Bildirim
Sizdede lag varmı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
modeminden olabilir bende hic lag yok ama sadece benim dedigimle hareket etme bir kac kisiden daha cvb almalisin yanlis birsey yapmamak icin ... -
bendede arada oluo ama o bağlantıtdan olabilir.. -
BENCE DE BAĞLANTIDAN BENDEDE BU ARALAR ÇOK LAG WAR.. -
arkadaşlar bugün hariç bi kaç güne kadar hem cafeden girdim hem işyerinden hemde evden farklı saatlerde bende de lag vardı hatta charım 2 kere yattı.. sonradan cafede farkettik ko ve online oyunların hepsinde vardı lag sorun telekomdan kaynaklanıyormuş... bilgilerinize... -
arkadaşlar, ben 56k dial up bağlantı ile oynuyorum.. 1 kere bile lag nedir görmedim..
neden haln 56k. derseniz.. telekom sağolsun.. bekliyoruz halen.. -
telekomdan kimse memnun deil sanirim :) bulundugunuz yerlere gore deisiyor lag olayi sanirim bende lag yok ama hic olmuyorda deil bazen oluyor ama genelleme yaparsak lag falan yok ve lagta oyun oynamam :S
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X