Şimdi Ara

SİZCE VİSTA 32'mi YOKSA VİSTA 64'MÜ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: suphion

Bu forumun hitap ettiği kitleyi gözönüne alarak yazdım mesajımı.
    Yoksa genele vurduğunda haklısın.

Ancak bildiğin gibi bu forumda sürekli ekran kartı işlemci değiştiren.
    Test için oyun oynamak yerine dakikalarca 3DMark testi yükleyen driver indirip yükleyen adamlar var.
    Amacım onları eleştirmek değil elbette, aksine onlar sayesinde birçok bilgi ediniyoruz forumda.
    Ancak benim düşüncem bu foruma katılım gösterenlerin geneli 2 işletim sistemi kuracak altyapı ve zamana sahiptir.

Not: Bu arada konuyu açan arkadaş süresiz uzaklaştırılmış.
    Sanırım artık cevaba da ihtiyacı kalmadı.

Aslında yaklaşımınız pekte yanlış değil. İki yarımşar bardak suyuz tam anlamıyla. (Boş ve dolu diyerek betimlemek istemedim) Üzerine biraz daha tartışılabilecek bir konu. Biraz mantık yürüterek bu konuda bilgi edinmek isteyenler mesajlarımızdan fikir edinebilirler sanırım.

Sevgiler, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: skywalkertrance

quote:

Orjinalden alıntı: suphion

Bu forumun hitap ettiği kitleyi gözönüne alarak yazdım mesajımı.
    Yoksa genele vurduğunda haklısın.

Ancak bildiğin gibi bu forumda sürekli ekran kartı işlemci değiştiren.
    Test için oyun oynamak yerine dakikalarca 3DMark testi yükleyen driver indirip yükleyen adamlar var.
    Amacım onları eleştirmek değil elbette, aksine onlar sayesinde birçok bilgi ediniyoruz forumda.
    Ancak benim düşüncem bu foruma katılım gösterenlerin geneli 2 işletim sistemi kuracak altyapı ve zamana sahiptir.

Not: Bu arada konuyu açan arkadaş süresiz uzaklaştırılmış.
    Sanırım artık cevaba da ihtiyacı kalmadı.

Aslında yaklaşımınız pekte yanlış değil. İki yarımşar bardak suyuz tam anlamıyla. (Boş ve dolu diyerek betimlemek istemedim) Üzerine biraz daha tartışılabilecek bir konu. Biraz mantık yürüterek bu konuda bilgi edinmek isteyenler mesajlarımızdan fikir edinebilirler sanırım.

Sevgiler, saygılar...

• quote:

Orjinalden alıntı: wrhost

görmek önemli değil sahip olmak önemli bende karşımda ferrari f550 görüyorum ama sahip değilim :)

• Pc'nin sahip oLduqu donanıma qöre deisir...
  • sistemin çok eski değilse 64 bit .istersen önce sistemin 64bit driverlerinin bulunup bulunmadığını araştır ,kullandığın programların vista da çalışıp çalışmayacağını araştır. gelecek 64bit in

ben box olarak aldım içinden hem 64 hem 32 bit vista çıktı ,ikisinide kurdum.32 bit e işim hiç düşmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesutismail -- 6 Nisan 2008; 18:07:03 >
  • Arkadaşlar vista x64 diyorum şüphesiz kurun deneyin en son güncellemeler yani sp1 ile mükemmel oldu. yaklaşık bir yıldır vista x64 kullanıyorum artık xp yada 32 bit hikaye benim için. yükleyin farkı görün..
  • artık 64 bite geçiş yapmaya başlamak lazım.32 bit kullanıldıkça program yazan firmalar 64 bit desteğini sunma işini ağırdan almaya devam edecektir.
    64 bit daha avantajlı.tabi olması gereken gibi kullanılabilirse.henüz hazır değiliz diyoruz ama bu gidişle hiç hazır olamayacağız.
    64 bitte çalışmayan programlar var evet.ama bu programların yaptığı işi yapabilen başka programları bulup 64 bit sistemde kullanabilirsiniz.
    dediğim gibi artık 64 bit sistemlere geçiş yapmaya başlamak lazım...
  • Arkadaşlar vista 64 bit kurmayı düşünüyorum yalnız 32 bite göre dahamı çok ram yiyor? Sistem panlede sizce uygunmu 3 gb ramim var?
  • Bu kadar 64 biti niye kötülemişler anlayamadım. Arkadaşım zaten sen 64 bit yüklediğinde 32 bitlik çoğu yazılımı çalıştırabiliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.