arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim.halamın oğlu tai de çalışıyor bana 2 yıllık önerilen sözleşmenin fasa fiso olduğunu ve sözleşmesi bitenlerin kadroya geçtüğünü söyledi.bende taiye gitmeye karra verdim.kaderde ne varsa çekeriz artık ama tai kötü bir firma değil ve sunulan şartlarda iyi.hayırlısı olsun bakalım artık tai nin personeli oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: uğur4105
arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim.halamın oğlu tai de çalışıyor bana 2 yıllık önerilen sözleşmenin fasa fiso olduğunu ve sözleşmesi bitenlerin kadroya geçtüğünü söyledi.bende taiye gitmeye karra verdim.kaderde ne varsa çekeriz artık ama tai kötü bir firma değil ve sunulan şartlarda iyi.hayırlısı olsun bakalım artık tai nin personeli oluyorum
Hocam noldu geçtin mi kadroya
quote:
Orijinalden alıntı: Hijacke-R
quote:
Orijinalden alıntı: uğur4105
Hocam noldu geçtin mi kadroya
uğur4105 kardeş TAİ de ne yaptın merak ettik. Benide çağırdılar aynı senin 2 yıl önceki durumundayım. Bizi bir aydınlatır mısın?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme