Şimdi Ara

Sizce şampiyonluk gitti mi yoksa son hafta denizli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir kıyak yapar mı?Ben bir beşiktaşlı olarak Fenerin şansını çok fazla görüyorum ama GS şampiyon olacak diye doğuyor içime.

• dostum o senin içinin güzelliği ! neyin ne olduğunu herkes biliyor,sadece resmiyete dökebilsek çok güzel olurdu
  • --lazer güç ünitesi devrede mi?
    --devrede devrede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakkal Gazi -- 1 Mayıs 2006; 10:41:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

--lazer güç ünitesi devrede mi?
    --devrede devrede

sabah sabah Allah da seni güldürsün

• başlığı açan arkadaş bjklı gönlünden geçenleri söylemiş oynucakları gs maçını zati gs kazanıcak gibi bir his var içinde
  • Denizli dua etsin, FB'nin şampiyonluğu onlarında küme düşmeme mücadelesi o maça kalmasın diye.
    Gerçi futbolda olmaz olmaz ama 2 takımında gücü belli.
  • ben haftaya Bagdat caddesine ineriz diyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JeremY

ben haftaya Bagdat caddesine ineriz diyorum :)

İnşallah hocam :)
  • quote:

Bir kıyak yapar mı?Ben bir beşiktaşlı olarak Fenerin şansını çok fazla görüyorum ama GS şampiyon olacak diye doğuyor içime.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 1 Mayıs 2006; 12:35:07 >
  • Yaw gs-bjk arkadasların içine bizim için hayırlı birşey doğmaz oldu bugunlerde

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 1 Mayıs 2006; 13:25:19 >
  • fazla dusunme bosver
    fenerbahçe şampiyon olur.
    ayrıca sen neden bu kadar dusunuyosunkı
    bırak baskaları dusunsun.
    sen kupayı dusun.
    millet ne dusunecegını sasırmıs.
  • Niye düşünmeyecek mişim.Spoar kardeşim bu illaki biz mi alıcağız şampiyonluğu.Ayrıca GS nin alması işime gelir.Fener alırsa 17 olacak gs alırsa ikiside 16.16 yı yakalamak 17 den daha kolay.Bizde bir 4 sene üst üste olur birde yazılı dilekçe verirsek uefa ya önünüze geçeriz
  • yakışır
  • bir gs olarak şampiyonluk gitti diyorum fener bu sezon ballıydı ts maçındada gördük biraz ts un hediyesi ama olsundenizlidede inşallah takılır ama sanmıyorum
  • Bir FB li olarak sampiyonluk garanti falan değil diyorum
    hersey olabilir erciyes ya da düsmemeye oynayan denizli puan alabilir
    Ya da uefa icin tekrar umutlanan kayseri GS den puan alabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_sss

Bir FB li olarak sampiyonluk garanti falan değil diyorum
    hersey olabilir erciyes ya da düsmemeye oynayan denizli puan alabilir
    Ya da uefa icin tekrar umutlanan kayseri GS den puan alabilir.

+1907
  • tek bildiğim GS nin BJK yı yeneceği
    en ucuz bileti de 40 ytl yapmıs demiroren tarafsız saha gibi olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

--lazer güç ünitesi devrede mi?
    --devrede devrede

abi yarıldım yaa,cok yaşa emi
  • Siz denizli maçını bırakında ondan önce K.erciyes maçı var fbnin..kendi sahasında fakat seyircisiz..kolay maç değil, gerçi denizli maçı da kolay değil ama bence fb her iki maçı da alarak şampiyon olur..gerçek bu, hayal kurmanın gereği yok artık.şans melekleri bu sene hep fbnin yanında oldu, son 2 maçta da gitmezler herhalde..son oynadıkları trabzon maçında, 1-0 geride iken 2 top direkten döndü, hem de aynı dakika içindeç...ondan sonra da 3 gol attılar..
    ayrıca bizim bjk maçını kazanacağımızın garantisini de hiçkimse veremez...biz önümüzdeki 2 maçtan da 6 puan çıkaralım, sonra beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok.tabi şampiyon olmasakta, her futbol severin GSli futbolcuları alkışlaması lazım..bu sene yıllarca unutulamayacak bir başarı kazandılar çünkü...keşke bunu şampiyonlukla süsleyebilselerdi, ama olmadı..şans ta birazda yanınızda olacak...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.