Şimdi Ara

sizden güçlü yapılı bir adam size sataşsa ne yaparsınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu dışına 'sizden güçlü yapılı bir adam size sataşsa ne yaparsınız ' diye konu açardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gider karakola şikayetçi olup mahkemeye veririm 2-3 şahit ile tazminat davası bile talep edebilirsin.

• annesine söylerim
  • Moonwalk yaparak oradan uzaklaşırım.

• Dayağı yerim otururum aşağı tabikide hayır Türk usülü kaçarım herhalde

• Dalarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -NightFLY

55 kiloyum. hiç dövüs sanatı falan bilmem.
    birisine dalmam gerekiyorsa benden 2 kat iriymiş ağırmışına bakmam dalarım

hll knk yürekliymişsin sen baya

• Erkekliğimin 10 da 9'unu kullanırım napıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STR Priest -- 15 Temmuz 2015; 2:49:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Kocaman adamsın, onca kalıbın yakın dovuşın falan var. Hiç mi utanmıyorsun şu yaptıklarından kardeşim. Sen, ben, o hepimiz aynı vatanın evlatları değil miyiz? Bu yaşına gelmişsin sevgili kardeşim. Bir zaman sonra evlenecek çoluğa çocuğa karışacaksın. Çocuklarının yüzüne bakmaya utanmayacak mısın o zaman? Karın her akşam seni karşıladığı da içinde bir burukluk hissetmeyecek misin? Biz hepimiz insanız be guzel kardeşim. Biz hepimiz insanız. Neden aşağılıyorsun neden üstüme geliyorsun. Oysaki ben seni bu vatan toprağını paylaştığım seni bir kardeş gibi görmeye hazırdım. Eğer ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya hazırdım. Rica ediyorum dostum, senden yabancı bir insan olarak değil, aynı vatan toprağını paylaşan, benzer hüzünleri, benzer sevinçleri yaşayan, aynı dili konuşan bir dostun olarak, bir kardeşin olarak rica ediyorum. Bırak artık. Arkadaş olalım. Birbirimize yardım edelim. Bırak artık. Ne olur.
    Derdim.

+1

Laftan anlayacak biriyse insan gibi anlasmaya calisirim. Anlamiyorsa play ilerlerse hukuken cozum ararim satasacak dalasacak bir tip degilim

• Taştaşlarına yapıştırırım, şimdi onlar düşünsün der ve kaçarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya gelip

arkadaşlar diyelim ki sizden çok güçlü sağlam yapılı yakın dövüş falan bir adam size sataşıyor her ortamda sizi aşağılıyor sizinde alay ediyor sizi yerin dibine sokuyor sizi tahrik edecek hareketler yapıyor adamın sizi dövebileceğine adınız gibi eminsiniz bu durumda ne yaparsınız ?

diye konu açarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.