Şimdi Ara

ETI CICIBEBE'YE BASLIYORUM SORULARIM VAR (EDIT: BAŞLADIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 graminda 74 gram karbonhidrat varmis. Bunun tamami basit seker mi acaba? Eger oyleyse feci yag yapar

Bugün gittim 1 kg eti cicibebe aldım. Afiyetle yiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 26 Ağustos 2015; 17:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aman sakın başlamayın içinde aşırı şeker barındırıyor buda karın ve bel bölgesinde yağlanma olarak yansır size.Eğer spor yapıyorsanız çok zararlı uzak durun böyle hazır gıdalardan zaten.Kilo almak istiyorsanız bütçenizde el veriyorsa kırmızı ete yüklenin en azından yağ olarak yansımaz size direk kaslarınıza yansır programınızın yoğunluğuna bağlı olarak.Kolay gelsin. =)
  • Gobek olarak kilo alirsin igrenc bi goruntun olur benim bi arkadas yapti boyle seyler yatmadan her gece beyaz ekmek falan yerdi adamda 175 falan boy var 64 kilo gobek ve meme var adamda

• Tavsiye ederim, afiyet olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum öyle bir hataya düşme sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: K E N

Aman sakın başlamayın içinde aşırı şeker barındırıyor buda karın ve bel bölgesinde yağlanma olarak yansır size.Eğer spor yapıyorsanız çok zararlı uzak durun böyle hazır gıdalardan zaten.Kilo almak istiyorsanız bütçenizde el veriyorsa kırmızı ete yüklenin en azından yağ olarak yansımaz size direk kaslarınıza yansır programınızın yoğunluğuna bağlı olarak.Kolay gelsin. =)

Belim çok ince kalınlaşır mı ?

• Arkadaşlar metabolizmam normal insan metabolizması olsa tamam ama benim metabolizma cidden anormal. Tatilde görmemeişler gibi günde 8 tabak tatlı yiyordum her türlüsünden. 10 gün boyunca yedim ve 1 kilo bile alamadım. Spor yaptığım için hiçbir şey dayanmıyor. Kendimi çok yakan araba gibi hissediyorum

Önemli olan basit şeker olup olmaması. Basit şeker değilse yarın başlıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok susatıyor , ister istemez bıkıyorsun

• Güncelleme geldi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.