Şimdi Ara

Sizce yetistirebilir miyim lutfen yardim edin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar hedefim esit agirlikta 40k nin icinde olmak ders ders durumumu soyluyorum lutfen benim icin onemli yardimci olur musunuz sanki gec kaldim olmuycak gibi deneme vs hic cozemiyorum.
    Gunluk 6 7 saat calisiyorum lakin yetmiyor gibi mezunum sizce bu durum da bile olmama ragmen girermiyim lutfen ciddi bir yorum yaparsaniz en azindan hedefi dusurup konu belirliyip yere cakilmak istemiyorum ailem surekli dalga geciyor gelmissin 20 yasinda evde yatiyorsun vs. neyse anladiniz siz.

Mat problemler zayif ama onemli degil cunku hedefim 25 net gibi bir sey ilk konular yani carpanlara ayirmaya kadar olan kisim saglam sorular cozdum.

Geometri ise antremanlarla geometri 1.kitabi cozdum acikcasi cok iyi bir ucgen temeli attirdi simdi 2.kitaba basliyacagim 1 aya biter kesin sonra karekok ygs geometri cozecegim ama bunlari yapsam bile sanki 4 5 net bile yapamiyacagimi dusunuyorum

Dilbilgisi yarisini bitirdim

Cografya iklim dahil bitti sonra yersekilleri vs devam yavuz tuna ve arti soru cozumu yapiyorum

Tarih ilk 5 konu bitti

Edebiyat ise halk edebiyatina kadar metin duzyazi edebi sanatlar saglam bunlar milli edebiyata kadar da ufak temelim var 1 aya milliye kadar tamamlasam sonra cumhuriyet video not ve soru yaparim.

Mat 2 ise kumeler fonksiyon bitti 2.derece denklem 2.derece esitsizlik polinom diye devam edecem 3 kaynak tariyorum kolay orta zor acikcasu limit turev integral trigonometri nasil oturtacam bilmiyorum?

Ever arkadaslar söz sizde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 10 Nisan 2018; 2:32:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam 3. senen de misin?Ayrıca ayt mat bu saatten sonra zor yetişir bence
  • Evet hocam 3.sene 2 aydir ilerleyemedim yaz tatilinde de calisamadim. Yetismiyebilir mat ama yetismese bile 30 40 gibi bir siralamaya girilmez mi? Genelde tr 30 mat20 sos 15 geliyor tyt.

• Geometri için tekin hoca ya da metin hocam vs daha yararlı olabilir gibi geldi.Onlardan dersi dinleyip üzerine birey b çözebilirsin
    Mat problemler için çözümlü fasiküllerden alıp günde 2-3 test çözersen sınava kadar baya ilerlersin
    Mf olduğum için edebiyat,tarih,coğrafya hakkında yorum yapamıcam
    Mat 2 için 3 kaynak gereksiz bence.Konuyu güzelce öğrendikten sonra karekök çözsen yeter de artar bile.Çözüm videoları youtubeda var.Ayrıca bir yandan limit,türev kısmına gir son zamana bırakırsan muhtemelen türev ucu ucuna yetişir,trigonometri de yarım olur.Şimdiden başla bunları çalışmaya
    Deneme çözmeyi ihmal etme.Son olarak da panik olmadan çalışmaya devam et.Hedefini de düşürme ona ulaşmak için daha çok çalış.İyi çalışmalar :)
  • Try again.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Geometri de metin ve nejdet izledigim oluyor.

Problem dedigin gibi basliyacagim ama hocam bu kadar eksikle denemeyi nereye sikistiracagim bilmiyorum ? Cok eksik oldugu icin denemeleri son 15 gune birakirim gibi. Yanlis yapar miyim sizce oyle yapsam?

• Son 15 güne bırakmak yerine bir şekilde zaman yaratıp çözmeye başla bence.Ayt'leri biraz daha sona bırakırsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam size tavsiyem senenin başında yaptığım için diyorum geoda kolay kitaplarla yol kat edilmiyor.direk güzel bi sb alın ondan ilerleyin sınavda hangi konunun zor hangisinin kolay gelceği anlaşılmaz vakit kaybetmeyin yani video+sb şeklinde ilerleyin bide eğer yine zorlanırsanız karekök 0 güzel kitap
  • Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    75 gun var hocam ne tekrar denemesi millet 4 saat calisiyorsa ben 8 calisirim ve calisiyorum da sanki 1. Olucam dedim alti ustu 30k 40k

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuk.cu

75 gun var hocam ne tekrar denemesi millet 4 saat calisiyorsa ben 8 calisirim ve calisiyorum da sanki 1. Olucam dedim alti ustu 30k 40k

Altı üstü 30 k mı :) yapman gereken netlere bir bak derim

• ehinel lunitari E kullanıcısına yanıt
    Hocam zor sorular da mantigini kavrayamamistim ama suan antreman 1.kitap yorum gocumu artirdim 2.kitapla geometri bitiyor ustune orta bir tane cozecegim gibi yani niyetim tyt ve ayt de sorularin yarisini yapabilmek.

• Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    Tr 35 sos 15 mat 25 edb 30 35 arasi mat 2 20 25 arasi yaparsam gelir.

• 75 gün varken yapamam yetiştiremem kaygısı çok zamanını yer olumlu düşün bir dersi en iyi ve en hızlı şekilde bitirmenin ve kafanın rahatlamasını sağlayan şey deneme çözmektir deneme çöz sonra yalnışlarına bağlı olarak konuyu çalış ama her soruda kafa patlat yalnışlarını öğrenmek konuyu çalışmaktan sb lerdeki formül yerine koyma sorularından daha gerçekçidir ve daha fazla katkısı olur bence şu tarihe kadar konu çalışmam lazım diye düşünme artık denemeler üzerinden konularına karar ver onları çalış yoksa deneme çözmemenin verdiği eksilkik çok büyük bir etken
  • quote:

Orijinalden alıntı: bardagın dolu tarafı

Tr 35 sos 15 mat 25 edb 30 35 arasi mat 2 20 25 arasi yaparsam gelir.
    AYT Mat da şuan kaç net yapıyorsun hocam
  • 10 net hocam. Ama daha yeni 2.derece denklem esitsizlik polinom karmasik bitirecegim 1 2 haftaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardagın dolu tarafı -- 10 Nisan 2018; 2:14:16 >
  • Up

• 75 gün sık dişini, olur hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E5341BFEF

75 gün sık dişini, olur hocam
    Sozelden 30 bin olur mu 1 ay önce başladım ama düzenli çalışmadım çalıştığım günler fazla çalışabildim ama artık her gün günde 8 saatin altına düşmesem olur mu sence yetişir mi ?

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam tabii ki yetişir, sözel diyosun, matematiğin problemlere kadar olan kısmını çalış, 15-20 net yap. Sonra full sözel kas. 20k bile olur.

• hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam bana pm atmışsın ama özel mesaja izin vermiyorsun xd o yizden burdan cevaplıyorum sorunu,

Hocam günde 3 saat ayır 20 güne biter. Hocalara geldik falan izle. Karekök ygs den çöz. Tamamdır 15-20 net yaparsın. Deneme çözmene gerek yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.