Şimdi Ara

Sizde rahatsız değilmisiniz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aynısı şu anda var mesela. 2 tane Gözlüksüz 3D TV konusu var.
  • An itibariyle playstation forumunda görülmesini istediğim için açtığım konu forumla ilgili önerileriniz sorunlarınız bölümüne taşınmıştır. Taşınması kitlenmesi gereken onca konu arasında bu konuyu seçtikleri ilgilendikleri için yetkililere teşekkürleri bir borç bilirim gerçekten süper iş yapıyorsunuz.
  • Daha önceden bende dile getirmiştim ancak etkisi olmamıştı ne yazık ki. Umarım Yöneticiler buradaki yorumları okuyupta kaale alır.
  • herşey bsc ile başladı malesef :(
  • [Konu Dışı / Off Topic] » Forumla İlgili Önerileriniz, Sorunlarınız » Cevap : Sizde rahatsız değilmisiniz?

buraya tasindiktan sonra baslik direk cop olmus oluyor umarim bir iki hafta sonra acilan diger ayni icerikli basliga bir yonetici tarafindan yapici yorum gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strongiron

1.Abicim adam Havyrain +18 sahneler varmı diye başlık açıyor
    2.Çok önemli bir bakarmısınız diye başlık açıyor
    4.ben bu oyunu aldım baksanıza
    5.şunu bunu yaptım baksanızaaaaa
    6.Herkes bir rank peşinde bir turnuva açıyor şöle açıyor böle açıyor 10 fifa başlığı 10 pes başllığı

1. Maddeki konu başlığına baktıktan sonra formun cılkı çıktığına karar verdim zaten, seviye oldukça düştü çelik çocuğun muhabbetine döndü form.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_could

An itibariyle playstation forumunda görülmesini istediğim için açtığım konu forumla ilgili önerileriniz sorunlarınız bölümüne taşınmıştır. Taşınması kitlenmesi gereken onca konu arasında bu konuyu seçtikleri ilgilendikleri için yetkililere teşekkürleri bir borç bilirim gerçekten süper iş yapıyorsunuz.

Dostum senin konuna benzer iki konu başlığı daha açıldı diğer iki konu senin başlığından sonra açılmasına rağmen seninki uygun görüldü demekki :(
  • Yoooo rahatsız değilim,
  • Bişi demiyorum mantığınızı sorgulamıcam iyi forumlar dilerim
  • iş başa düştü yani
  • Karmaşanın bir sebebi de başlıklar arasındaki boşlukların azlığı ve birçok başlığın büyük harflerle yazılmış olması. Üstüne bir de sayfa sayısı kısmı gelince karman çorman oluyor. Ve tabii, PS bölümünde çok kullanıcının yazması. Xbox ve PC oyun bölümünden katlarca fazla kullanıcı var PS'te.
    Demin PS bölümüne bir bakayım dedim; onca karmaşanın arasında hangi konu dikkatimi çeker diye baktım, çeke çeke "ailemi PS3 almaya nasıl ikna edebilirim" tarzı bir konu çekti. Yanlış anlaşılmasın, konuya lafım yok, forumda böyle konular da açılabilir; ama PS bölümüne bu tür konuları görmeyi hayal ederek girmiyorum, ne yalan söyleyeyim

Ki uzunca süredir, ciddice-uzun bir yazı yazdığım zaman, gelen cevapları okumuyorum. Çünkü ille insanın sabrını zorlayan türde cevaplar geliyor, biliyorsun ki anlatsan bile adam dediklerini anlamayacak veya kasten anlamamış görünecek(troll), sinirini bozduğunla kalacaksın.
    Zaten, ilgilendiğim bir iki oyunun konusu falan haricinde artık pek bir şey de yazmıyorum. Ama siz yazın tabii, benim gibilere bakmayın. Fesatçılık yapmaya çalışmıyorum burada:)

Yönetimi bu vaziyetten pek sorumlu tutamam; çünkü foruma giren üyelerde bitiyor esas iş. Üyeler böyleyse, yönetimin yapabileceği şeyler sınırlı kalacaktır. Üye seçmek gibi bir şeyse, üstat forumu tarzı "elit" olanları hariç, forum kavramına aykırı. Ki Donanımhaber yönetimi de, cep telefonu numarası gibi ugulamalarla, forumun konseptini bozmadan seviyeyi korumaya çalışıyor zaten.
    Ha tabii, Gran Turismo konularının PS bölümünde gözükmesi, PES-FIFA olayının düzenlenmesi yönetimin görevleri, onlar ayrı.
    Ama dediğiniz, geçmişte bölüm cezası alan arkadaşlar, yazmayı bırakan kişiler gibi şeyler ille olacaktır, sanıyorum. Bir kişinin çıkardığı tartışmalar, o tartışmalar sizin hoşunuza gitse de, büyük bir forumda ciddi sorunlara yol açabilir.
    Forum bu büyük, kapsamlı niteliğini koruduğu sürece (ki korumalı), çok huzurlu bir ortamın oluşması sanırım biraz zor. Herkes üye oluyor, her kesimden insan var.
    Yani bir noktadan sonra, iş gene bize düşüyor: böyle konular açarak eleştirilerimizi-önerilerimizi dile getirmeli; bir yandan da, sinir bozucu cevapların geleceğini, tartışmaların çıkacağını bilsek de, paylaşım yapmaya azimle devam etmeli, paylaşımı bırakanların yerini doldurmaya çalışmalıyız.

Not: Eğer donanımsal şeylerle ilgiliyseniz ve tartışma, sürekli hareketlilik istiyorsanız, dahili bileşenler-ekran kartı bölümü idealdir. Çıkan en ara ekran kartı modelleri bile bir tartışma konusudur orada. Shader yapıları konuşulur, shader'in ROP'la ilişkisi gibi gariplikler tartışılır, bir sürücünün ara versiyonunun getirileri sayfalarca tartışılabilir vs. Bir benchmark programında bir tarafın kartının görüntüsü milim farkla kötü mü olsun, sürüyle ss alınır, sayfalarca tartışılır bu :) Sürekli yeni ekran kartı, sürücü falan çıktığından hareketlilik hiç bitmez.

Konsol olayının yapısı gereği, konsollar kullanıcıya en az kafa yorduracak şekilde max zevki aldırmaya yönelik tasarlandığından, yani uğraşılacak pek bir yanları olmadığından, tartışacak şeyler fazla değildir. Sürekli Crysis - KZ2 karşılaştırması yapmak veya Move'dan konuşmak bir yere kadar olsa gerek. Konsol bölümü belki eski özelliklerini kaybetmiştir ama biraz da size öyle geliyor olabilir, kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 4 Kasım 2010; 5:54:09 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.