Şimdi Ara

Sizce Uzaylılar Var mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzaylıyı sadece filmlerdeki gibi ampul kafalı canlılar olarak görmeyin evrende yenı bulunmuş mikroskobik canlılar dahi uzaylıdır . İnanıp inanmama konusuna gelecek olursak inanıyorum ve şu ünlü Ufo araçları ile seyahat veya keşife cıkan canlıların tedbirli ve bir o kadarda zekı olduklarını varsıyorum bunun söylememın iki sebebi var . Onlar bize göre uzaylı bizde onlara göre uzaylıyız . Fakat teknolojilerinin bizden aşikar olduğu kesin onları sadece kendi dünyamız ıcerısınde anlık olarak yakalama şanslarımız oluyor . Belkide gercekten kalıtsal olarak ele gecırılmıs olanlarıda vardır burası tartışılır ama kimse yanlız olduğunu sanacak kadar bencil olmasın biz galaksinin %1 lik kısmında bile değiliz Dünyalılar olarak :)
  • Mustafa topaloglu var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Sucre

Uzaylıyı sadece filmlerdeki gibi ampul kafalı canlılar olarak görmeyin evrende yenı bulunmuş mikroskobik canlılar dahi uzaylıdır . İnanıp inanmama konusuna gelecek olursak inanıyorum ve şu ünlü Ufo araçları ile seyahat veya keşife cıkan canlıların tedbirli ve bir o kadarda zekı olduklarını varsıyorum bunun söylememın iki sebebi var . Onlar bize göre uzaylı bizde onlara göre uzaylıyız . Fakat teknolojilerinin bizden aşikar olduğu kesin onları sadece kendi dünyamız ıcerısınde anlık olarak yakalama şanslarımız oluyor . Belkide gercekten kalıtsal olarak ele gecırılmıs olanlarıda vardır burası tartışılır ama kimse yanlız olduğunu sanacak kadar bencil olmasın biz galaksinin %1 lik kısmında bile değiliz Dünyalılar olarak :)

Tamda bunu yazmaya gelmiştim uzaylı diyoruz ama bir bakteri mi yoksa gelişmiş bir canlı mı mikroskobik canlı diyorsak belki de her gezegende farklı yaşam şartlarına uyum sağlamış binlercesi var ama gelişmiş bir canlı arıyorsak herhalde bunu görmemiz imkansız çünkü hayal edin ışık hızına yakın hızda bir araç yapabilecek kadar ileri bir medeniyet(ki yinede buraya gelmeleri binlerce yıl sürecektir.) Amerika'nın saçma sapan area 51'ine filan yakalanıcaklar allasen

• Kesinlikle varlar.

• var bence bkz. mısır piramitleri
  • Elbet vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Orijinalden alıntı: sandall4040

quote:

Tabi ki var, koskoca evren içerisinde tek biz olamayız.

Bir kaç kez UFO görmüşlüğüm var.

Valla başımdan geçen olayı anlattım üstte çok etkledi beni o yuvarlak bir şey yolun ortasında duruyrdu bir 1 sn içierisinde de diyebilrim yükseldi ışıkları beni gösteriyordu

Ben 4 ışıklı bir cismin sessizce üstümden geçtiğini ve arkasından 2 tane 3 ışıklı cismin onu takip ettiğini bir anlamda it dalaşı yaptıklarına şahit olmuştum. 3 ışıklı cisimlerden jet motoru sesi geliyordu onlar askeriyeden belli ama diğer sessiz ve aşırı hızlı cisim neredendi bilemiyorum.

Bu olay 1998 ya da 1999'da olmuştu.

Naptın be hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Koskoca evrende yalnız olduğumuza inanmıyorum.

KESİNLİKLE BENDE İNANMIYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

hepimiz uzaylıyız.

• Dünya uzayda, çöp yığını olarak görünüyor. Gelende çöplerini boşalttıp gidiyordur. Uzayın Belediye çöplüğü olduk.

Sizce Uzaylılar Var mıdır?
  • bence de war uzaylılar

• Okulda din hocam söylemişti 3 harfliler uzayda başka gezenlerde yaşıyorlarmış Allah onların bize yaklaşmasını yasaklamış insanlara görünenlerde Allah'a karşı gelenlermiş. İnsanlar eğer o gezegenlerden birine giderlerse yada bi şekilde ulaşırlarsa gitmek zorundalarmış. İnanmayan yada müslüman olmayan birine bunu söylesek uzaylı der dedim onlar uzaylı değil 3 harflilerdir dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheProgrammer -- 2 Haziran 2014; 11:20:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: celo55

quote:

quote:

quote:

Tabi ki var, koskoca evren içerisinde tek biz olamayız.

Bir kaç kez UFO görmüşlüğüm var.

Valla başımdan geçen olayı anlattım üstte çok etkledi beni o yuvarlak bir şey yolun ortasında duruyrdu bir 1 sn içierisinde de diyebilrim yükseldi ışıkları beni gösteriyordu

Ben 4 ışıklı bir cismin sessizce üstümden geçtiğini ve arkasından 2 tane 3 ışıklı cismin onu takip ettiğini bir anlamda it dalaşı yaptıklarına şahit olmuştum. 3 ışıklı cisimlerden jet motoru sesi geliyordu onlar askeriyeden belli ama diğer sessiz ve aşırı hızlı cisim neredendi bilemiyorum.

Bu olay 1998 ya da 1999'da olmuştu.

Naptın be hocam

Bir şey yapmadım hocam 15 sene önceki olaydı bu. Bir gece görmüştüm. Gece gece şehrin üzerinde tatbikat olmayacağına göre...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de inanıyorum varlıklarına
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheProgrammer

Okulda din hocam söylemişti 3 harfliler uzayda başka gezenlerde yaşıyorlarmış Allah onların bize yaklaşmasını yasaklamış insanlara görünenlerde Allah'a karşı gelenlermiş. İnsanlar eğer o gezegenlerden birine giderlerse yada bi şekilde ulaşırlarsa gitmek zorundalarmış. İnanmayan yada müslüman olmayan birine bunu söylesek uzaylı der dedim onlar uzaylı değil 3 harflilerdir dedi.

hocam 3 harflilerlerin nasıl uzay gemisi olur o zaman en son teknoloji onlarda da var bence 3 harfliler dünya üzeride ama yaşadıkları yer bilinmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.JANSIN

Ben de inanıyorum varlıklarına

Bunun Kanıtı zaten var hocam dünyada görünmedikleri ülke yoklar ama her şeyi yüce rabbimiz bilir
  • quote:

quote:

Okulda din hocam söylemişti 3 harfliler uzayda başka gezenlerde yaşıyorlarmış Allah onların bize yaklaşmasını yasaklamış insanlara görünenlerde Allah'a karşı gelenlermiş. İnsanlar eğer o gezegenlerden birine giderlerse yada bi şekilde ulaşırlarsa gitmek zorundalarmış. İnanmayan yada müslüman olmayan birine bunu söylesek uzaylı der dedim onlar uzaylı değil 3 harflilerdir dedi.

hocam 3 harflilerlerin nasıl uzay gemisi olur o zaman en son teknoloji onlarda da var bence 3 harfliler dünya üzeride ama yaşadıkları yer bilinmiyor

Dediğim gibi nasıl ki biz insanlarda Allah'a karşı gelenler var onlarda da var dünya üzerinde dediklerin onlardan.Ayrıca onlar insanlardan çok daha hızlı ki bu ışık hızından da hızlı ve güçlüler dünyayı tek kolla kaldırabiliyorlarmış bildiklerim bunlar şahsen ufolar falan ben pek inanmıyorum insanların doldurması bence 51. bölge falan insanları korkutmak için gelmesinler diye uydurmalar amaç amerika işlerini rrahat yürütsün misal bizde de aaselsan da çalışanların hangi departmanda çalıştıklarını söylemesi yasak artık onlar ne yapıyorsalar bu kadar gizli tutmak için böyle şeyler çıkartmışlar bence

• quote:

quote:

quote:

Dediğim gibi nasıl ki biz insanlarda Allah'a karşı gelenler var onlarda da var dünya üzerinde dediklerin onlardan.Ayrıca onlar insanlardan çok daha hızlı ki bu ışık hızından da hızlı ve güçlüler dünyayı tek kolla kaldırabiliyorlarmış bildiklerim bunlar şahsen ufolar falan ben pek inanmıyorum insanların doldurması bence 51. bölge falan insanları korkutmak için gelmesinler diye uydurmalar amaç amerika işlerini rrahat yürütsün misal bizde de aaselsan da çalışanların hangi departmanda çalıştıklarını söylemesi yasak artık onlar ne yapıyorsalar bu kadar gizli tutmak için böyle şeyler çıkartmışlar bence

olabilir hocam ama her şeyi yaratan rabbimiz bilir bzimkisi sadece merak ve araştırmalar tabi ki insan yaratılmadan önce dünya kaç milyon yaşındaydı sonra insanoğlu gönderildi dünyaya bence bir çok canlının dünya üzerinde yaşadığı kanısındayım

• Koca evrende yalnızca bizim gezegenimizde yaşam olması biraz mantıksız kaçıyor bence büyük ihtimalle vardır. Ama ufo gördüm, yok dünyaya geldiler falan bunlar çocukça uydurulmuş şeyler. Dünyaya gelebiliyorlarsa bizden daha gelişmiş bir teknolojiye sahip olmalılar, haliyle bir çok şeyi de geride bırakmış olmalılar. Biz insanlar bile dünya dışı canlılar olabilme ihtimaline karşı uzayın derinliklerine sinyaller yolluyorken, bizden daha gelişmiş canlıların mal gibi dünyaya gelip gizli gizli dolaşması, yanlışlıkla birkaç insana görünmesi falan bunlar size mantıklı geliyor mu ciden? Ayrıca neden hep onları bizden daha gelişmiş varlıklar olarak hayal ettiğimizi de anlamış değilim. Belki zeka olarak en fazla dünyadaki karganın düzeyinde canlılar var nereden biliyoruz? Belki zeka olarak bizden üstün olsalar bile evrimlerini yeni yeni tamamladıkları için bize göre henüz ilkel seviyedeler?

Ama evrenin büyüklüğünü düşündüğümüzde dünyanın dışında çok fazla sayıda gezegende yaşam olması muhtemel görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir hocam ama her şeyi yaratan rabbimiz bilir bzimkisi sadece merak ve araştırmalar tabi ki insan yaratılmadan önce dünya kaç milyon yaşındaydı sonra insanoğlu gönderildi dünyaya bence bir çok canlının dünya üzerinde yaşadığı kanısındayım

Tabiki bende mereak ederim bakarım aaaa derim ama bakalım işin aslı ne acaba? O daha çok kurcalıyo kafamı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.