Şimdi Ara

sizce volkan milli takima çağrılır mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Shinku

quote:

Orijinalden alıntı: Muhakkik

Volkan son yıllarda hem FB de hem Milli takım da iyi bir performans sergilemiyor ki.

Ayrıca eeğer aşırı konsantre oluyorsa küfürleri duymazdı.

Ayrıca milli takımı kötü zamanında bırakıp, hocambeni bir daha çağırma diyip , sonra da çağırırsa giderim demek zaten tamamen komedi.

Volkan bizi 2008 de de yaktı. Ben o zamandan beri alınmaması taraftarıyım.

Hiç olmayacak pozisyonda kırmızı yedi ceza aldı. Sonra ne oldu kaleye rüştü geçti. Hırvatistan dan 119 da hatalı gol yedi. Allah tan semih attı sonra penaltılar tuttu turladık. Ondan sonra Almanya maçında rüştü yine hatalı çıkış ve gol yedi. Elendik yarı final de.

Ben şu anda volkan ın volkan babacan, onur tolga yı kesecek bir performansının olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca elemeler de kaçan volkan ı çağırmak futbolculara haksızlıktır.

ya nerenizden uyduruyosunuz volkan takım kötüyken bıraktı iyiyken gelmek istiyor diye ? Volkan o açıklamayı 1-1 biten letonya maçından sonra yaptı.

Ben öyle bir şey mi dedim.
    quote:

Ayrıca milli takımı kötü zamanında bırakıp, hocambeni bir daha çağırma diyip , sonra da çağırırsa giderim demek zaten tamamen komedi.

Burada komedi dedim. Ki tutarsızlık ortada.

quote:

Ayrıca elemeler de kaçan volkan ı çağırmak futbolculara haksızlıktır.

Burada da kaçtı dedim. Kaçtı.

zünüzle okumaya başlamanız lazım artık.Fanatikliği bırakın milli takım burası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Volkan son yıllarda hem FB de hem Milli takım da iyi bir performans sergilemiyor ki.

Ayrıca eeğer aşırı konsantre oluyorsa küfürleri duymazdı.

Volkan bizi 2008 de de yaktı. Ben o zamandan beri alınmaması taraftarıyım.

Hiç olmayacak pozisyonda kırmızı yedi ceza aldı. Sonra ne oldu kaleye rüştü geçti. Hırvatistan dan 119 da hatalı gol yedi. Allah tan semih attı sonra penaltılar tuttu turladık. Ondan sonra Almanya maçında rüştü yine hatalı çıkış ve gol yedi. Elendik yarı final de.

Ben şu anda volkan ın volkan babacan, onur tolga yı kesecek bir performansının olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca elemeler de kaçan volkan ı çağırmak futbolculara haksızlıktır.

ya nerenizden uyduruyosunuz volkan takım kötüyken bıraktı iyiyken gelmek istiyor diye ? Volkan o açıklamayı 1-1 biten letonya maçından sonra yaptı.

Ben öyle bir şey mi dedim.

''Ayrıca milli takımı kötü zamanında bırakıp, hocambeni bir daha çağırma diyip , sonra da çağırırsa giderim demek zaten tamamen komedi. ''

evet dememişsin

ya nerenizden uyduruyosunuz volkan takım kötüyken bıraktı iyiyken gelmek istiyor diye ?

İyiyken gelmek istiyor demedim. Okuma yazman varsa anlarsın.

• Yapma Volkan yaa, adam öyle bi attı ki kendini,
    oyuncu degistirme hakkimizda dolduu
    Doldu hocam doldu
    Oync hakk değş dolduuuuuui

• quote:

Orijinalden alıntı: megi21

sadece volkan değil ki mesela ömer toprak da öyle. böyle bir düşünce var mı bilmiyorum ama kesinlikle kadroya alınmaması lazım.

başkası cefasını çeksin sen gel büyük turnuvada piyasanı arttır değerine değer kat oh ne güzel istanbul.

Ömer Toprak için öyle düşünmüyorum hocam ben, haksızlık ediyorsun bana kalırsa. Gökhan Töre, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'na silah çektikten sonra Terim saçmalayarak Töre'yi çağırıp, diğer 2 oyuncudan vazgeçmişti. Bu muamele sonrasında da Çalhanoğlu bir şekilde barıştı ve devam etti, Toprak ise tepkisini ortaya koydu. Toprak'ın yaptığını eleştirmiyorum şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

quote:

Orijinalden alıntı: megi21

sadece volkan değil ki mesela ömer toprak da öyle. böyle bir düşünce var mı bilmiyorum ama kesinlikle kadroya alınmaması lazım.

başkası cefasını çeksin sen gel büyük turnuvada piyasanı arttır değerine değer kat oh ne güzel istanbul.

Ömer Toprak için öyle düşünmüyorum hocam ben, haksızlık ediyorsun bana kalırsa. Gökhan Töre, Ömer Toprak ve Hakan Çalhanoğlu'na silah çektikten sonra Terim saçmalayarak Töre'yi çağırıp, diğer 2 oyuncudan vazgeçmişti. Bu muamele sonrasında da Çalhanoğlu bir şekilde barıştı ve devam etti, Toprak ise tepkisini ortaya koydu. Toprak'ın yaptığını eleştirmiyorum şahsen.

Haklisin belki aynı durumda olsam ben de aynı şeyi yapardim bilmiyorum konu o değil yalnız. Bu bir tepki veriyorsa sonuna kadar vercek elemelerde gelmeyip takımı yalnız bırakıp turnuvaya gidince geri vites yapmayacak. Belki de bunu dusunmuyordur bile adama birşey soylemiyorum

• Bazi kararlar prensip kararidir. Fb de bu sene emre, egemen, mert gibi oyuncularin gonderilmesi gibi.
    V.babacan a sahsen ben de guvenmesem de buraya kadar takim onunla geldi. Volkan in 3-5 sarlatana kulak asip sov yaparak o kaleyi birakmamasi gerekirdi.
    Konusur anlasirlar ayri mevzu ama ben bu saatten sonra FT neden volkan i cagirmiyor diyemem.

• Ömer toprak zaten milli takımda 2. semih. leverkusende şöyle oynuyor böyle oynuyor demeyin. adam milli takımda tam bir saatli bomba. beceriksiz.
  • Volkan kendi terk etti gitti, neymiş sebebi küfürmüş, Kadıköy'de Burak Selçuk hiç küfür yemedi sanki. Aynı şekilde Emre Caner'de küfür yedi Arena'da. Bu topçuların hiç biri küstüm oynamıyorum demedi.

Ayrıca Volkan milli takımı formuylada haketmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Cagirilmamali. Milli takima yakismiyor.

1. Volkan
    2. Emre

Su adamlar gitti takima huzur geldi. Darisi FB'nin basina.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Cagirilmamali. Milli takima yakismiyor.

1. Volkan
    2. Emre

Su adamlar gitti takima huzur geldi. Darisi FB'nin basina.

+1

• yok ya niye çağrılsın iki zoru gördü hemen kaçtı , sonra baktı takım turnuvaya katılcak hemen geri gelme çabaları ,iki dakka delikanlı olsun bari
  • milli takımın kalecisi bundan böyle volkan babacandır.

demirel olanı, onur, tolga bu isimler hep aşırı tepki alıyor kulüpçülükten dolayı.

babacanın kaleciliğini ben beğeniyorum. yedeği de mert olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.