Şimdi Ara

sizde de oluyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şampiyon seçim ekranında oyun takılıyor ve hiç bir yere basamıyorsun.daha sonra sıra sana geliyor ve sen bunu görmüyorsun:O
    daha sonra istemsiz olarak dodgelamış oluyorsun anneme yediğim küfürler bir yana lp ler gidiyor annemi geç hadi.lp bu

sizde de oluyormu arkadaşlar

• Dodgelayınca neden annene küfür yiyorsun ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cheddar Bob

Dodgelayınca neden annene küfür yiyorsun ki?

çünkü ben dodgelayanlara bekletti diye küfür ediyorum empati kurdum onlarda ediyo olabilir
  • Başın sağolsun kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Başın sağolsun kardeş

başımı sağda tutuyorum ama aynı problem devam ediyo riota ticket attım kardeş başınla ne alakası var dedi
  • Annemi geç ama lp bu

• Anandan önemli mi ?

• Aynısı banada oluyor. Lanet rito fixlesin artık şu oyunu.
  • annemi napsınlar yaşlı kadın fetişleri mi var ama lp önemli
  • okmayın lp annesinden daha önemli çocuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Başın sağolsun kardeş

başımı sağda tutuyorum ama aynı problem devam ediyo riota ticket attım kardeş başınla ne alakası var dedi

Bu nasıl bir espri kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straw Hat

quote:

Orijinalden alıntı: HerTOntK

quote:

Başın sağolsun kardeş

Bu nasıl bir espri kardeş?

ne esprisi kardeş oyunu repair ediyom şu an deneyim dedim inandım size dalga geçiyonuz sizde
  • Oyunu bu kadar takma bırak ne kadar ince düşünüyorsun, "bekletenlere bende küfür ediyorum"

"Annemi geç hadi lp gidiyor" bırak gitsin ne olcak ligin ne bilmiyorum ama elmas olsan ne olcak ego mu yapıcaksın ?

• aynısı banada oluyor kafayı yicem.Güncel oyun bulunamadı diyor.Bilinmeyen bir hata ile karşılaşıldı diyo.Ban atamıyorum atılan banları göremiyorum pick atamıyorum mal gibi kalıyorum.Onu geçdim 1 yıldır devam eden(inanın donanım değişikliği dışında her şeyi yaptım) cözemediğim bir güvenlik duruvarı sıkıntısı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BabyYourLost

aynısı banada oluyor kafayı yicem.Güncel oyun bulunamadı diyor.Bilinmeyen bir hata ile karşılaşıldı diyo.Ban atamıyorum atılan banları göremiyorum pick atamıyorum mal gibi kalıyorum.Onu geçdim 1 yıldır devam eden(inanın donanım değişikliği dışında her şeyi yaptım) cözemediğim bir güvenlik duruvarı sıkıntısı var.

repair yaptım oldu dene bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.