Şimdi Ara

SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence çıkmaz BM olaya el koyar esadı alırlar biter diye düşünüyorum

• BİM niye el koyuyor arkadaş.
  • Savaş felan çıkmaz.hadi yatıp uyuyun.ben öyle yapıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arthurexcalibur

BİM niye el koyuyor arkadaş.

• bence çıkmayacak. Türkiye zaten savaş çığırtkanı değil. savaşsak kimle savaşacaz ? gene halkı müslüman olan ülke. külli zarar yani.
  • Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır.
  • az olay ciddilessin ne suriye agzini acabilir, ne iran, ne de rusya. ama bos konusmada iyiler. biz saldirmaya devam etsek keske herkes gorsun bi su boslari...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef çıkacak ..
  •  SİZCE SAVAŞ ÇIKARMI ?
  • Savaş çıkacağını sanmam.Bu şekilde devam edecekse,birileri bu işe dur demeli.
  • Dünyada savaşın olmadığı tarihmi var lan ? öyle yada böyle çıkacak.

Birşey olmaz diyenler sığırdır..
  • savas ciksa bu rumlar ermeniler vs rahat dururmu yoksa firsat bu firsat diyip yeni cepheler acarlarmi
  • quote:

arkadaş ne yaptın sen ya

savaş felan yok savaş bizi en aşağı 20 sene geri götürür ekonomiyi yer bitirir .. oyle kolay işler değil bunlar boşa konu açmayalım [size=5]yeter da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senatorts -- 4 Ekim 2012; 1:35:10 >
  • quote:

allah razı olsun laa morelim acayip bozuktuuuu

• quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır.

NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak..

YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE...

edit: Link= NTV savaş ilan edildi diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LucidEresbos -- 4 Ekim 2012; 1:54:37 >

• Milyonlarca Suriyeli Esad'ı destekliyor! Halk desteğinin Esadda olduğunu anlayan emperyalistler, sözde özgür suriye teröristleriyle işi çözemeyeceklerini gördüler, emperyalizmin bölgedeki en önemli maşası Türkiye'yi kullanacaklar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

quote:

Türlü senaryolar ortaya koyabiliriz. Türkiye kendi adına savaş ilan etmez, Nato'yu öyle ya da böyle devreye sokarız, artık pısırık yöneticilerimiz yok dediğini yaptırabilir. Doğrusu dediğimizi değil anlaşmalar dahilindeki hakkımızı kullanarak Nato gücünü Suriye'ye sokarız. Ama yinede en çok bizim ordumuz kullanılır.

NATO'dan destek aldık adı altında aynen amerikanın afganistanda yaptığı gibi diyosun. Sonuçta kanlı sahneler bizim askerimizle yaşanacak NATO'da güvenli bölgeleri! koruyacak..

YOK TUTMAZ HOCAM SALDRIMAYIZ BİZ İŞİ ÖĞRENDİK ŞİMDİ EL-KAİDEYİ DESTEKLERLER SADECE...

Bende öyle demek istedim, sıcak çatışmalarda askerimiz ateşin içinde olur. Tabi sadece bu olaydan ötürü savaş ilan etmeyiz ama tekrarlanırsa bu tip olaylar daha sert karşılık veririz ve Suriye'ye girme süreci öyle ya da böyle hızlanabilir.

hocam o link 3 nisan 2012'in haberi ve sadece bir iddia...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 4 Ekim 2012; 1:56:31 >

• quote:

quote:

quote:

Bende öyle demek istedim, sıcak çatışmalarda askerimiz ateşin içinde olur. Tabi sadece bu olaydan ötürü savaş ilan etmeyiz ama tekrarlanırsa bu tip olaylar daha sert karşılık veririz ve Suriye'ye girme süreci öyle ya da böyle hızlanabilir.

Habere kitlendim tarihe bakmadım. Birileri savaş istemiyor. Avrupada kriz var vs. savaş çıkacak olsa misilleme yapılırdı direkt olarak.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Habere kitlendim tarihe bakmadım. Birileri savaş istemiyor. Avrupada kriz var vs. savaş çıkacak olsa misilleme yapılırdı direkt olarak.

Bizimkilerde istemesin, Suriyelilerde sataşmasın, Allah korusun hocam inşallah daha kötü şeyler yaşanmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.