Şimdi Ara

SIZCE SU AN PS § CAFE ACMAMK MUMKUNMU? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadasım güzel konusmussun haklısın sırf odunların elinde ps2ler coluk cocuk ne anlar makinenin hassasiyetinden sixaxsinden adama gel formula oyna desen one la der :) neyse ps3 ü asla koymamak lazım bence cafelere yazık olur makinelere arkadaslar kütahyada ps3 cafeye girdim adam 6 makine koymus ama millet dogru düzgün oynamıyor ps2 de futbola devam yazık bee dedim verilen para emek ama yatıyor makineler neyse umarım herkes akıllı davranır bu konularda xbox mı bidaha tövbe 3 kırmızı veren makineyi asla almam ona verdim paraya 2 tane ps3 alırdım ki biri bozulsa birine devam ederdim microfost a asla güvenmiyorum artık yine kral ps3 abi 2007 den itibaren profosyenellerin konsolu olcak bence ps3

• cok genelleyerek dusunuyorsunuz...ps3 ve xbox360 pal makinalar var cafemizde hic te fena degil tabiki kafe musterisi genelde futbol oynuyor. ama ps3 te de hit oyunlar yok buyuzden evde ps2 yle oyun bilen oynıyan musteriler ps3 icin henuz gelmiyorlar....gelmiyecek degiller ps3 le mekanı yenilemiyenler bu işte batarlar futbol cıktıktan sonra bu kadar basit..kimse artık zenginde olmaz bu işten ancak gecinilir cunku saat fiyatları bir suru acılacagından 1-1.5 ytl aralıgına dusecektir kısa surede ...ps3 cafe masraflı ve zor bir iş ama yinede acıp denemek tabiki serbest insallah hic bir sekilde kopya oyun cıkmaz veya oynanmazda biraz para kazanırız bu işten orjınal oyuna para vermeye kıyamıyacak adam ps3 ten zaten uzakdursun...gelişmelerde bunu gosteriyor xbox 360 gibi cdrom fw olursa bilmem ama harddısk ve loader işide okadar kolay degilmişki hala kimse olayı cozemedi...birde sanırım musteri ter cihine kızmak biraz sacma biz talep edileni sunuyoruz musteri talep etmiyorsa zorla ps3 oynatacakhalimizde yok...

• ya arkadaşım senin amacın imzandan belli zaten biz yalan mı konuşuyoruz ben sana mı inanacam kendi gördüğüme mi yok işte ps3 bomboş ikiside bomboş sabahdan akşama kadar kapalı hiç açılmıyo bile niye futbol yok diye ama sen ticaretin peşindesin biz burda futboldan kazanılacak paradan bahsetmiyoruz genelde futbol oynayanlar oyundan anlamıyor biz onu demek istiyoruz neyine onların ps3
    arkadaşlar şu an kafesi olupda ps3 almak isteyenler hiç almasın daha iyi belki 1 tane denemek için alabilirler biz aldık şu ana kadar hiç bir semeresini göremedik şu ps2 varya ps2 bu cafelerde futbol ile 2 yıl daha götürür....ancak 2 sene sonra ps3 yavaş yavaş ps cafelere yerleşmeye başlar
  • Ben dükkanımda masamın üstüne 360 aldım kendim için ve oynuyorum.Aletide çok seviyorum ama 360 veya Ps 3 ü müşteri kullanımına açarmıyım tabiki açmam.Kim ne derse desin cafelere giden insanlara nextgen konsollar şuan için fazla gelir.Bundan 2 veya 3 sene sonra artık Ps 2 gibi olmaya başlayınca o zaman işler değişir.Kimse üzerine alınmasın ama Ps 3 cafe açan insanlar bence işten anlamayan parasını konuşturan tipler.Benim cafeme gelip Ps 3 konusunda ahkam kesen müşterileri bir göreceksiniz adamların dünyadan haberi yok.Önüne Ps 3 koysan tanımaz.Benim masamda duran 360 a bazen bu nedir abi falan diye soruyorlar bazılarına Ps 3 diyorum.Adamlar açsana bir görelim bile demiyorlar abi.Bu milletin nesine Ps 3 yada 360.Zaten meraklısı alıyor evine zaten evine alan insanlarda cafelere takılmıyor.Benim şahsi fikrim Ps 3 e herhangi bir yatırım yapılmaz şu aralar ama alınır ve keyifle oynanır o ayrı

• ankara kizilayda ps3+ps2+xbox360 yazan bir kafeyi gordum ve girdim baktim sadece ps2 var hatta butun tvler lcd tv koymus adam epey bi para harcamis sordum ps3 nerde diye adam kimse oynamadigi icin geri iade ettim dedi, xbox360 var mi dedim onu getirmedim dedi ben de sormadim neden oraya x360 ilani yazdigini ve disari ciktim. millet surekli pes6 oynuyor dogal olarak bu oyun yoksa batarsin. evine x360 alan adam gercekten de takilmaz kafeye zaten live denen bisey var neden kafeye gitsin ki arkadaslari gelir oynar yada live atar akilli adam
  • quote:

Orjinalden alıntı: HRNclk777

sen eniyisi ps2 cafe kur
    pes6 al 20 tane
    20 regal tv al
    sonra gelsin paralar

Yok konuyu açan kişi Almanyada oyuruyormuş. Türkiyede bu işler nasıl diye merak ettiği için böyle konu açmış.
  • ben tekrarlama geregi hissettim konuyu ben kafe acmak istemiyorum su an surekli herkez bu ise girmek istiyo genel olarak bi fikride yok bu insanlarin dediginiz gibi ne oyun cesitlerinden haberleri var nede makinalarla ilgili. arti soyledikleriniz cok dogru millet kafayi futbolla yemis tamam bende futbol oynarim ama diger tum platformlarida oynarim simdi daha bugun birkac oyun gordum ps3 icin bazilarini sizinle paylasmak isterim formula1- fall of man-nfs carbon- fight night 3- call of duty 3- daha bi 20 cesit belki vardi. kimse diger oyunlari takilmiyo bence buyuk hata ps3 un hakkini futbol veremez diger oyunlarida oynamak sart ayrica 3 boyutluuyeyi uzaklastiran yoneticidende allah razi olsun
  • Konsol Cafe neden denmez bu yerlere? Ps3 Cafe deyip Sony' yi yüceltmemek gerekir diye düşünyorum şahsen. Futbol oyunu diğer konsollardada var. Ama Cafe' nin adı nedense Playstation Cafe oluyor. İlginç...
  • sevgili octopus bu tur mekanlarda surekli ps oldugu icin o sekilde adlandiriliyo ama senin dedigin gibide yapilabilir tabiki.bir cafede ornegin x box varsa oraya ps cafe denmez tabiki bu cok aptalca olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

seneye ps3 kafe dolar her yer. yani 2008 yazında bu işe girenler ps fabrikası açacak para kazanır sony frenchising verirse

pes 7 çıkmadan ps3 kafa çıkmaaazzz,bu bi kural oldu artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Decoy Octopus

Konsol Cafe neden denmez bu yerlere? Ps3 Cafe deyip Sony' yi yüceltmemek gerekir diye düşünyorum şahsen. Futbol oyunu diğer konsollardada var. Ama Cafe' nin adı nedense Playstation Cafe oluyor. İlginç...

Bunun bir sebebi şu. Playstation un bir marka adı olduğunu bilmiyorlar. Biliyorlar veya herkez böyle yazılınca ne olduğunu anladığı için böyle yazıyorlar. Playstation kafe deyince tv oyun salonu diye hemen anlıyor. Sen Konsol salonu yaz, içeri birileri bakmadıkca coğu bilmez. Konsol dan ne olduğunu anlamaz.

Bunun üzerinde reklamlarında çok etkisi var. Playstation diye yapılan reklamlarla dillere böyle yerleşiyor.

Çoğu kişinin ATM kartlarına, Bankamatik kartı dediğini bilirim. Oysaki bankamatik iş bankası atm kartının adı. Ama ilk iş bankası ile yaygınlaştığı için öyle biliniyor. Tıbkı ilk yaygınlaşan ve çok bilinen konsolun playstation olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumanda -- 2 Mayıs 2007; 22:33:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kumanda

quote:

Konsol Cafe neden denmez bu yerlere? Ps3 Cafe deyip Sony' yi yüceltmemek gerekir diye düşünyorum şahsen. Futbol oyunu diğer konsollardada var. Ama Cafe' nin adı nedense Playstation Cafe oluyor. İlginç...

Bunun bir sebebi şu. Playstation un bir marka adı olduğunu bilmiyorlar. Biliyorlar veya herkez böyle yazılınca ne olduğunu anladığı için böyle yazıyorlar.

Yakınlarda çoğu kişi ATM kartlarına Bankamatik kartı diyen çok kişi bilirim. Oysaki bankamatik iş bankası atm kartının adı. Ama ilk iş bankası ile yaygınlaştığı için öyle biliniyor. Tıbkı ilk yaygınlaşan ve çok bilinen konsolun playstation olduğu gibi.

Hmm. O vakit bir takım örnekler de ben vereyim.

Tıraş bıçağı......Jilet (gillette)

Kağıt mendil.....Selpak

Oyun Konsolu...Atari

PVC kapı ve pencere....Pimapen,

Daha gider de gider...

• Aynen öyle.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: keskin 12345

sevgili octopus bu tur mekanlarda surekli ps oldugu icin o sekilde adlandiriliyo ama senin dedigin gibide yapilabilir tabiki.bir cafede ornegin x box varsa oraya ps cafe denmez tabiki bu cok aptalca olur

senin ki diyalog değil monolg olmuş gibi...evet havada bi tuhaflık var, fırtına mı kopacak? ha ha ha güldürme beni! olur,çay getireyim mi? tavşan kanı olsun ama

• Arkadaşlar bildiğiniz gibi ps3 salonlarında genelde hatta nerdeyse %99 pes oynatılıyor biz buna alternatif olsun diye pes3 bazlı çalışan bir simülatör ürettik ve salonların kullanımına sunduk ve ürün özellikle istanbulda salon işletmecilerinden ve hatta ev kullanıcılarından çok ilgi gördü salon açacaklara önemle duyurulur ayrıca farklı bir ürün olduğu için saat ücretini 10 ytl den oynatabiliyorlar.

http://www.sahibinden.com/power_seats_yaris_koltuklari_ps3_xbox_wii-61WQQaXQQ13854484WQQpXQQdisplayitem

SIZCE SU AN PS § CAFE ACMAMK MUMKUNMU?

SIZCE SU AN PS § CAFE ACMAMK MUMKUNMU?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.