Şimdi Ara

Sizcede lig sistemi eski sisteme göre zor değil mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkercetiner

ikinci bo3'den sonra çıkmayı basardım. Bu arada düşmenin olmadığına eminmisiniz?.. Bence vardır ki bi arkadaş düştü diye hatırlıyorum. düşme olmasa örneğin gold 5 de adam 100e 80 w/l oranıyla cıktı diyelim. ee bi baktın trollüyo 100e 150 oldu bu adam gold mu alacak? saçmalamayın

Tier'den düşme yok ama arkada elo sistemi hala geçerli. Yani adam golda çıkıp tüm maçları trolleyip kaybettiğinde karşısınada o ayarda adamlar gelecek ve maç kazansa bile gelecek LP 1 - 5 gibi sayılarda olucak.
  • Geçen sezon elo hell'de olduğum içini bronze division II'da başladım.Sıradaki iki maçımdan birini yenersem division 1 olacağım.Sonra ver elini silver.
    Şans dileyin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kosünüs mü o -- 6 Şubat 2013; 13:15:39 >
  • Ben silver 1 den 2 ye düştüm.
  • Sen golddan düşmüşsün, ben 1710 dan 1450 ye düştüm, 1 hafta ara veriyim dedim o sırada lig sistemi geldi. 1700 küsürde duo girdiğim arkadaşlarım gold 1 deler ben gold 4. Ve yok çıkmayı geçtim oyunu bıraktım uzun bir süreliğine Bence uzun zamanda iyi işler yapılabilir, eskiden de çok dengesizdi bir anda lose streak e kapılınca 200 e yakın elo düşüyordun. 1-2 ay aradan sonra dönmeyi düşünüyorum oynayanlara bol sabır dan başka birşey dilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Gene aynı, sürekli kötü takım geliyor.
    Suçumuz ne anlamıyorum ki.

+1 ağlayacam yeminle. S3 başladıktan sonra 6 lose aldım hepside büyük farklarla kaybettik maç 20 dakika içinde bitti...
  • Bana niyeyse cok kolay geldi 2 3 güne challenger bile olurum lol
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireBender

Sistem pratikte güzel ama şu an çok sıkıntılı. Silver 2'de başlattı beni direk ilk 4 maçta kötü takımlar yüzünden Silver 3'e attı. 50 puandan 100 e çıktım BO3'de son maçı kendim kötü oynadığım için kaybedip 2'ye çıkamadım. Bunda sorun yok ama şu ana kadar attığım 40 maçın sadece 1 - 2'sini kendim kötü olduğum için kaybetmişimdir. İyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Solo lanelerde kolay kolay kaybetmem ama gelen takımlar bazen içler acısı olabiliyor. Haliyle oyun bitince bakıyorum bizimkilerin profillerine adam Bronze 3 liginden gelmiş benim takıma. E madem böyle olacaktı niye lig sistemi geldi. Hadi herkes benle aynı ligden olmasın ama bir alt tierden adam gelmesi ne demek. Nerdeyse her maç Bronze'dan adamlar takımımda ama karşı tarafta yok. Benim şanssızlığım mıdır nedir anlamadım gitti.

Elo ya göre gelmekteler demekki elon düşük. Eski sistem pasifde hala çalışıyor mesela üstte birisi söylemiş nasıl olsa düşmüycem diyip trollemeye başlarsan bronz dakilerle oynamaya başlarsın bu seferde geri çıkış zorlaşıyor. Gizli elon yükseldikce karşına gelenlerde yükselmekte gold liginde olupda diamond ile karşılaşman mümkün.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDNZCLK

quote:

Sistem pratikte güzel ama şu an çok sıkıntılı. Silver 2'de başlattı beni direk ilk 4 maçta kötü takımlar yüzünden Silver 3'e attı. 50 puandan 100 e çıktım BO3'de son maçı kendim kötü oynadığım için kaybedip 2'ye çıkamadım. Bunda sorun yok ama şu ana kadar attığım 40 maçın sadece 1 - 2'sini kendim kötü olduğum için kaybetmişimdir. İyi bir oyuncu olduğumu düşünüyorum. Solo lanelerde kolay kolay kaybetmem ama gelen takımlar bazen içler acısı olabiliyor. Haliyle oyun bitince bakıyorum bizimkilerin profillerine adam Bronze 3 liginden gelmiş benim takıma. E madem böyle olacaktı niye lig sistemi geldi. Hadi herkes benle aynı ligden olmasın ama bir alt tierden adam gelmesi ne demek. Nerdeyse her maç Bronze'dan adamlar takımımda ama karşı tarafta yok. Benim şanssızlığım mıdır nedir anlamadım gitti.

Elo ya göre gelmekteler demekki elon düşük. Eski sistem pasifde hala çalışıyor mesela üstte birisi söylemiş nasıl olsa düşmüycem diyip trollemeye başlarsan bronz dakilerle oynamaya başlarsın bu seferde geri çıkış zorlaşıyor. Gizli elon yükseldikce karşına gelenlerde yükselmekte gold liginde olupda diamond ile karşılaşman mümkün.

trde silverdayim platlarla oynadim birkez sistem ilginc ya.Win streak yapmazsan cikman cok zor dusmende zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilkercetiner

ikinci bo3'den sonra çıkmayı basardım. Bu arada düşmenin olmadığına eminmisiniz?.. Bence vardır ki bi arkadaş düştü diye hatırlıyorum. düşme olmasa örneğin gold 5 de adam 100e 80 w/l oranıyla cıktı diyelim. ee bi baktın trollüyo 100e 150 oldu bu adam gold mu alacak? saçmalamayın

Tier'den düşme yok ama arkada elo sistemi hala geçerli. Yani adam golda çıkıp tüm maçları trolleyip kaybettiğinde karşısınada o ayarda adamlar gelecek ve maç kazansa bile gelecek LP 1 - 5 gibi sayılarda olucak.

o zaman elosunu yiyim. gold aldıktan sonra

• Valla bende maç attım iki tane birinde jungle jax diğerin de mid vlad oynadım. mid vlad oynadığım oyunda öyle bir ezreal vardı ki adam hep jax'ın q+e kombosuna yakalanıyordu. arcane shift ve flash kullandığı halde. jungle jax oyunun da random pick ap nasus'umuz vardı top lanede. adam maçın ilk 10-15 dakikası afk kaldı. tabi ben top tower yıkılmasın diye hiç diğer lanelere gank atamadım sonuç yenilgi. kısacası burdan o ap nasus'u ve ezreal kankamı süralesini sevgiyle anıyorum. bu arada bu attığım maçlar division iv`de oldu. kısaca yeni ranked sistemi beni oyundan soğuttu sağ olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.