Şimdi Ara

sizce yao ming, Shaq O'neal yerini alabilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

sizce yao ming, Shaq O'neal yerini alabilirmi?

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2007)
Giriş

Orjinalden alıntı: _OxxO_

pff şakamısın sen ya!Shaq gibi lotarya seviyesindeki bir takımı tek başına şampiyon yapabilcek kabiliyete sahip olan(yaptı demiyorum yapar diyorum),ligin belki de gelmiş geçmiş en domine pivotlarından 1ini yao gibi kabiliyetsizlik örneği bir adamla karşılaştırabiliyorsun ya asıl gülünmesi gereken sensin

kabiliyetsizlik örneği mi?

. her halde nba takip edipte yaoya kabiliyetsiz diyen ilk arkadaşımızsın. ben yabancı basını elimden geldiğince takip ederim hiç bir nba yorumcusu yao hakkında böyle bir sıfat kullanmazken sen neye dayanarak kabiliyetsiz dedin? açıklarsan sevinirim.

ayrıca 2.26lık bir pivotun serbest atış yüzdesine de bakarsan( kabiliyetli olduğunu anlarsın). shaq serbest atışları için yıllarca çalışmasına rağmen o kabiliyet olmadığından dolayı yıllarca kabus gibi serbest atış attı ve atmaya da devam ediyor.(örnek olarak söylüyeyim dedim çünkü bundan haberin olduğunu sanmıyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 28 Ocak 2007; 15:40:27 >

• Konuyu karşılıklı atışmaya dönüştürmeyin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

pff şakamısın sen ya!Shaq gibi lotarya seviyesindeki bir takımı tek başına şampiyon yapabilcek kabiliyete sahip olan(yaptı demiyorum yapar diyorum),ligin belki de gelmiş geçmiş en domine pivotlarından 1ini yao gibi kabiliyetsizlik örneği bir adamla karşılaştırabiliyorsun ya asıl gülünmesi gereken sensin

. her halde nba takip edipte yaoya kabiliyetsiz diyen ilk arkadaşımızsın. ben yabancı basını elimden geldiğince takip ederim hiç bir nba yorumcusu yao hakkında böyle bir sıfat kullanmazken sen neye dayanarak kabiliyetsiz dedin? açıklarsan sevinirim.

ayrıca 2.26lık bir pivotun serbest atış yüzdesine de bakarsan( kabiliyetli olduğunu anlarsın). shaq serbest atışları için yıllarca çalışmasına rağmen o kabiliyet olmadığından dolayı yıllarca kabus gibi serbest atış attı ve atmaya da devam ediyor.(örnek olarak söylüyeyim dedim çünkü bundan haberin olduğunu sanmıyorum)

bı oyuncunun kabılıyetını serbest atıs performansıyla degerlendıren yegane ınsansın , tebrık edıyorum senı

• quote:

Orjinalden alıntı: vandosa

quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

quote:

bı oyuncunun kabılıyetını serbest atıs performansıyla degerlendıren yegane ınsansın , tebrık edıyorum senı

• ikisi de pivot olabilir ama bence onları kıyaslamak yanlış olur

bnce shaq le kıyaslanabilecek tek pivot ben wallece dır
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhaniye_lee

• quote:

ikisi de pivot olabilir ama bence onları kıyaslamak yanlış olur

naptın be dostum suan bıle lıgdekı en az 10 pıvot wallace dan ıyı , wallace yarım pıvot gıbı sadece savunma
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

quote:

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.