Şimdi Ara

SİZE EN YAKIN KİTABI ALIN 79. SAYFASINDAKİ 3. CÜMLEYİ YAZIN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
1
Favori
3.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tu sors ce soir?
  • Sherlock Holmes / Ölümün Sesi : "Afedersiniz," dedi Holmes kibarca.
  • 79. sayfa yok. 60 sayfa kitap
  • dizlerime kadar çıkan önden bağcıklı parlak siyah çizmelerim vardı
    Açlık Oyunları
  • Bu yüzden, son kez uzun bir ağlama çığlığı daha attıktan sonra sustu ve korku nedir bilmeyen, yenilgi tanımayan, canlı olarak karşısına ne çıkarsa kılı kıpırdamadan öldüren yırtıcı annesinin gelişini bekledi.
  • A first time holiday can be an experience you''ll remember for life.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sally, Dr. Kennedy'yi çalişma odasina getirdi ve sonra çikip kapiyi arkasindan kapadi. Irene, Stansfield'in koltuğuna yaklaşti ve eğilip onu alnindan öptü. Bu öpme durumu onlar için yeni bir şeydi, kanserin ortaya çikmasindan sonra başlamişti. O zaman, ölümün bir insanin gerçek duygularini ortaya çikardigi konusunu sessizce düşünmüşlerdi. Kennedy patronunun karşisindaki koltuga oturdu ve nasil oldugunu sordu ona.

'' Oldukça iyiyim, ama şimdi beni düşünmeyelim. Bu konuda yapabilecegimiz hiçbir şey yok. '' Stanffield bir an onun yüzüne bakti ve, '' Neler oluyor?'' diye sordu.
    Kennedy konuşmaya nereden başlayacagini bile bilmiyordu ve kisa bir tereddütten sonra, '' Dün gece Almanya'da gerçekleştirdigimiz şu operasyon....'' diye başladi..
    '' Evet. ''
    '' İşler tam olarak planlandigi gibi yürümedi. ''
    '' Çok mu kötü? ''
    '' Mitch'ten henüz haber çikmadi, ve BKA'da Kont Hagenmiller'in ölümünden sorumlu olduguna inandigi üç kişi için Avrupa çapinda bir arama bülteni yayinladi. ''
    '' Bu zaten bekleniyordu. ''
    '' Evet, Bunu bekliyorduk ama başka şeyler de oldu... '' Kennedy Orta malikanedeki yangindan ve BKA'dan sizan garip bir bilgiden söz etti - Bu bilgiye göre Rapp, Evi Hoffman'lardan sonra terk etmiş ve kaçmak için bir araba çalmişti.

Kennedy konuşmasini bitirince Standfield, '' Evet, işler tam olarak plana göre gitmemiş gibi görünüyor. Benim tahminime göre Mitch, Hoffman'lara kaçmalarini söyledi ve sonra da kendisi planda bir değişiklik yapti. ''

Kennedy başini salladi. '' Önce bende öyle sandim ama Mitch buraya dönmedi ve kisa bir süre önce de Hoffman'lardan bir mesaj aldim. Onlar '' - Kennedy başini iki yana sallayarak - '' Hedefe varildigini ama operasyon sirasinda bir elemanin yitirildigini söyledi. ''

'' Mitch. ''

Kennedy üzgün bir ifadeyle, yavaşça başini salladi. '' Evet. ''
    '' Peki ama BKA'nin aradigi şu üçüncü kişi ne oluyor o zaman? ''
    '' Bu konuda henüz başka bir bilgi alamadik. ''

Can Sıkıntısından bir bölümünü yazayim dedim..

• Saatte 90 kilometre hizla doguya yol alirken arka diferansiyel kilitleniyor

• Mektupla bir üniversiteye öğretim üyesi olmalıydım; belki bir süre sonra da mektupla üniversitede ders vermeğe başlamalıydım.
  • Teokrasi ve klerikalizm akımları ise, cemiyetlerin geride kalmasına, hatta gittikçe gerilemesine sebep olabilir.
  • Üzerindeki ciddi giysisiyle, yanına büyükçe bir omuz çantası koymuş, Mançurya Demiryolu hakkında yazılmış (sert kapaklı) bir kitabı okuyan genç bir kadının otelin barında içki içse bile, pahalı hayat kadınlarıyla karıştırılmayacağı düşüncesindeydi Aomame.
  • Ya Goldstein'ı suçlayarak düşüncesuçluları ve kundakçılara karşı daha sert önlemler alınmasını istiyor, ya Avrasya ordusunun gaddarlıklarına karşı esip gürlüyor, ya da Büyük Birader'i ve Malabar cephesindeki kahramanları göklere çıkarıyordu; ne fark ederdi ki.
  • "Gönül , başını biraz geriye atıp tanımak ister gibi baktı."
    Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
    Son Hafriyat
  • Diyorum ki acıyı absorbe et, etkeni dışarı çıkart, kendini onar ve bir sonrakini zorlaştırma.
  • Bir kere alıştınız mi, hiçbir çaba gerektirmez, fakat çok olumlu karşılık alırsınız.

• Belirli konuların çözümünde veya oluşumunda işletmenin katkısını paydaşların algılarına göre ölçmek de mümkündür.
  • Jimmy dışarı çıkabildi.Beresini çıkardı;parmaklıklaradoğru koşarken rüzgarın yüzüne vurmasına aldırış etmedi.
  • Bir gün,Sarene de Ashe'yi iletmek zorunda kalacaktı,izlemesi ve koruması için ona başka birini seçecekti.
  • hayalet kulesi' nin arkasından bir yerden gelen sesleri ve yarım düzine farklı dilde konuşan adamların bagrismasini duyabiliyordu.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.