Şimdi Ara

sizce yao ming, Shaq O'neal yerini alabilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

sizce yao ming, Shaq O'neal yerini alabilirmi?

(En Son Oy Tarihi: 27.7.2007)
Giriş
  • sizce yao ming, Shaq O'neal yerini alabilirmi?

• shaq yao dönemlerinde daha atletik daha güçlü bi oyuncuydu yao biraz daha dış bi oyuncu.
  • ya güldürmeyin beni yao'ya bacak kadar basketciler blok koyuyor,shaq o pozisyonda efsane oldu artık.
  • yaonun en ıyı donemı shaq ın en kotu performansına ancak denk olabılır

dostum sende forumu anketlerle doldurmussun , barı mantıklı anketler olsun sırf anket yapmak ıcın yapma
  • manero ve vandosa sizin yorumlarınız nedense beni daha çok güldürdü yao henüz 26 yaşında ve sakatlanmaya kadar da mvp performansı ortaya koyuyordu bilmem haberiniz var mı? zaman gösterecek yerini alıp alamıyacağını
  • quote:

Orjinalden alıntı: slam+TÜRKİYE

manero ve vandosa sizin yorumlarınız nedense beni daha çok güldürdü yao henüz 26 yaşında ve sakatlanmaya kadar da mvp performansı ortaya koyuyordu bilmem haberiniz var mı? zaman gösterecek yerini alıp alamıyacağını

senı guldurebıldıysek ne mutlu bıze

ben shaq gıbı bırısının bır daha gelmıcegıne ınanıyorum ısterse 3.50 olsun

ayrıca yao shaq ın yerını alacak dıyen bırısıylede tartısmaya gerek yok

gercı acıklaman cok guzelmıs ;mvp adayı olabılırmıs sakatlanmasaymıs , gerekcen cok ıyı arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 23 Ocak 2007; 6:40:48 >

• quote:

manero ve vandosa sizin yorumlarınız nedense beni daha çok güldürdü yao henüz 26 yaşında ve sakatlanmaya kadar da mvp performansı ortaya koyuyordu bilmem haberiniz var mı? zaman gösterecek yerini alıp alamıyacağını

komedisin ya sen

keşke daha önce basketbol izlemeye başlasaydın..mesela 2000de shaqı felan görseydin..gelmiş geçmiş en iyi pivot oldugunu..bu yao denen çömün aynı cümle içinde bile kullanılmayacagını anlardın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

komedisin ya sen

keşke daha önce basketbol izlemeye başlasaydın..mesela 2000de shaqı felan görseydin..gelmiş geçmiş en iyi pivot oldugunu..bu yao denen çömün aynı cümle içinde bile kullanılmayacagını anlardın

hadi yao'nun oyununu geçtim kabul edelim (ki imkansız) yao daha iyi ama shaq'ın bir karizması var bu karizmaya bırakın yao'nun yetismesini nba'daki ust duzey oyuncular hatta bazı superstarlar bile yetismesi cok zor. o yuzden gereksiz bir tartısma icindeyiz

• quote:

arkadaşım sen şaka mısın yaw her konuyla ilgili garip gurup cevaplar, milletin yorumlarını beğenmeyip her dediğinin doğru olduğunu savunman bi de her şeyi biliyormuş gibi havaların...

ayrıca san antonio spurs içinde o ahı gitmiş vahı kalmış takımı nasıl şampiyon adayları arasına koyarsınız msjın beni gülmekten öldürdü playofflar başladığında görücez bakalım kimin ahı gitmiş vahı kalmış takımdaki oyuncular birbirini çok iyi tanıyor,oturmuş bi kadrosu var ve popovic'in yıllardır takıma yerleştirmiş olduğu muazzam bir savunma düzeni var acaba bunları biliyor musun?

• yao iyileşse belki shaq in yarısı olurdu tek geçebileceği kategori ise serbest atışlar
  • şimdi burada size garip bir söz bence yao shaq'ı geçer ama centilmenlikte
    performansta shaq yao'nun ense tıraşını alıp söker
    ama yao ve shaq'ın ilk karşılaşmalarında yao onu centilmenlik bakımından bayağı bi etkiledi yao tam bir YUFKA YÜREKLİ DEV
    performansta shaq daha iyi centilmenlikte yao daha iyi NOKTA!
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

yao iyileşse belki shaq in yarısı olurdu tek geçebileceği kategori ise serbest atışlar

haklısın bu noktada shaq den daha kotu olan yok sanırım
  • sanki shawn bradley'den bahsediyor gibisiniz yao ming'den bahsederken tabi hiç bi nba maçı izlemeden sadece gazete ve dergiden takip edilirse ancak kendiniz kandıran yorumlar yparsanız

ayrıca dünyadaki çoğu nba yazarı yao'nun sakatalana kadar mvplik prf. ortaYA koyduğunu belirtirken(üşenmeyinde yao için bu sene yazılan yorumları okuyun tabi ing. varsa) bazılarınız buna bile gülüyor

ben daha ne diyeyim size tabi kimsenin istediği gibi yorumlar yapmayınca ağız birliği etmişçesine(bunda eskiden birbirnizi tanımanızı n payı büyük) her yorumam saçma diyorsunuz ve bazılarınızda 5 yaşında çocuklar gibi beni şikayet etmiş çok yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slam+TÜRKİYE -- 26 Ocak 2007; 11:38:49 >

• arkadaşlar konuyla ilgili değil ama all star bi konferastan kaç tane pivot alınıyor
  • slam anladık 50 defa aynı şeyi yazmışsın,tamam yao bu sene mvplik oyun oynamış olabilir
    ama dikkat et konuya,yao shaqın yerini alabilir mi? sorusu tartışılıyor
    bencede alamaz,tamam iyi pivot iyi bi insan orta mesafedede baya iyi atıyor ama shaqın nbai ne hale getirdiğini sağır sultan biliyor
    sende bi shaq takıntısı var,fırsat buldukça karalıyorsun
    belliki 2000li yıllardan kalma bi kinin var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

slam anladık 50 defa aynı şeyi yazmışsın,tamam yao bu sene mvplik oyun oynamış olabilir
    ama dikkat et konuya,yao shaqın yerini alabilir mi? sorusu tartışılıyor
    bencede alamaz,tamam iyi pivot iyi bi insan orta mesafedede baya iyi atıyor ama shaqın nbai ne hale getirdiğini sağır sultan biliyor
    sende bi shaq takıntısı var,fırsat buldukça karalıyorsun
    belliki 2000li yıllardan kalma bi kinin var

• hiçbir zaman alamaz.
  • ŞAKA MI BU TABİKİ ALAMAZ BİR KERE NATE ROBİNSON SHAQ A ASLA BLOK KOYAMAZ AMA YAO YA KOYDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

ŞAKA MI BU TABİKİ ALAMAZ BİR KERE NATE ROBİNSON SHAQ A ASLA BLOK KOYAMAZ AMA YAO YA KOYDU

guzel cevap olmus nate shaq den korkar zaten dusunsenıze tam blok yapmak ıcın kosuyo shaq bı donuyo 1 metre capı bosalıyo

yalnız nate den blok yerse onu sahada oldurur shaq
  • quote:

pff şakamısın sen ya!Shaq gibi lotarya seviyesindeki bir takımı tek başına şampiyon yapabilcek kabiliyete sahip olan(yaptı demiyorum yapar diyorum),ligin belki de gelmiş geçmiş en domine pivotlarından 1ini yao gibi kabiliyetsizlik örneği bir adamla karşılaştırabiliyorsun ya asıl gülünmesi gereken sensinYao'nun senin deyiminle mvp sezonu yaşadığı şu sezondaki ortalamaları 25.9 sayı 9.4 ribaund 2.1 asist 2.2 block.Bu istatistikler Shaq için normalın altında kalıyo.Shaq lige geldiğinden beri 02-03 sezonuna kadar sayı ortalaması hiç 26nın altına düşmedi, aynı şekilde ribaund ortalaması da sadece geçen sene 10un altına düştü. Asistten bahsetmeme gerek ble yok Shaq'ın karyer asist ortalaması nerdeyse 3 olucak(2.8).Block ta aynı şekilde.Hee son bir istatistik veriyim ki daha kolay anlayabil Shaq la Yao arasındaki farkı;

Sayı Ribaund Asist Block
    Shaq'ın kariyer ortalamaları: 26.2 11.7 2.8 2.5
    Yao'nun kariyer ortalamaları: 18.2 8.9 1.4 1.8

Shaq'ın pota altında istatistiklere yansımayan inanılmaz dominantlığını geçtim, herşey de Shaq yao'nun kat ve kat üstünde.Bütün bunlara rağmen gelip yao ilerde shaq'ın yerini alır diyosan nba i takip etmeyi bırak derim sadece...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.