Bildirim
Sizce uygulama fikrim tutar mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yardım edecek kimse yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ,
Bu fikri daha önce Başka Bir Şey (YouTube) kanalı denemişti.Videoyu bulamadım kb. Öncelikle bence bu tür bir uygulamayı ios için geliştirmek sıkıntılı çünkü App Store bu konulara Play Store'dan daha çok önem veriyor. Başka Bir Şey kanalı bu uygulamayı App Store'a yolluyordu fakat reddediliyordu. Nedeni ise videoların ve resimlerin kötü içerik içerebilecek olması. Bu kanal çözümü kullanıcılar resim gönderilmesini kabul ederse resim yollayabiliyordu. Şuan projelerinin durumunu bilmiyorum ancak App Store sizi uğraştırır. Benim önerim bu uygulamayı Play Store'a yüklemeniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Procyus -- 4 Mart 2019; 18:31:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Bir fikir tutar mı?" Bu sorunun cevabını cidden insanlara sorarak ararsan gerçekle alakası olmayan cevaplar alırsın. Tavsiyem fikirnin ufak bir PoC (proof of concept) yapıp dene.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X