Şimdi Ara

Sizce Uzaylılar Var mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
1.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu koskoca evrende yalniz olamayiz uzaylilar var = bilimsel ve kanit yok

Bu koca evren tesadufen olustu , Allah yok = bilimsel ve kanit yok

İkisi de suan icin inanc olsa da Allah kesin yok uzaylilar var veya olabilir diyecek kadar zavallilar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swswsw -- 2 Haziran 2014; 12:09:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir tür bile yarattık lan sen neden bahsediyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Koca evrende yalnızca bizim gezegenimizde yaşam olması biraz mantıksız kaçıyor bence büyük ihtimalle vardır. Ama ufo gördüm, yok dünyaya geldiler falan bunlar çocukça uydurulmuş şeyler. Dünyaya gelebiliyorlarsa bizden daha gelişmiş bir teknolojiye sahip olmalılar, haliyle bir çok şeyi de geride bırakmış olmalılar. Biz insanlar bile dünya dışı canlılar olabilme ihtimaline karşı uzayın derinliklerine sinyaller yolluyorken, bizden daha gelişmiş canlıların mal gibi dünyaya gelip gizli gizli dolaşması, yanlışlıkla birkaç insana görünmesi falan bunlar size mantıklı geliyor mu ciden? Ayrıca neden hep onları bizden daha gelişmiş varlıklar olarak hayal ettiğimizi de anlamış değilim. Belki zeka olarak en fazla dünyadaki karganın düzeyinde canlılar var nereden biliyoruz? Belki zeka olarak bizden üstün olsalar bile evrimlerini yeni yeni tamamladıkları için bize göre henüz ilkel seviyedeler?

Ama evrenin büyüklüğünü düşündüğümüzde dünyanın dışında çok fazla sayıda gezegende yaşam olması muhtemel görünüyor.

zekası olmasa nasıl uçacaklar hocam elbet belli bir zeka vardır..Ama Kuran-ı Kerim de şöyle buyuruyor..''Kainat Üzerinden insandan daha zeki bir canlı yoktur'' buyuruyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: swswsw

Bu koskoca evrende yalniz olamayiz uzaylilar var = bilimsel ve kanit yok

İkisi de suan icin inanc olsa da Allah kesin yok uzaylilar var veya olabilir diyecek kadar zavallilar var.

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım hocam zavvalı felan hoş şeyler değil bunlar....
  • Uzaylı derken aklımıza ufo falan gelmesin, gezegende yaşayan bir bakteri de olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: sandall4040

quote:

Herkesin görüşüne saygı duymak lazım hocam zavvalı felan hoş şeyler değil bunlar....

Saygi duyuyorum zaten kimseye inandiklarindan dolayi laf etmem. Bana gore cok tutarsiz davraniyorlar, onlarin haline uzuluyorum . Onlara sorsan ben de bos inanclarla kendimi kandiran zavalliyim.

Edit: Evet hos olmamis olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swswsw -- 2 Haziran 2014; 15:24:19 >
  • Bizzat kendim cismi yakından gördüm Antalya / Varsak köprüsü Ostima düğün salonunun ozamanlarda çitlerle çevrilmemiş yan tarafında boş bir arazi vardı ozamanlar yerleşim hiç yoktu bende arkadaşımda kalmıştım gecekonduydu tarih 13/09/2000 di olay birde doğum günüme denk gelmişti saat 4:52 yavaş yavaş gök yüzü açılmaya güneş kendini ufacıkta olsa göstermeye başlıyordu , krom , metal gibi dikine üçgen enine dikdörtgen bir cisim bacak kısımlarıyla toprağa tutunmuş bekliyordu yaklaşmaya korktum yavaş yavaş arkaya doğru giderken arka kısmında 6lı soba borusu kadar egsoz gibi değişik bişey vardı ama şuda vardı cisim her neyse güneşi olduğu gibi yansıtıyordu güneş ışınları cisime işlemiyo gibi birşeydi saat tam 5:20 olduğunda güneşin tam olarak ortaya çıkmasıyla sesini dahi duymadan kayboldu ne bi motor sesi ne de ışık ateş çıkması yoktu aniden çok sessiz bir şekilde kayboldu o günden sonra görüşlerim tamamiyle değişti bu yaşadığım gerçek bir olaydır dalgaya almadan yorum yazmanız rica olunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeceninGizemi -- 2 Haziran 2014; 15:44:26 >

• quote:

Müslümanlık hani hoş görü diniydi ? Karşınızda siz gibi düşünmek zorundamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar

quote:

Sonraki mesajima da baksaydiniz keske. İsteyen istedigine inansin beni ilgilendirnez ben sadece gorus tutarsizligini dile getirdim. Uzaylilara inaniyorum veya Allah'a inanmiyorum derse sorun yok ama Allah'in yoklugu ve uzaylilarin varligi bilimseldir derse ben ona zavalli derim. Birde somut kanit olmadan uzaylilar olabilir diyen birisi ayni sekilde somut kanit olmadan Allah'in varligi soz konusu olamaz, kesinlikle yoktur diyor. Hangi mantiga sigar bu dusunce ?

Özet : Tutarsiz gorus bildirenlere hitaben yazdim, isteyen istedigkne inansin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swswsw -- 2 Haziran 2014; 15:51:30 >

• quote:

quote:

quote:

Sonraki mesajima da baksaydiniz keske. İsteyen istedigine inansin beni ilgilendirnez ben sadece gorus tutarsizligini dile getirdim. Uzaylilara inaniyorum veya Allah'a inanmiyorum derse sorun yok ama Allah'in yoklugu ve uzaylilarin varligi bilimseldir derse ben ona zavalli derim. Birde somut kanit olmadan uzaylilar olabilir diyen birisi ayni sekilde somut kanit olmadan Allah'in varligi soz konusu olamaz, kesinlikle yoktur diyor. Hangi mantiga sigar bu dusunce ?

Arada çok ince çizgi var sizin görüşünüz farklı olduğundan bunu göremiyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sandall4040

quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Koca evrende yalnızca bizim gezegenimizde yaşam olması biraz mantıksız kaçıyor bence büyük ihtimalle vardır. Ama ufo gördüm, yok dünyaya geldiler falan bunlar çocukça uydurulmuş şeyler. Dünyaya gelebiliyorlarsa bizden daha gelişmiş bir teknolojiye sahip olmalılar, haliyle bir çok şeyi de geride bırakmış olmalılar. Biz insanlar bile dünya dışı canlılar olabilme ihtimaline karşı uzayın derinliklerine sinyaller yolluyorken, bizden daha gelişmiş canlıların mal gibi dünyaya gelip gizli gizli dolaşması, yanlışlıkla birkaç insana görünmesi falan bunlar size mantıklı geliyor mu ciden? Ayrıca neden hep onları bizden daha gelişmiş varlıklar olarak hayal ettiğimizi de anlamış değilim. Belki zeka olarak en fazla dünyadaki karganın düzeyinde canlılar var nereden biliyoruz? Belki zeka olarak bizden üstün olsalar bile evrimlerini yeni yeni tamamladıkları için bize göre henüz ilkel seviyedeler?

Ama evrenin büyüklüğünü düşündüğümüzde dünyanın dışında çok fazla sayıda gezegende yaşam olması muhtemel görünüyor.

zekası olmasa nasıl uçacaklar hocam elbet belli bir zeka vardır..Ama Kuran-ı Kerim de şöyle buyuruyor..''Kainat Üzerinden insandan daha zeki bir canlı yoktur'' buyuruyor..

Hangi sure kaçıncı ayet?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arada çok ince çizgi var sizin görüşünüz farklı olduğundan bunu göremiyorsunuz.

Tamamdir o zaman iyi gunler

• swswsw kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, size de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ufolar montaj olsa bile var, inanıyorum.
  • quote:

Uzay içerisinde bulunan bir gezegende olduğumuza göre ? Ki yalnız da olmadığımızı düşünüyorum

Uzay dünya dışındaki yerlere denir biz evrende yaşıyoruz. Ve bence de bu koskoca evrende elbet başka canlılarda var dünya haricinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Uzay içerisinde bulunan bir gezegende olduğumuza göre ? Ki yalnız da olmadığımızı düşünüyorum

Uzay dünya dışındaki yerlere denir biz evrende yaşıyoruz. Ve bence de bu koskoca evrende elbet başka canlılarda var dünya haricinde.

Doğru ama o uzayın içerisindeyiz bizde

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

Doğru ama o uzayın içerisindeyiz bizde

Demek istediğim dünya uzayda değil uzay dünya hariç tüm evren demek, uzay=evren-dünya

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Tamam arkadaşım da bende kendi görüşümü belirtiyorum. Dünyadan çıkınca uzaya girmiyoruz aksine zaten uzaydayız bu bağlamda bizde uzaylıyız.

• uzaylı diye birşey yok..bazı insanlarda soguk hava ve ultrasonik sesler hayal görmesine sebeb olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.