Şimdi Ara

SIZCE SU AN PS § CAFE ACMAMK MUMKUNMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun olayi basli basina problem kopya olayi ypk nasil olacak bu ise girmek isteyenler icin

• yapacak kişi için bence zarardan başka bişey olmaz.çünkü kafelerde çok toz, sigara dumanı,milletin cihazları hor kullanması vs. cihazlar pahalı malum,bence zamanı değil şimdilik.
  • kopya oyun yok orjinal almak mumkun degil on tane makinan oldugunu farzetsen ve en az 20 cesit oyun alsan ve her oyundan en az 7-8 tane alman sart oyunlar avrupada 60-70 euro imkansiz gibi gorunuyo su anda siz ne dusunuyosunuz bu konuda?
  • Benim bildiğim ps 3 koyan ps 2 kafeler var. Ama fiyatları ne söylüyorlar bilmiyorum. Hiç gitmedim. Ama duydum. Adam 1 veya 2 tane getirmiş.

Zamanını hakikaten değil cünkü ps 3 ün futbol oyunu yok. En azından ps kafelerde deli gibi oynanan pes yok henüz. O olmayınca talep düşer.
  • ben almanyada yasiyorum benim icin bi oyun problemi yok cok kisa surede onlarca oyun gelicek futballda dahil ben sadece turkiyede yasayan ve bu isi yapmak isteyenler oldugunu gordum nekadar mantikli onlarin yaptigi merak ediyorum belki sizlerin benden farkli bildigi seyler vardir diye konuyu actim ustelik bence ps 3 profosyonel oyuncular icin ve sadece futbol oynamak aptalca cok cesitli ve super kalite oyunlar geliyo
  • Ps3 cafe değil ama, Ps3 Kahve kurabilrsin mesela...

Yani Ps3 olur içeride bir tane, bütün gün toplarsın birkaç kişiyi etrafına, ona bakabaka oyunlar hakkında muhabbet edilir falan. Cell' in gücünden bahsedersiniz. MGS4' mü, Killzone2' mi aşmış olacak! Onu tartışırsınız falan işte...

al sana Ps3 Kahve, şimdilik bununla idare edersin işte. Fena mı!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3 boyutlu üye -- 1 Mayıs 2007; 23:20:29 >
  • 3 kırmızı olmasa al 10 tane 360 sonra kutularını sakla logitechtende ps3 koluna benzer kol al. millete yuttur ps3 diye
    zaten pes sadece 360da var şu anda kimse anlamaz merak etme
    derdim ama maalesef 3 kırımızı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckukner -- 1 Mayıs 2007; 23:26:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an için mantıklı olan ps3 kafe açma fikrini ertelemek
  • sen eniyisi ps2 cafe kur
    pes6 al 20 tane
    20 regal tv al
    sonra gelsin paralar
  • ucboyutlu uye benim oyle bir yer acma niyetim yok ama sen yasadigin yerde mutlaka oyle amelelerin takildigi bir yer bulabilirsin biraz arastirsan iyi olur
  • seneye ps3 kafe dolar her yer. yani 2008 yazında bu işe girenler ps fabrikası açacak para kazanır sony frenchising verirse
  • acan ve isleten biri olarak tavsiye etmiyorum.
  • ehehehehehehehe 3 boyutlu yoksa sen oyle yerleremi takiliyon eheheheheheeh cok lazimsa acarim senin icin bi ps gayfe ehehehehehe teknolojidende anliyon biraz anlatirsin pala biyikli amcalara nasil oluyo bu is ehehehehehe cok komiksin yaw bide amelesin amele
  • 3 boyutlu uye sen baya takilmissin boyle yerlerde belli ehehehehehehe baksana ortam nasil gayet guzel biliyosun ben hic gormemistim boyle biryer cok ilginc olmali senin bu deneyimlerinden yararlanmak lazim senmiydin yoksa kahvenin teknolojik oglani ehehehehehe
  • quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

acan ve isleten biri olarak tavsiye etmiyorum.

kaça oynatıyorsunuz? ben teknosada denedim sixaxis hoşuma gitti baya. futbol oyunu çıksın açılır sanırım işleriniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3 boyutlu üye

Ps3 cafe değil ama, Ps3 Kahve kurabilrsin mesela...

Yani Ps3 olur içeride bir tane, bütün gün toplarsın birkaç kişiyi etrafına, ona bakabaka oyunlar hakkında muhabbet edilir falan. Cell' in gücünden bahsedersiniz. MGS4' mü, Killzone2' mi aşmış olacak! Onu tartışırsınız falan işte...

al sana Ps3 Kahve, şimdilik bununla idare edersin işte. Fena mı!?

hocam foton baya iyi ve de yorumlarınla bütünleşiyor.forumdan uzaklaştırırsan bi daha kullanır mısın? (stilini yansıtman açısından)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeLLaS -- 2 Mayıs 2007; 1:46:18 >

• Peki arkadaşım sen her merak ettiğini,her söylemek istediğin fikrini bu şekilde topic açarak mı dile getireceksin?
    Kafe açıcaklar düşünsünler bunu,sen neden bu kadar endişe duyuyorsunki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: giyit

quote:

Orjinalden alıntı: suganzm

acan ve isleten biri olarak tavsiye etmiyorum.

kaça oynatıyorsunuz? ben teknosada denedim sixaxis hoşuma gitti baya. futbol oyunu çıksın açılır sanırım işleriniz

hocam ps3 3 ytl ps2 1.5 ytl

ekimde pes cıkar düşüncesi ile işlerin açılacagını dusunuyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: keskin 12345

ben almanyada yasiyorum benim icin bi oyun problemi yok cok kisa surede onlarca oyun gelicek futballda dahil ben sadece turkiyede yasayan ve bu isi yapmak isteyenler oldugunu gordum nekadar mantikli onlarin yaptigi merak ediyorum belki sizlerin benden farkli bildigi seyler vardir diye konuyu actim ustelik bence ps 3 profosyonel oyuncular icin ve sadece futbol oynamak aptalca cok cesitli ve super kalite oyunlar geliyo

sana katılıyorum dostum bizim de ps2 cafemiz var milletin gözü yeşil tarladan başka bir şey görmüyor.kafayı bozmuş millet futbolla 2 tane ps3 var bomboş duruyor.şimdi diyeceksiniz ki oyunu yok ps3 ün ama ps2 nin bizde 500 den fazla oyunu var onlara da hiç rağbet yok tek tük dür başka oyun oynayan benim için sadece futbol oynayanlar oyundan anlamazlar derler ki ps2 ile ps3 arasında hiç fark yok ben de sinirlenerek ulan gözünüz yeşil tarla görmekten kör olduysa ben ne yapiyim... kaldık burda amatörlerin içinde doğru dürüst prof yok oyüzden hepsine benden

• Hayatında sadece futbol oynayan adamdan ne beklersiniz anlamam.Ps 3 cafelere koyulmaz ve bence hiç yoksa 2 sene sonra belki koyulur.Cafelere gidip oyun oynayan adamın nesine Ps 3 arkadaşlar.Adamlara futboldan başka 10 tane oyun say diyorsun bilmiyor.
    Bende Ps 2 cafe işletiyorum.Geçen gün net cafesi olan biri geldi.Çıkarken konuştuk biraz bana kaç tane Ps 2 var sende dedi Sayısını söyledim çok değilmi bende 2 tane var çeşit olsun diye koydum yetiyor dedi.Adama direk söylediğim şu oldu:
    Bilader 10 tane oyun say desem sayamazsın Ps 2 senin neyine?Biraz bozuldu ve çekti gitti.

Söylemek istediğim şu:
    Zaten Ps 2 cafe açanların çoğu birşey bildiği için değil parası olduğu ve futbola dayan dedikleri için açıyor.Zaten çoğu Ps 2 cafenin sahibine gidin oyunlardan bihaberdir.Cafeme 2 seneden önce Ps 3 almayı düşünmüyorum.Milletin nesine Ps 3.Her hafta Ps 2 için kol yenilemekten yoruluyorum.Bu deve millet Ps 3 diye nazik davranırmı makineye?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.