Şimdi Ara

SİZCE ŞUAN EN UYGUN HAT HANGİSİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • turkcell telsim hat iptal ettirmek şavaş gibi bir şey
  • telsimde alsan avea da alsan ŞU türk toplumunun %80i turkcell kullanıyo ne olcak otomatikman farklı bi hat aradığın için GÜMBÜRT gene geçircekler o yüsden turkcell abi en iyisi ama yok bnm manitam var ben ola çok konuşurum diyosan telsim CEPPARTNER veya cepaile ( 5kişi ile ) bunlar var AÇIKLIYICI oldumu
  • turkcell yillardir milleti soyuyor o yüzden öncelikle avea sonra telsim
  • Bende 3 hat birden var hem telsim hem turkcell hem avea ama ben devamlı turkcelli kullanıyorum uzun konuşmalarımda operatöre göre hattı değiştiriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasteR -- 4 Şubat 2005, 11:21:10 >
  • şuan bence en iyi operator turkcell ve en pahalı operator de dogal olarak turkcell

ben telsim partner kullanıyorum mecburen dolayısıyla telsim ucuz ve şebekeleri yetersiz yükde artınca durum kötü oluyor ama yapacak bişey yok
  • Tartışmaya biLe gerek yok cebimize sağduyulu ve tarafsız yaklaşırsan tabikide TELSİM. Tarifeler ortada. Tarafsız dedim çünkü artık gecmişdeki gibi fatura şişirme ve kontor düşme olayı son buldu.
  • TELSİM
  • telsim bunu herkes biliyo zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: Handsome2000

sms over gprs ayarlarini yazar misiniz,siteye bak demeyin acilmiyo bende ayarlar kismi..

Olay şu.. Eğer telefonundan gprs'e bağlanabiliyosan normal koşullarda (yani GPRS ayarların varsa)
    Tek yapman gereken;
    MESAJLAR / AYARLAR / MESAJ TERCİHİ / VARSAYILAN TERCİH / GPRS KULLAN : evet
    yukarıdaki adımları uygulamak..
    Bu ayarlar nokia'lar için geçerlidir.Başka bir marka kullanıyorsan kısaca telfonundan sorunsuz olarak gprs'e bağlanabiliyosan, mesaj ayarlarına girip GPRS kullan isimli seçeneği aktifleştirmen bu kadar basit.!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alec___ -- 4 Şubat 2005, 18:53:09 >
  • valla konuşma alışkanlıklarını bilmek lazım.mesela benim konuşmalarımın yüzde 85 i aynı kişiyle olduğu için telsim kullanıyorum.ama aveada güzel tarifeler sunuyor.araştırmak lazım...
  • uygunluk kişiye göre değişir bana en uygun turkcell çünkü %90 aradığım kişiler turkcell o halde bana en uygun o oluyor....
  • avea bence ama trcell her yerde çekiyor o anavtajida var!
  • AVEA Rulezzz..Servisler olsun kalite olsun Avea..
  • artısı eksisiyle imzamdaki tabloda belki yardımcı olur kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.