Bildirim
SİZCE ŞUAN EN UYGUN HAT HANGİSİ?
Philips MG3720/15 Erkek Bakım Seti 7'si 1 Arada, Siyah : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B075JNQK46
4 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
www.turkcell.com
www.telsim.com
www.avea.com a baksan daha ıyı olur bence...
bence turkcell ama bınbır cesıt tarıfesı var sana uygun olanı bız bılemeyız kı... -
Telsim Dostum Telsimquote:
Orijinalden alıntı: atox
www.turkcell.com
www.telsim.com
bence turkcell ama bınbır cesıt tarıfesı var sana uygun olanı bız bılemeyız kı... -
turkcell derim amaquote:
www.turkcell.com
www.telsim.com
bence turkcell ama bınbır cesıt tarıfesı var sana uygun olanı bız bılemeyız kı...
Ben telsim kullanıyorum hem mesaj ücreti az hem telsime doğru az kontör dakikası 1 kontör
Tabi bu seçtiğin tarifiye göre değişir
-
bence avea harbıden turkcell kasıklıyo mılletı yaw ben 5 sene turkcell kulandım ama bu hat gercekten gusel(avea)quote:
www.turkcell.com
www.telsim.com
bence turkcell ama bınbır cesıt tarıfesı var sana uygun olanı bız bılemeyız kı...
-
Turkcell zaten en kazığı ondan uzak durmak lazım.şuan sanırım en avantajlı telsim.quote:
Orijinalden alıntı: dOmi
bence avea harbıden turkcell kasıklıyo mılletı yaw ben 5 sene turkcell kulandım ama bu hat gercekten gusel(avea)
Alıntıları Göster -
telsimde bedava konuşma gibi bişi vardı sanırım 250 kontör ile o bi kişi içinmi? yoksa bütün telsim aboneleri içinmi?quote:
bence avea harbıden turkcell kasıklıyo mılletı yaw ben 5 sene turkcell kulandım ama bu hat gercekten gusel(avea)
Alıntıları Göster -
Evet awea da güzel ama ailesi ile çok konuşan kişiler için telsim ideal (yani benim için)quote:
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: __ultrAslan__
telsimde bedava konuşma gibi bişi vardı sanırım 250 kontör ile o bi kişi içinmi? yoksa bütün telsim aboneleri içinmi?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: __ultrAslan__
telsimde bedava konuşma gibi bişi vardı sanırım 250 kontör ile o bi kişi içinmi? yoksa bütün telsim aboneleri içinmi?
Karşılıklı iki kişi için geçerli o.
-
cevrendekı ınsanlar hangı hattı kullanıosa yanı cok arıyacagın ınsannar neyı kullanıosa sende onu kullan cunku kendı ahttından baska operatoru aramak sana pahalıya patlar!!!quote:
Orijinalden alıntı: webchequote:
Alıntıları Göster
-
saol webchequote:
Alıntıları Göster
o bana yaramaz 1 kişi kimi aricam :) şöle herkesi arıyacak bişi bide mesaj olayı var tabi avea da 1 kontör sanırım ama ondada arama pahalı çok karıştı bu tafifeler
-
aile ici konusmakmı tabiki avea derim ben mesela benım annem ve babam vergi dairesinde calısıyorlar ve bır tarıfe ıle 3 hat verdiler ben diger memur ların yaralandıgı bu kampanyadakı tellerı ve bu 3 hat arasında SINIRSIZ konusuyorum ve hat basına sabıt 8 mılyon gelıyor nasıl? valla radyasyondan olcem bırde yatılıyım ben balıkesırde babam bı arıyo 30dk-45dk sarjım ne verdıyse tavsiye edrimquote:
Alıntıları Göster
-
kurtlar vadisi başladı ben çıkıyorum önerilerinizi bekliyorumquote:
aile ici konusmakmı tabiki avea derim ben mesela benım annem ve babam vergi dairesinde calısıyorlar ve bır tarıfe ıle 3 hat verdiler ben diger memur ların yaralandıgı bu kampanyadakı tellerı ve bu 3 hat arasında SINIRSIZ konusuyorum ve hat basına sabıt 8 mılyon gelıyor nasıl? valla radyasyondan olcem bırde yatılıyım ben balıkesırde babam bı arıyo 30dk-45dk sarjım ne verdıyse tavsiye edrim
Alıntıları Göster
teşekkürler
-
Aslında bi fenerli olarak seni sabote etmem lazım (türkcell iyidir filan diyerek :))quote:
Orijinalden alıntı: __ultrAslan__
kurtlar vadisi başladı ben çıkıyorum önerilerinizi bekliyorum
teşekkürler
Alıntıları Göster
şaka bi tarafa ben sana aveayı önerirrim, bütün operatörleri arıyorsan TEKFİYAT tarifesi canavar gibi, nereyi ararsan 5 kontr.
Ayrıca diğer gsmlerde olmayan SMS OVER GPRS servisini açarsan sms ücreti yarı yarıya iniyo.. yani normalde 2 kontr olduna göre, 1 kontre gidiyo..!
Bu kıyağıda kolay kolay yapmam (SMS OVER GPRS için gprs ayarlarının olması gerekiyo telefonunda, ama orası kolay! )
-
Telsimquote:
Orijinalden alıntı: alec___
Aslında bi fenerli olarak seni sabote etmem lazım (türkcell iyidir filan diyerek :))
şaka bi tarafa ben sana aveayı önerirrim, bütün operatörleri arıyorsan TEKFİYAT tarifesi canavar gibi, nereyi ararsan 5 kontr.
Ayrıca diğer gsmlerde olmayan SMS OVER GPRS servisini açarsan sms ücreti yarı yarıya iniyo.. yani normalde 2 kontr olduna göre, 1 kontre gidiyo..!
Bu kıyağıda kolay kolay yapmam (SMS OVER GPRS için gprs ayarlarının olması gerekiyo telefonunda, ama orası kolay! )
Alıntıları Göster
-
kimi aradıgına baglı dıorum hala ısrarla...quote:
Orijinalden alıntı: Soulfly
Telsim
Alıntıları Göster -
genelde herkeste turkcell hat var ister istemez turkcell i arıyorum, ama avea ve telsimde var yani bütün hepsini arayabileceğim ve msj atabileceğim?quote:
kimi aradıgına baglı dıorum hala ısrarla...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: alec___
Aslında bi fenerli olarak seni sabote etmem lazım (türkcell iyidir filan diyerek :))
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: alec___
bu ayarlar da nesi hocam avea kullanıyorum nasıl olacak bu iş? bilgilendirirsen sevinirim
-
sms over gprs ayarlarini yazar misiniz,siteye bak demeyin acilmiyo bende ayarlar kismi..quote:
Orijinalden alıntı: dellinoquote:
bu ayarlar da nesi hocam avea kullanıyorum nasıl olacak bu iş? bilgilendirirsen sevinirim
Alıntıları Göster
-
bu senin çevrene bağlı eger arayacağın kişiler turkcell ise gidecen paşalar gibi turkcell alacanquote:
Orijinalden alıntı: dellinoquote:
Alıntıları Göster
telsim se telsim gibi
ama karma ise gidip her birinden birer tane
yatmadan önce alacan
Benzer içerikler
- mm telefona izin verilmiyor samsung
- bilgisayar telefonu şarj ediyor ama görmüyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- powerbank resetleme
- aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor nedenleri
- iphone x çıkış tarihi
- şeffaf kılıf beyazlatma
- exynos 1480
- samsung galaxy s serisi
- firmware nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X