Şimdi Ara

Sizce Sims 3'ün en büyük eksiği nedir? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
5.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eed özellikle iş yeri gözükmeli denize girilebilmeli mevsimler değişmeli
  • Late Night eklenti paketiyle gelen vampirler çok saçma olmuş. Resmen hepsi özel eğitim almış gibi, hepsi çok kibar. vampirsin ulan sen saldıracaksın içeceksin kurbanın kanını ama yook. rica edeceğiz efendim önce, kabul ederse içeceğiz, etmezse ısrar yok. kibar kibar oradan uzaklaşacağız gerekirse geberip gideceğiz.

late night ne demek sevgili maxis? Şunun kavramını iyice bi kafana sok ondan sonra böyle bir ek paket yap. Saat gece 2'de mekan mı kapatılırmış lan? simlerin hepsi tavuk mu saat 21.00 oldu mu zıbarmaya gidiyorlar?

tam bir hayal kırıklığı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozangurbuz -- 15 Ağustos 2011; 20:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luis Lopez

oyunda kendi işini kurma olsa bomba olur :D

süper olur harbiden
  • bıraz yapay zeka gereklı
  • Bence en önemli özellik ailelerin bir arada yemek yememesi ve gardolap olmaması. yani eklentilerde var mıdır bilmiyorum ama sade halinde gardolap yok.
  • Şiddet yok Mesela birinin eline silah verip birini öldüremiyorsun veya biri kızıp diğerini öldürmüyor
    Doğal afetlerde yok.Hep günlük gülistanlık bu nedir yahu.İnsan sıkılıyor bir süre sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkesh

kimse farketmedimi bilmem ama sims serilerinde farkettiğim küçük ama önemli bi ayrıntı olan çamaşır kirlenmesi ve çamaşır yıkama olayı yok..

Bir ek pakette vardı.

Pets geliyor, inşallah Open for Business de gelir de oyun süperleşir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şiddet yok Mesela birinin eline silah verip birini öldüremiyorsun veya biri kızıp diğerini öldürmüyor
    Doğal afetlerde yok.Hep günlük gülistanlık bu nedir yahu.İnsan sıkılıyor bir süre sonra

aga o zaman cocuklar oynayamaz kı :)
    sims in buyuk bır cocuk kıtlesı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ef_ef

quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Şiddet yok Mesela birinin eline silah verip birini öldüremiyorsun veya biri kızıp diğerini öldürmüyor

aga o zaman cocuklar oynayamaz kı :)
    sims in buyuk bır cocuk kıtlesı var

O kadar mod yapan insanlar var hiç şiddet yönünden mod yapmıyorlar.Bari fan yapımı bi mod olsa
    O bile yeterdi
  • Mevsim
    Hava olayları
    Çok saç modeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknaydmr

quote:

süper olur harbiden

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtkesh

kimse farketmedimi bilmem ama sims serilerinde farkettiğim küçük ama önemli bi ayrıntı olan çamaşır kirlenmesi ve çamaşır yıkama olayı yok..

Sims 3'ün Ambitious eklenti paketi çamaşır yıkama-kurutma özellikleriyle birlikteYani bende yok bu eklenti ama bunla ilgili bir resim vardı resimde oda çamaşır yığınlarıyla doluydu bir de çamaşır makinesi vardı

Bence sims 3 serisindeki en büyük eksiklik bazı konuların gerçeklikten çok uzak olması...Örneğin yetenek öğrenme konusunu biraz daha zor yapabilirler,iki kitap okuyunca yemek konusunda bir anda usta oluyor simler e haliyle kolay yapılan birşey olunca zevki kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pronefroz

Mevsim
    Hava olayları
    Çok saç modeli

Doğa olayları,kaos durumu(mesela 1-2 gün evden çıkmama durumu olsa yiyecek falan depolarız dışarda kasırga falan çıkar çok heyecanlı olur)
  • O değilde ışınlanmalı merdiveni keşke koysalarmış. Yerden tasarruf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 29 Ağustos 2011; 23:23:40 >
  • Jakuzi
  • quote:

Süper olurdu
  • Aynı şehirde kendi yarattığın iki farklı sim karakteri ya da ailesiyle oynayamıyorsun. ya da ben beceremedim. :)
  • ara filmlerin olmaması en büyük eksiklik mesela adamın doğum günü olduğunda veya ilk woo hoo yaptığında ara film çıkmalı...
  • Tek bir cümle yetecek.
    Oyunda şiddet eksik.Birini öldüremiyoruz,yaralayamıyoruz,hortum kasırga gibi şeyler evlere zarar vermiyor,silah kullanamıyoruz,katliam yapamıyoruz vs vs
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.