Şimdi Ara

Artık bende bir UZANZEDEYIM ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uzanzaade
    http://forum.donanimhaber.com/topic.asp?TOPIC_ID=54248

• geçmiş olsun arkadaş.
    adamların ÇAL(ış)MA prensiplerini biz daha önce burada yazınca politika yaptığımızı sana bazı salaklar bize uzanları savunmuştu burada. inşallah geç olmadan akılları başlarına gelir.
    Sana da tekrar geçmiş olsun.
  • koyu akp yanlısı, akp nin rakibi olan herkese saldıran ingiliz financial times gazetesi bile yazdı olayları. milli gelirin %3 ünü götürdüklerini yazdılar.
  • Teşekkür ederim malcolm . Hepimize geçmiş olsun ...
    İnanılmaz ama hala bu ş.efsizi savunanlar oluyor , ne demek lazım bilmiyorum. uzanları tarif eden tek kelime var cuk diye oturan :
    VATAN HAİNİ ,
    Türk bile değil zaten herifler , sürekli çifte oynayan insan müsvetteleri .
  • ürdün vatandaşı olacaksın. amerikan vatandaşı olsun diye çocuklarını orda kuzlatacaksın, onların amerikalı olmasını istiyorum diyeceksin, sonrada çekilin Türkiye geliyor diyeceksin. hay senin ***** ****** geçsin
  • adam zaten çok açıkça niyetini söylüyor:
    "açın türkiyenin önünü ben geliyorum"
    Türkiyeye önünden ne yapacaksa artık.... [evlol]
  • birde utanmadan tvye cıkıp ödemiyorsanız verin ödeyelim diyor ulan dallama içini boşaltırken vatandaşın canına ot tıkarken aklınız neredeydi.birde uzan grubunun tüm şirketleri böyle boktan durumda.çeaş kepez metaş hepsi gözaltı pazarındaydı neden mi?mali durumu bu şirketlerin hep kötü gösterildi.helikopterin masrafı çeaşın ödediği vergiden daha fazlaydı.çimento fabrikalarına bakın hepsi tekelcilik için kurulmuş halka arz edilmemiş ve piyasada ismi olmayan fabrikalardı.bunlar kadar adi ***** bir grup yok.yakında telsime bir anda kb 5000 oldu diye milyarlık faturalar gönderirse şaşırmam.çünkü turkcell yaptı kimseden ses seda cıkmadı eh uzan grubu bunu neden yapmasın ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • herkese +10000000000
  • birde oy oranı %10 küsürlere çıktı demiyorlarmı ,
    aaaaah Türkiyem ah :(
  • yok birde bahattin uzanı yaşlı adamı böyle tartaklıyorsunuz diyor ulan bir tanıdıgımız bu memlekete 25 yıl calısmıs emekli olmus birde ev alacaktı şimdi adam sokta ne yapsın belki de düğün yapacaktı yani bu adamın durumu ne olacak?terbiyesizler vatandaşı hiç düşünmüyorlar.şimdi sorarsınız bu vatandasa ders olsun hani parasını imara yatırmasaymış ama bunun en önemli nedeni eğitimsizlik ve birde bddk denen bir işe yaramayan kurumun daha önce neden yetki vermesi.
  • birde bir ara imar yatırım değerler aş diye bir şirket kurulacaktı ulan bunlar hisse satacaktı hayali hisse iyiki onu spk daha önce engellemiş.
  • Ya en sinir olduğum adam medya patronu ya. elindeki medyayı silah gibi kullanıp rastgele oraya buraya ateş etmesi.
  • bu akaşamki komedilerini dinlediniz mi?
    dün STAR Bülteninde Manşetden "AKP nin gizli planı: Martta seçim yapmayı planlıyorlar" şeklinde bir haber yaptılar.
    bugün kendi bültenlerindeki habere dayanıp Mehmet Ağara ve AliTalip Özdemire gidip "AKPnin marttda erken seçim yapmak gibi gizli bir planı varmış siz ne dersiniz demişler. onlar da normal olaraktan biz hazırız sakın sözünden dönmesin destekliyoruz demişler. sonra AKP ye gidip star bülteninde yazdığına göre sizin erken seçim yapmak gibi gizli bir planınız varmış ne diyorsunuz demişler. onlar da bizim gizli planımız mı varmış ya nerden çıkarıyorsunuz seçimi demişler.bugün star anahaber de bunları anlattılar ve haberi şöyle bitirdiler: herkes martda seçime hazırlanıyor.

Hani derler ya yalancı bir mahallede yalan söylermiş ykendi yalanına diğer mahallede kendi inanırmış diye. Aynen öyle.
  • Öheühe koptum ya malcolm ehe kaçırmışız yaw.. Bana koyan şey kendi devletim ***** uzandan daha iyi bir hizmet veremediyse bende kurda kurban olurum (bakınız telsim gprs)... Milleti güya damardan yakalıycak uzan bey... Her reklamda o komedi konuşması ne kadar etkiledi bilemezsiniz :))))))). ama bir nokta var. uzan gibi siyasi düşmanları akpnin pisliklerini intikam almak için kullanıyor. akp de canını okuyo hehe. lanet olsun cehennemdeyiz sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.