ben 2013 den beri çoğunlukla haftanın 2 günü motorstorm apocalypse ps3 multiplayer oynuyorum bağımlısı oldum oyunun arkadaş ya bir türlü bırakamıyorum hatta oyunun 2. disk inide aldım elimdeki ps3 bozursun yine ps3 alacağım motorstorm ps4 e çıkmadıktan sonra almam ps4 ps3 e devam...... ps4 deki oyunlar pek ilgimi çekmiyor zaten hem oyunlar hem fiyatı
sizde bağımlılık yapan oyunları paylaşın arkadaşlar.....
O oyunu ben de oynadım ps3 varken ama bağımlılık yapacak bir olayını göremedim rampa aşağı sürat yapmaktan başka bir numarası yok. Bir de şelale altından geçiyorduk sanırım. Beni pek sarmamıştı. Uzun soluklu oynadığım oyun konsolda ps3 te dark souls online. Hastalık olmuştu başka oyun oynayamıyordum
The witcher 3 oyun bağımlılık yapmıştı cidden oyunun ana hikayesi bittikten sonra arda kalan yan görevker zindanlar çok sardı daha fallout 4ü denemedik ama şimdilik gözümde yılın oyunu açık ara the witcher 3
quote:
Orijinalden alıntı: Pillkey
The witcher 3 oyun bağımlılık yapmıştı cidden oyunun ana hikayesi bittikten sonra arda kalan yan görevker zindanlar çok sardı daha fallout 4ü denemedik ama şimdilik gözümde yılın oyunu açık ara the witcher 3
PS3 FIFA 13, ve yine PS3 Bad Company 2. FIFA'yı 1500+ , bfyi 1000+ saat oynamışımdır heralde.
quote:
Orijinalden alıntı: Zurnalog
PS3 FIFA 13, ve yine PS3 Bad Company 2. FIFA'yı 1500+ , bfyi 1000+ saat oynamışımdır heralde.
Alıntıları Göster
FIFA serisi
Ps4 için konusursak Bloodborne ve MGS 5 diyebilirim.
destiny ve bloodborne
Black Ops 2 multiplayerda 1500+ saat, BF3'de 1000+ saat harcamışımdır. Yeni nesilde ise Bloodborne ve Dark Souls 2 de 80'er saat oynadım hala bıkmış değilim. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Suplex City
Black Ops 2 multiplayerda 1500+ saat, BF3'de 1000+ saat harcamışımdır. Yeni nesilde ise Bloodborne ve Dark Souls 2 de 80'er saat oynadım hala bıkmış değilim. :)
ps4-rocket league ps1- vigilante 8 2nd offense ps1- final fantasy 9-8 ps1- demolotion racer ps1- gran turismo 2 ps2- gran turismo 3-4 ps2- final fantasy 10 ps2- grandia 2
ps1- vigilante 8 2nd offense
şu oyunu next gende görmek isterdim ya Mp ekleyip RM yapsalar gene razıyım grafik olmasada olur. Bu tarz oyunlar çıkmıyor artık.
Başka bir oluşum altında yeniden yapılsa mükemmel olur. Tabiki orijinal ruhunu kaybetmeden.
BF3
quote:
Orijinalden alıntı: Tommy Shelby
BF3
Cod 4 Modern Warfare, Gears of War 2,3 ve Street Fighter 4 zamanında baya baya bağımlılık yapmıştı, bu nesilde bağımlısı olduğum bir oyun yok henüz.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Cod 4 Modern Warfare, Gears of War 2,3 ve Street Fighter 4 zamanında baya baya bağımlılık yapmıştı, bu nesilde bağımlısı olduğum bir oyun yok henüz.
Alıntıları Göster
oyun satış rekorlarını altüst eden GTA serisi tabi..
infamous 2 belki de killzone 3 mp
Gran turismo 4 Uncharted
quote:
Orijinalden alıntı: acar85
Gran turismo 4 Uncharted
Seri olarak uncharted. Hem multi hem senaryo olarak Uncharted 2
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
O oyunu ben de oynadım ps3 varken ama bağımlılık yapacak bir olayını göremedim rampa aşağı sürat yapmaktan başka bir numarası yok. Bir de şelale altından geçiyorduk sanırım. Beni pek sarmamıştı. Uzun soluklu oynadığım oyun konsolda ps3 te dark souls online. Hastalık olmuştu başka oyun oynayamıyordum
git bir araştır oyunu öyle konuş
quote:
Orijinalden alıntı: snakefatih
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Halo,forza,gears of war bu oyunlar kesinlikle bağımlılık yapacak kadar kaliteli oyunlardır.Hemde halo,geow hem single,hemde multiplayerı kaliteli oyunlardır.Özellikle halo,geow online oynasanız oyunun başından kalkamazsınız diye tahmin ediyorum.