Şimdi Ara

sizden güçlü yapılı bir adam size sataşsa ne yaparsınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar diyelim ki sizden çok güçlü sağlam yapılı yakın dövüş falan bir adam size sataşıyor her ortamda sizi aşağılıyor sizinde alay ediyor sizi yerin dibine sokuyor sizi tahrik edecek hareketler yapıyor adamın sizi dövebileceğine adınız gibi eminsiniz bu durumda ne yaparsınız ?

• ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle
  • ilk önce güzelce söverim sonra adam akıllı dayağımı yerim en azından dayağı yemek için mantıklı sebebim olur
  • Kaçarım, eğer hala peşimi bırakmamışsa kaçarken yerden taş toplarım taş ata ata kaçarım. Canımdan değerli mi yani o adamdan atar yemek ya da yememek? Tanımıyorum bile.
  • Şansımı denerim
  • vala yapacak birşey yok pek. sağlam tanıdıkların varsa anca korku salabilirsin yada yazıl bir boks kursuna vs 10 ay sonra çık karşısına
  • Vur-kaç taktiği ama sağlam bişeyle indirmen lazım odun filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atar yaparım baktım geri vites yapmıyosa sakince kpnuşup çözmeye çalışırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözüne parmak atıp kaçarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kocaman adamsın, onca kalıbın yakın dovuşın falan var. Hiç mi utanmıyorsun şu yaptıklarından kardeşim. Sen, ben, o hepimiz aynı vatanın evlatları değil miyiz? Bu yaşına gelmişsin sevgili kardeşim. Bir zaman sonra evlenecek çoluğa çocuğa karışacaksın. Çocuklarının yüzüne bakmaya utanmayacak mısın o zaman? Karın her akşam seni karşıladığı da içinde bir burukluk hissetmeyecek misin? Biz hepimiz insanız be guzel kardeşim. Biz hepimiz insanız. Neden aşağılıyorsun neden üstüme geliyorsun. Oysaki ben seni bu vatan toprağını paylaştığım seni bir kardeş gibi görmeye hazırdım. Eğer ihtiyacın olursa elimden geleni yapmaya hazırdım. Rica ediyorum dostum, senden yabancı bir insan olarak değil, aynı vatan toprağını paylaşan, benzer hüzünleri, benzer sevinçleri yaşayan, aynı dili konuşan bir dostun olarak, bir kardeşin olarak rica ediyorum. Bırak artık. Arkadaş olalım. Birbirimize yardım edelim. Bırak artık. Ne olur.
    Derdim.

• İkinizden biri aptal değilse boyle bir olayla karşılaşılma olasılığı yoktur.

• Ilk uyaririm duzgunce devam ederse cikarir bicagi saplar mekandan uzarim

• bende güçlü olması sebebiyle fiziksel bakımdan zarar veremem bu yüzden onun karısını ayartıp sevişerek intikamımı almayı tercih ederim, olgun evli kadınlara zaten zaafım var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 15 Temmuz 2015; 1:27:20 >
  • Kalıplı olmasam da
    İ am the best fighter in the world
    Olduğum için sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Yürüyen Ölü

Gözüne parmak atıp kaçarım

Edit: Bacak arasina tekmeyi atar kaçarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aeronautical Engineering -- 15 Temmuz 2015; 1:25:34 >
  • Duymazdan gel

Ne yapacan

Dayak yerim dersen paşa gönlüm bilir

• Kan akana kadar dayak yerim

• Aklı olmayanım bedeni çalışır der lafımı koyarım.

• Taşaklarına vururdum

• quote:

Orijinalden alıntı: ilonglife

bende güçlü olması sebebiyle fiziksel bakımdan zarar veremem bu yüzden onun karısını ayartıp sevişerek intikamımı almayı tercih ederim, olgun evli kadınlara zaten zaafım var

Benimde asker veya polis kadınlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.