampiyon olamadı valla ilk yarı gol olmaz gibi geliyo sonra fenerliler maçı satın almak için görevli bir kişi gönderecek denizli maçi satıcak fener gene kazanıcak ama denizli maçı satmazsa denizli kaybetmez gibi trabzon macinda 1-0 önce iken devre arasında fenerbahçeli yöneticiyi trabzonun soyunma odasına girerken görmüs ikinci yarı ts nasıl oynadı gördünüz bu lig de fener bir cok maçı anlın teri ile almış olsada bir çoğunu ise satın almıştır

Başka ne denir ki

• + benden
  • aklıma bişey daha geldi:

---KAPTAN, SOLDA İYİ Mİ?
    ---GEMİ Mİ?
    ---YOK KAPTAN, SOLDA İYİ Mİ?
    quote:

Orjinalden alıntı: fb79

quote:

alpyanar senden cok etkilendim,bi espri de ben yapacam;

-kaptan bi cisim yaklaşıyor!
    -kimsin sennn?

• quote:

insan az düşünürde konuşur yahu.trabzonspor'un bize maçı satma olaılığı,fb'nin gs'a maç satma olasılığı kadardır.

bize ayıp etmenizi geçtik artık,ts'a da ayıp ediyorsunuz.adamlar çıktı takır takır oynadı,yenedebilirlerdi ama şanssızlardı.şaibeye yer bırakmadan oynadılar zaten.ben kendilerini tebrik ediyorum.bunun altında bile birşey arıyorsanız eğer,bizim bjk-gs maçı hakkında yapacağımız yorumlara,itiraz etme hakkınızı,şimdiden ortadan kaldırmış olursunuz.

• Son haftaya kadar bekleriz kardes takim olan besiktas galatasaray kardeslik yapar
  • bu ülkenin futbol geleceği için

yanlız ve yanlız parasıyla,polemikleriyle,kayırılmayla bi yerlere gelen bu fb"ye

adam gibi , türkiyeye ait bir futbol takımı gibi (avrupaya ait olsaydı averaj takımı olmazlardı) , sportmenlikten dostluktan nasibini almış bir kurum gibi davranmayı öğretecek her kardeşliğin altına imzamızı atarız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fb79

quote:

ya sen başka bi sey bilmezmisin?bu ne yüzsüzlüktür,adam bütün konulara aynı mesajı atmıs,ayıptır ya

Sana ne ? Atarım atarım ... E yapın bir şeyler de görelim sizin şu Fenerbahçe'yi .4-0 yendiniz diye kalktı. Avrupa'da indirirler.Fenerbahçe'nin Avrupa'ya gitme nedeni Daum'un kokaine olan bağımlılığı . Türkiye'de bulamıyor kaliteli mal ...

Bu arada Cem Yılmaz ' ı çok izleyen var aramızda.

-Cem Bey . Karizmanız var mı ? Varsa Kaç santimetre.

- Karizma insanın içinde olur . İçindeyken de anlarsın kaç santim olduğunu ...

• Var ya bu hafta Fenerbahçede Galatasarayda kazanıp son haftaya yine eşit puanlarla girerseler ve son hafta maçlarında Fenerbahçe yenilip Galatasaray kazanır ve şampiyon olursa olacakları düşünemiyorum.

• eğer denizli kesin kayberder diyorsanız size 87 yılında erolun çaktığı serbest vuruşu hatırlatırım. hiç bir şey belli olmaz. o sene bjk şampiyonluğu kaybetti. hatta bazı söylentiler var o seneyle ilgili. gs denizliye iyi oynaması için teşvik primi ödemeyi teklif etmiş. bunu denizlili yöneticiler bjk yöneticilerine söylemişler işte siz daha çok verirseniz bu maçı veririz diye. bjk liler yok işte nazıl olsa kjazancaz havalarına girmişler. denizlisporlu futbolcular iyice hırslanmışlar yemin etmişler soyunma odasında. hatta kaleci iyice bi gaza gelmiş. sonra sonuç ortada bjk şampiyonluğu kaybetmiş. gs olmuş. (not gs liyim kimse ligde şike yok demesin oluyo böyle şeyler)

• abi son haftaya kadar giderse bu mücadele ve GS şampiyon olursa çok çok çok sevinrim.ben daha once bu kadar heyecanlı bir mucadele gormedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Var ya bu hafta Fenerbahçede Galatasarayda kazanıp son haftaya yine eşit puanlarla girerseler ve son hafta maçlarında Fenerbahçe yenilip Galatasaray kazanır ve şampiyon olursa olacakları düşünemiyorum.

öyle bişeyin olacağını hiç sanmıyom. fener ve galatasaray son haftaya aynı puanda girecek ve fener kaybedecek öylemi...

• arkadaşlar açıkçası ben febeyle aynı puanda 2. olmaktansa puan kaybetmek istiyorum..
    sen git fenere yenil hemd 4-0 sora da bekle,,dua et febe puan kaybetsin de şampion olalım die.

BEN BÖLE ŞAMPİYONLUK İSTEMİYORUM ZTN ,,, ŞEREFLİ 1 ŞEKİLDE 2.OLURUZ

SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ
    BİZ GALATASARAYLIYIZ
    HERKES GİDER,BİZ KALIRIZ
    BİZ GALATASARAYLIYIZZZZ
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.