Şimdi Ara

Sizde Bağımlılık Yapan Konsol Oyunları Neler?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizde Bağımlılık Yapan Konsol Oyunları Neler?

ben 2013 den beri çoğunlukla haftanın 2 günü motorstorm apocalypse ps3 multiplayer oynuyorum
    bağımlısı oldum oyunun arkadaş ya bir türlü bırakamıyorum
    hatta oyunun 2. disk inide aldım elimdeki ps3 bozursun yine ps3 alacağım
    motorstorm ps4 e çıkmadıktan sonra almam ps4 ps3 e devam......
    ps4 deki oyunlar pek ilgimi çekmiyor zaten hem oyunlar hem fiyatı

sizde bağımlılık yapan oyunları paylaşın arkadaşlar.....

• O oyunu ben de oynadım ps3 varken ama bağımlılık yapacak bir olayını göremedim rampa aşağı sürat yapmaktan başka bir numarası yok. Bir de şelale altından geçiyorduk sanırım. Beni pek sarmamıştı. Uzun soluklu oynadığım oyun konsolda ps3 te dark souls online. Hastalık olmuştu başka oyun oynayamıyordum
  • The witcher 3 oyun bağımlılık yapmıştı cidden oyunun ana hikayesi bittikten sonra arda kalan yan görevker zindanlar çok sardı daha fallout 4ü denemedik ama şimdilik gözümde yılın oyunu açık ara the witcher 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

The witcher 3 oyun bağımlılık yapmıştı cidden oyunun ana hikayesi bittikten sonra arda kalan yan görevker zindanlar çok sardı daha fallout 4ü denemedik ama şimdilik gözümde yılın oyunu açık ara the witcher 3
    PS3 FIFA 13, ve yine PS3 Bad Company 2.
    FIFA'yı 1500+ , bfyi 1000+ saat oynamışımdır heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

PS3 FIFA 13, ve yine PS3 Bad Company 2.
    FIFA'yı 1500+ , bfyi 1000+ saat oynamışımdır heralde.

Alıntıları Göster
    FIFA serisi
  • Ps4 için konusursak Bloodborne ve MGS 5 diyebilirim.
  • destiny ve bloodborne
  • Black Ops 2 multiplayerda 1500+ saat, BF3'de 1000+ saat harcamışımdır. Yeni nesilde ise Bloodborne ve Dark Souls 2 de 80'er saat oynadım hala bıkmış değilim. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suplex City

Black Ops 2 multiplayerda 1500+ saat, BF3'de 1000+ saat harcamışımdır. Yeni nesilde ise Bloodborne ve Dark Souls 2 de 80'er saat oynadım hala bıkmış değilim. :)
    ps4-rocket league
    ps1- vigilante 8 2nd offense
    ps1- final fantasy 9-8
    ps1- demolotion racer
    ps1- gran turismo 2
    ps2- gran turismo 3-4
    ps2- final fantasy 10
    ps2- grandia 2
  • ps1- vigilante 8 2nd offense

şu oyunu next gende görmek isterdim ya Mp ekleyip RM yapsalar gene razıyım grafik olmasada olur.
    Bu tarz oyunlar çıkmıyor artık.
  • Bu nesil Bloodborne ve Phantom Pain çok sardı.
  • Aragonit. kullanıcısına yanıt
    Yapımcısı maalesef kepenk kapattı.https://en.wikipedia.org/wiki/Luxoflux :.(

Başka bir oluşum altında yeniden yapılsa mükemmel olur. Tabiki orijinal ruhunu kaybetmeden.
  • BF3
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tommy Shelby

BF3
    Cod 4 Modern Warfare, Gears of War 2,3 ve Street Fighter 4 zamanında baya baya bağımlılık yapmıştı, bu nesilde bağımlısı olduğum bir oyun yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Cod 4 Modern Warfare, Gears of War 2,3 ve Street Fighter 4 zamanında baya baya bağımlılık yapmıştı, bu nesilde bağımlısı olduğum bir oyun yok henüz.

Alıntıları Göster
    oyun satış rekorlarını altüst eden GTA serisi tabi..
  • infamous 2 belki de killzone 3 mp
  • Gran turismo 4
    Uncharted
  • quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Gran turismo 4
    Uncharted
    Seri olarak uncharted. Hem multi hem senaryo olarak Uncharted 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

O oyunu ben de oynadım ps3 varken ama bağımlılık yapacak bir olayını göremedim rampa aşağı sürat yapmaktan başka bir numarası yok. Bir de şelale altından geçiyorduk sanırım. Beni pek sarmamıştı. Uzun soluklu oynadığım oyun konsolda ps3 te dark souls online. Hastalık olmuştu başka oyun oynayamıyordum

git bir araştır oyunu öyle konuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Halo,forza,gears of war bu oyunlar kesinlikle bağımlılık yapacak kadar kaliteli oyunlardır.Hemde halo,geow hem single,hemde multiplayerı kaliteli oyunlardır.Özellikle halo,geow online oynasanız oyunun başından kalkamazsınız diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.