Şimdi Ara

Size Bir Hikaye Anlatacağım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dulge ‏@mob_law 22 Ağustos
    Gunlerden bir gun..sari biyiklari ve televole ekibini Sultanahmet camiine toplayip Elham okumasiyla meshur TD'muz Brezilya'dan bir adam alir

Brezilyali topu igne deliginden gecirecek teknikte bir adamdir...ama biyikli hocanin takimi da cok kosar...brezilyali buna uyum saglayamaz..

Sari biyikli hocamiz birebir konusur olmaz, basina konusur olmaz..takimdaki diger brezilyali stoperle konusturur olmaz..brezilyali mutsuzdur

Takimin en cok kosanlarindan olan uzun kivircik sacli oyuncumuz gelir Alex'in yanina...Kosma ben senin yerine kosarim, sen maci al der...

Brezilyali son 20dk'da toparlanir...Son 5 dk'ya 1-0 maglup giren takim, Brezilya'linin golleriyle maci 2-1 alip doner...

Ankara donusu sari biyikli hoca,uzun sacli cocukla konusur..Bu adam cok mac cevirir ama kosmuyor napacaz der takimin yeni lider adayina...

"Hocam birak o maci cevirsin, ben onun yerine de kosarim..O kossa da benim yaptigim presi yapamaz,ben 2 kati kossamda maci onun gibi acamam"

O gunden sonra Brezilya'li mutlu olur...cok gol atar...Uzun sacli cocukta hakikaten onun icin kosar...o da cok gol atar, attirir...

Sozun ozu..Futbol kosmadan oynanmaz...ama marifet herkesi ayni kosturmak degil, birbiri icin kosacak bireylerin oldugu takimi yaratmaktir...

Cok kalpler kirildi...cok ah alindi...Hesap verilmedi, formaya isledi...Uc kere son macta sampiyonluk verilmesi...inanin tesaduf degil...

Size Bir Hikaye Anlatacağım...

Güzel günlerdi...

• Tuncay mı o uzun saçlı çocuk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

Tuncay mı o uzun saçlı çocuk?

Kendisi net olarak yazmamış ama o dönemi düşündüğüm vakit evet o bence.
  • Hayatımda bu kadar zorlama bir hikaye görmemiştim abicim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

Hayatımda bu kadar zorlama bir hikaye görmemiştim abicim.

Sizce burada önemli olan hikayenin ne kadar sanatlı olduğu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Hayır, ne kadar sanatsız olduğu. Abicim hikaye uydurup hüzünlenmek istiyorsanız buyrun, Alex masal kahramanı değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gungorio

quote:

Hayır, ne kadar sanatsız olduğu. Abicim hikaye uydurup hüzünlenmek istiyorsanız buyrun, Alex masal kahramanı değil.

Yazan kişi camiadan uzak biri değil, sanmıyorum uydurma olduğunu zira Alper Öcal falanda tweetlere cevap vermiş. Twitter fenomeni değil yani yazan kişi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.