Şimdi Ara

Sizce sıralaması ne olur? DİL-1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşim sınava dilden hazırlandı. İstediği bölüm mütercim tercümanlık(DİL-1).

Geçen sene YGS'de 260.000.'ydi. LYS'de ingilizceyi 78d 2y yaparak 2600. oldu.

Bu sene de YGS'de 91.000 oldu. Dilde de full bekliyor 80d. Sizce sıralaması ne olur?

• Boğaziçi mütercim - tercümanlık istiyor. O da ilk 700'ü almış geçen sene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyyoem -- 18 Temmuz 2016; 15:53:47 >
  • biraz zor ama belki gelir. benim gecen sene ygs 130k idi, 71/9'la 3.3k'daydım. bu sene ben de full bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokudaimee

biraz zor ama belki gelir. benim gecen sene ygs 130k idi, 71/9'la 3.3k'daydım. bu sene ben de full bekliyorum.

Boğaziçi ilk 700'ü almış hocam, 400 değilmiş. sizin tahmininizce o netlerle sıralaması ne olur?
  • Geçen sene dilden girdim ben, o kadar kolay mıydı sınav full bekliyorum diyorsunuz?
    Ben YGS 67k LYS 74/6 , 1800. olmuştum.
  • Pbg'ye göre 800. falan çıkıyor, sınırdan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gandlee

Geçen sene dilden girdim ben, o kadar kolay mıydı sınav full bekliyorum diyorsunuz?

Bu seneki sınav çok kolaydı diyor kardeşim. Morali de bozuk biraz bu yüzden full yapan çok çıkacak diye düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyyoem

quote:

Geçen sene dilden girdim ben, o kadar kolay mıydı sınav full bekliyorum diyorsunuz?

Bu seneki sınav çok kolaydı diyor kardeşim. Morali de bozuk biraz bu yüzden full yapan çok çıkacak diye düşünüyor.

Keşke YGS'yi biraz daha yüksek yapsaymış. Boğaziçi olur diye düşünüyorum ben.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heyyoem

quote:

Keşke YGS'yi biraz daha yüksek yapsaymış. Boğaziçi olur diye düşünüyorum ben.

Biz de çok söyledik ama dinlemedi hocam. Matematiği düşük biraz. İyi dilekleriniz için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyyoem -- 18 Temmuz 2016; 17:14:30 >

• Merhaba, bu kadar takmayın, sonuçta iyi bir puan almış. Bu kadar stresse ve baskıya ne gerek var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.