|
Apple, iPhone 17 Air'in inceliği için önemli tavizler verecek: İşte gelen son bilgiler

-
-
Taviz argesi
-
Niye inferior bir cihaz Pro Max ten pahallı olacak ben anlamıyorum
-
Kimsenin almayacağı bir telefon üretiyorlar. Plus az satıyor tamam da, bu hiç satmayacak. En azından bir seçenek olarak duruyordu Plus. Tonla para vereceğim, eksik özellik alacağım. Niye? 1 mm ince olsun diye mi? Ya zaten kılıf takıyoruz buna biz.
bunun yerine Plus’ı 1 mm kalın yapıp içine 6000 mah pil koyun bak ne oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikolα Teslα® -- 26 Kasım 2024; 12:33:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Malesef dunyada salak cok. Ozellikle amerika mal dolu. Ya bu adamlar sirf mesaj renkleri mavi gozukmuyor diye Android almayan tipler. Sirf karsi cinste Iphone yok diye yuzune bakmiyorlar. Beyin noksan bunlarda. Simdi Apple youtuber larla anlasacak pohpholayarak millete ballandira ballandira anlaticaklar. Bu saflar da malesef gidecek alacak.
Bence bir telefonun incelegine bu kadar onem vermek cooook sacma. Dediginiz gibi bir tik daha kalin olsun ama pili daha uzun gitsin, sogutma sistemi daha iyi olsun isterim. Bir de kesin narin ciahz olacak. Kesin alanlar baslayacaklar iphone um yamuldu diye. Iphone 6 serisinde olmustu bu sorun galiba.
-
Benim gibi kılıfsız kullanan dinozorlar kaldıysa piyasada kendine yer bulabilir. Yoksa kağıt gibi telefon bile yapsalar çok az kimse full armour+helmet almadan telefon kullanıyor.
En Beğenilen Yanıtlar

Kimsenin almayacağı bir telefon üretiyorlar. Plus az satıyor tamam da, bu hiç satmayacak. En azından bir seçenek olarak duruyordu Plus. Tonla para vereceğim, eksik özellik alacağım. Niye? 1 mm ince olsun diye mi? Ya zaten kılıf takıyoruz buna biz. bunun yerine Plus’ı 1 mm kalın yapıp içine 6000 mah pil koyun bak ne oluyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X