Şimdi Ara

sizce türkler telefon imaltına başlarlar bi marka çıkarırlarsa adı ne olur cwppp (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Marksaını bilemem ama cihazın ismini tahmin edebiliyorum;
    ALBAKGÖRYAZYOLLAKONUŞ Cihazı
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruk

quote:

Orjinalden alıntı: bazza

Bİr zamanlar , cep türkiyeye yeni geldiğinde Aselsan üretiyordu türk malı ama desteklenmedi, halk ve devlet tarafından sonrada üretime son verildi, eğer ozamanlar erikson nokya gibi eşşek kadar telefonlara binlerce dolar veren marka tutkunları, sonradan görmeler ve ezeli görmemişler olmasaydı bugün aselsan belkide dünya devi bir türk firması olucaktı, ülke için büyük bir kayıp....

abi aselsan ordu için çalışmıyor, 1975te Kara Kuvvetleri Komutanlığı tarafından kuruldu

aselsan zaten şu anda TSK için çalışıyor.Yani iki tane kıytırık cep telefonu,ülke için kayıp olmaz.

• quote:

Orjinalden alıntı: cankoral

bana sormadın ama negatif bence GEYİK

O zaman doğru yerdeyiz işte hocam ..
  • arkadaşlar aselsan ve netaş telefonlar var zaten.. raks ı da unutmamak lazım???

aselsan gormeyen varsa linki :

www.aselsan.com.tr/hcturk/products/1920.htm

netaşın resmini bulamadım.

raks lar için dewww.raksmobile.com bakabilirsiniz. raksın cok şık ve iyi ozellikli telefonları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 19 Ağustos 2004, 2:50:37 >
  • AYRICA RAKS VE ASELSAN KULLANDIM. GAYET IYILER..

Ozellikle Raks R88 Ve R78 modelinde ışık seçici (fotosel) vardı. Yani gündüz vakti ya da ışıklı ortamda ekran ve tuş takımı ışıgını yakmayıp pilin daha uzun sure dayanmasını saglıyordu.

Raksın KAMERALI telefonunun linki :

http://www.raksmobile.com/turkce/9745_features.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 19 Ağustos 2004, 2:57:28 >
  • fanfinifin phone
  • Telekom pazarlarsa MOBILPAKETT diye bir paket çıkarırdı herhalde...

Meşhur paketlerinden
  • Ves-Tel
  • O zaman P800 cüler buraya S60 çilar buraya konularininda buraya alinmasi lazim. Hepsi geyik yapiyolar. UIQ culara karsi isyan yapalim gibilerinden ya da kimin P800 ü var buraya yazsin, Biz s40 çilar olarak birlik olmaliyiz buraya devamli konu açmaliyiz, ezilmemeliyiz. Bu konularibda tasinmasi lazim.
  • TELEFON: VEY-TEL
    HATTI DA: VEY-CELL

• ALO
  • türKO-YAR
  • Özfone yat. tur. ltd. aş.(Hakiki telefon bizde)

• quote:

Orjinalden alıntı: bazza

Bİr zamanlar , cep türkiyeye yeni geldiğinde Aselsan üretiyordu türk malı ama desteklenmedi, halk ve devlet tarafından sonrada üretime son verildi, eğer ozamanlar erikson nokya gibi eşşek kadar telefonlara binlerce dolar veren marka tutkunları, sonradan görmeler ve ezeli görmemişler olmasaydı bugün aselsan belkide dünya devi bir türk firması olucaktı, ülke için büyük bir kayıp....

Dostum biliyorsun bizdeki ,kendi firmalarımıza olan düşmanlığı.. Yok o şucu yada bucu diyerek, gideriz yabancı alırız, kendi firmamızı batırmak içinde uğraşırız... Öyle oluncada "kel başa , şimşir tarak" misali sürünmeye mahkumuz...

Bu psikolojimiz devam ettiği sürece de "Adam olmayız"....

• Raksın kameralı modeli gerçektn güzelmiş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.