Şimdi Ara

SİZCE TAİ!YE BU ŞARTLARDA İŞE GİREYİM Mİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
23.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim.halamın oğlu tai de çalışıyor bana 2 yıllık önerilen sözleşmenin fasa fiso olduğunu ve sözleşmesi bitenlerin kadroya geçtüğünü söyledi.bende taiye gitmeye karra verdim.kaderde ne varsa çekeriz artık ama tai kötü bir firma değil ve sunulan şartlarda iyi.hayırlısı olsun bakalım artık tai nin personeli oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim.halamın oğlu tai de çalışıyor bana 2 yıllık önerilen sözleşmenin fasa fiso olduğunu ve sözleşmesi bitenlerin kadroya geçtüğünü söyledi.bende taiye gitmeye karra verdim.kaderde ne varsa çekeriz artık ama tai kötü bir firma değil ve sunulan şartlarda iyi.hayırlısı olsun bakalım artık tai nin personeli oluyorum

Hocam noldu geçtin mi kadroya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hijacke-R

quote:

Orijinalden alıntı: uğur4105

arkadaşlar çok düşündüm ve kararımı verdim.halamın oğlu tai de çalışıyor bana 2 yıllık önerilen sözleşmenin fasa fiso olduğunu ve sözleşmesi bitenlerin kadroya geçtüğünü söyledi.bende taiye gitmeye karra verdim.kaderde ne varsa çekeriz artık ama tai kötü bir firma değil ve sunulan şartlarda iyi.hayırlısı olsun bakalım artık tai nin personeli oluyorum

Hocam noldu geçtin mi kadroya

uğur4105 kardeş TAİ de ne yaptın merak ettik.
    Benide çağırdılar aynı senin 2 yıl önceki durumundayım.
    Bizi bir aydınlatır mısın?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.