Bildirim
sizde de oluyormu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Dodgelayınca neden annene küfür yiyorsun ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cheddar Bob
Dodgelayınca neden annene küfür yiyorsun ki?
çünkü ben dodgelayanlara bekletti diye küfür ediyorum empati kurdum onlarda ediyo olabilir -
Başın sağolsun kardeş -
quote:
Orijinalden alıntı: JrZorkov
Başın sağolsun kardeş
başımı sağda tutuyorum ama aynı problem devam ediyo riota ticket attım kardeş başınla ne alakası var dedi -
Annemi geç ama lp bu
Anandan önemli mi ?
Aynısı banada oluyor. Lanet rito fixlesin artık şu oyunu. -
annemi napsınlar yaşlı kadın fetişleri mi var ama lp önemli -
okmayın lp annesinden daha önemli çocuk. -
quote:
Orijinalden alıntı: HerTOntK
quote:
Başın sağolsun kardeş
başımı sağda tutuyorum ama aynı problem devam ediyo riota ticket attım kardeş başınla ne alakası var dedi
Bu nasıl bir espri kardeş? -
quote:
Orijinalden alıntı: Straw Hat
quote:
Orijinalden alıntı: HerTOntK
quote:
Başın sağolsun kardeş
başımı sağda tutuyorum ama aynı problem devam ediyo riota ticket attım kardeş başınla ne alakası var dedi
Bu nasıl bir espri kardeş?
ne esprisi kardeş oyunu repair ediyom şu an deneyim dedim inandım size dalga geçiyonuz sizde -
Oyunu bu kadar takma bırak ne kadar ince düşünüyorsun, "bekletenlere bende küfür ediyorum"
"Annemi geç hadi lp gidiyor" bırak gitsin ne olcak ligin ne bilmiyorum ama elmas olsan ne olcak ego mu yapıcaksın ?
aynısı banada oluyor kafayı yicem.Güncel oyun bulunamadı diyor.Bilinmeyen bir hata ile karşılaşıldı diyo.Ban atamıyorum atılan banları göremiyorum pick atamıyorum mal gibi kalıyorum.Onu geçdim 1 yıldır devam eden(inanın donanım değişikliği dışında her şeyi yaptım) cözemediğim bir güvenlik duruvarı sıkıntısı var. -
quote:
Orijinalden alıntı: BabyYourLost
aynısı banada oluyor kafayı yicem.Güncel oyun bulunamadı diyor.Bilinmeyen bir hata ile karşılaşıldı diyo.Ban atamıyorum atılan banları göremiyorum pick atamıyorum mal gibi kalıyorum.Onu geçdim 1 yıldır devam eden(inanın donanım değişikliği dışında her şeyi yaptım) cözemediğim bir güvenlik duruvarı sıkıntısı var.
repair yaptım oldu dene bi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X