Şimdi Ara

SİZCE YURT MU EV Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yakın olsun diye bulundugum sehre yakın bir yer sectik (gaziantep). Yurtta kalırım diye ayarladık kalacagım yurdun her imkanı var gayet iyi sorun cıkarsa bitek arkadas ortamından cıkar ki sanmıyorum neyse kardeşlerimde okuyacagım şehre gelicekler ev tutalım 3 kardeş kalırız diyor sizce hangisi daha mantıklı
    (düşünceleriniz benim için önemli belirtin lütfen)
    kardeşlerimle kalırsam elektrk su hiçbiriyle ben ugraşmicam ama çevre arkadaş ortamım olmaz diye endişeleniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygslys0 -- 2 Ağustos 2017; 15:49:12 >

• Ailen yanına gelir arada sırada bence ev tut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aile yapınıza bağlı kardeşim seni ve aileni tanımıyoruz ki

• Okula yakın yurt varsa yurt , yoksa ev bu kadar basit hacı , birde sana bağlı kendine bakabilecekmisn çamaşırı , yemeği , ev toplama , bulaşık vs birde kira + yeme içme , doğalgaz , su daha neler sağlam taşsak lazım ( kalacaksan da en az 2 max 4 kişi kal

• falımım kullanıcısına yanıt
    Yani orta derece hem sıkan hem sıkmayan her ortama izin vermeyen ama bu önemli değil yurt varken arkadaş kurmak falan varken kardeşlerimle birlikte oturmak hangisi daha avantajlıdır
  • Hocam elektrik su uğraşma hiç yemeğin de hazır sıcak suyun da yurt en mantıklısı bence

• NEYMAR-JR kullanıcısına yanıt
    ikiside aynı uzaklıkte olacak 10 dk falan ev olursa kardeşlerimle kalacagım yani yine aile ile dediklerin bana kalmaz biraz asosyalim evde kalırsam çevrem olmaz diye ve kendimi geliştiremem diye çekiniyorum teşekkürler
  • nightingale789 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam yorumun için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.