Şimdi Ara

size cazip gelen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu oyunda size cazip gelen ve oynatan nedir?

• Sadece emek ve oyuna saygı başka bişey değil
  • 1- grafikler ve görsel doyumluluk

2- arkadaşlarımla beraber ortak olarak bir amaçta uğraş vermek

3- yabancı uyruklu insanları dize getirebilme hayali

4- zorluklarla çok büyük emeklerle kasmak ve herkesin bu şekilde uğraştığını bilmek

5- lvl atladıkça farklı yerlere ulaşmak keşfetmek

6- yeni bir oyun olması

vs. vs. vs. şimdilik aklıma gelen bukadar
  • zevk aldıım için oynuyom
  • Aaslında bu tarz oyunların hepsı aynı sadece farklı 1-2 ozellıı var mesela bu oyunda trıef olmak traderllık yapmak vs.. ama sonucta oda nereye kadar suan bn lvl 41 ım ne traderlık yaptım ne trıeflık ne hunterlık kasıyozda kasıyoz tabı bellı bı yerden sonrada bayıyo gıdıp trıeflık yapaya kalksam ben lvl 41 ım 42 lvl e denk geldımmı adam yatırıyo yanı oda bosuna cıunkı ben x de takılıyorum cok yuksek lvl lı adamlar var lvl 60 olmus tıpler var onların arasına gırıpde bısı yapamıyorsun kasmak lazım kas kas bayıyo boyle aslında bu oyunda bana cazıp gelen ne? hıc bırsey bı oyun bulsam hemen bırakıcam heheh
  • Troyda oynuyosan 41 lvl ii bi lvl karşına kolay kolay senden yüksek lvlli adam çokmaz fazla ayrıca sen paso lvl kasıyorum demişsin oyunun zevkine varamamanda biraz ondan mesela ben traderlıkta yaptım thieflikte ikiside farklı oyundan zevk almak istiyorsan en az 2 yıldız mal taşı bak o zaman nasıl zevk alıyosun ama paranı kaybetme şansın çok yüksek thiefler kalabalık oluyo çünkü ve mübarek hemen anlıyolar kimde 2 yıldız mal var kokusunumu alıyolar ne sadece lvl kasarsan oyun bi yerden sonra seni sıkar bu çok doğal bak mesela şu ana sen jangana veya jangandan donwhanga bol yıldızlı kervanlar taşırsan oyundan zevk alırsın bu ilerleyen zamanlarda donwhangdan hotana hotandan geri olarak değişecek fakat sen böyle harıl harıl lvl kasarsan traderlığın veya thiefliğin zevkini almazsan ilerde çok yüksek lvl olduğunda traderlık sana bi keyif vermeyecek belki thieflikten zevk alırsın ama oda hotana mal taşıyanları soymaya çalışırsan diğerlerini soyman o kadar zor olmayacaktır.Hotan'a mal götürenler ise artık oyunda bişeyleri aşmış insanlar olacaklardır ve onları kesmekte zorlanacaksın çoğu sefer öleceksin buda senin hoşuna gitmeyecek bence herşeyi zamanında yaparsan senin için daha zevkli bi oyun olur.Tabi bunlar benim düşüncem sen nasıl düşünüyosun bilemiyorum şimdiden kolay gelsin iyi oyunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.