Şimdi Ara

SİZCE ŞUAN EN UYGUN HAT HANGİSİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kullanım ve fiyat açısından en uygun hat hangisi?
    wab için hangisi?
    konuşma için hangisi?
    mesaj için hangisi?

(fiyat açısından)

• www.turkcell.com
    www.telsim.com
    www.avea.com a baksan daha ıyı olur bence...
    bence turkcell ama bınbır cesıt tarıfesı var sana uygun olanı bız bılemeyız kı...
  • Telsim Dostum Telsim
  • turkcell derim ama
    Ben telsim kullanıyorum hem mesaj ücreti az hem telsime doğru az kontör dakikası 1 kontör
    Tabi bu seçtiğin tarifiye göre değişir
  • bence avea harbıden turkcell kasıklıyo mılletı yaw ben 5 sene turkcell kulandım ama bu hat gercekten gusel(avea)
  • Turkcell zaten en kazığı ondan uzak durmak lazım.şuan sanırım en avantajlı telsim.
  • telsimde bedava konuşma gibi bişi vardı sanırım 250 kontör ile o bi kişi içinmi? yoksa bütün telsim aboneleri içinmi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce mantıklı olan hangisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet awea da güzel ama ailesi ile çok konuşan kişiler için telsim ideal (yani benim için)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __ultrAslan__

telsimde bedava konuşma gibi bişi vardı sanırım 250 kontör ile o bi kişi içinmi? yoksa bütün telsim aboneleri içinmi?

Karşılıklı iki kişi için geçerli o.
  • cevrendekı ınsanlar hangı hattı kullanıosa yanı cok arıyacagın ınsannar neyı kullanıosa sende onu kullan cunku kendı ahttından baska operatoru aramak sana pahalıya patlar!!!
  • saol webche

o bana yaramaz 1 kişi kimi aricam :) şöle herkesi arıyacak bişi bide mesaj olayı var tabi avea da 1 kontör sanırım ama ondada arama pahalı çok karıştı bu tafifeler
  • aile ici konusmakmı tabiki avea derim ben mesela benım annem ve babam vergi dairesinde calısıyorlar ve bır tarıfe ıle 3 hat verdiler ben diger memur ların yaralandıgı bu kampanyadakı tellerı ve bu 3 hat arasında SINIRSIZ konusuyorum ve hat basına sabıt 8 mılyon gelıyor nasıl? valla radyasyondan olcem bırde yatılıyım ben balıkesırde babam bı arıyo 30dk-45dk sarjım ne verdıyse tavsiye edrim
  • kurtlar vadisi başladı ben çıkıyorum önerilerinizi bekliyorum
    teşekkürler
  • Aslında bi fenerli olarak seni sabote etmem lazım (türkcell iyidir filan diyerek :))
    şaka bi tarafa ben sana aveayı önerirrim, bütün operatörleri arıyorsan TEKFİYAT tarifesi canavar gibi, nereyi ararsan 5 kontr.
    Ayrıca diğer gsmlerde olmayan SMS OVER GPRS servisini açarsan sms ücreti yarı yarıya iniyo.. yani normalde 2 kontr olduna göre, 1 kontre gidiyo..!
    Bu kıyağıda kolay kolay yapmam (SMS OVER GPRS için gprs ayarlarının olması gerekiyo telefonunda, ama orası kolay! )
  • Telsim
  • kimi aradıgına baglı dıorum hala ısrarla...
  • genelde herkeste turkcell hat var ister istemez turkcell i arıyorum, ama avea ve telsimde var yani bütün hepsini arayabileceğim ve msj atabileceğim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: alec___

Aslında bi fenerli olarak seni sabote etmem lazım (türkcell iyidir filan diyerek :))
    şaka bi tarafa ben sana aveayı önerirrim, bütün operatörleri arıyorsan TEKFİYAT tarifesi canavar gibi, nereyi ararsan 5 kontr.
    Ayrıca diğer gsmlerde olmayan SMS OVER GPRS servisini açarsan sms ücreti yarı yarıya iniyo.. yani normalde 2 kontr olduna göre, 1 kontre gidiyo..!
    Bu kıyağıda kolay kolay yapmam (SMS OVER GPRS için gprs ayarlarının olması gerekiyo telefonunda, ama orası kolay! )

bu ayarlar da nesi hocam avea kullanıyorum nasıl olacak bu iş? bilgilendirirsen sevinirim
  • sms over gprs ayarlarini yazar misiniz,siteye bak demeyin acilmiyo bende ayarlar kismi..
  • bu senin çevrene bağlı eger arayacağın kişiler turkcell ise gidecen paşalar gibi turkcell alacan
    telsim se telsim gibi
    ama karma ise gidip her birinden birer tane
    yatmadan önce alacan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.