SiZE goöRe nBa İn eN iyi OYuNCUSU kim(gelmiş geçmişş)
(En Son Oy Tarihi: 13.8.2013)
Giriş
krdş bence kobe en iyisi çünkü ne kadar rekor warsa kırdı.....
quote:
Orjinalden alıntı: ***the man***
krdş bence kobe en iyisi çünkü ne kadar rekor warsa kırdı.....
bende kobe taraftariyim zaten
kimse oscar robertson dememiş... nba'in en fazla triple double yapan oyuncusu ve en yakın rakibinden yaklaşık 100 triple double fazla. ayrıca michael jordanı da söylemek lazım tabi.
quote:
Orjinalden alıntı: myahau
kimse oscar robertson dememiş... nba'in en fazla triple double yapan oyuncusu ve en yakın rakibinden yaklaşık 100 triple double fazla. ayrıca michael jordanı da söylemek lazım tabi.
katiliyorum
aslinda listedeki herkesi sewerim ama benim icin en iyisi kobe bence en iyisi o
Micheal Jordan bu konuyu konuşmak bile hata
jordan tabii ki
aslında jordan da iyi çünkü basketbol da harikalar yarattı hiç olmadğı kadar yükseğe taşıdı bi de basketboldan en fazla para alan o! her sporu yapabiliyor... lary bird e göre "o tanrının içine girdiği bir insan"diye tanıması da var tabi ama spudd webb de iyi:)
iyileşeceğine inanıyorum o gelmiş geçmiş en iyi basketçi
Micheal Jordan
Kobe
Bencede Kobe
tabiki jordan
tartışmasız michael jordan ama iverson da takdire şayandır
1-tabiiki michael jordan 2-t-mac ve kobe 3-magic
kesinlikle MJ bunu kimse inkar edemez
quote:
Orjinalden alıntı: arif_icke
micheal jordan der..... ve susarım.
+1
tabiki michael jordan başka soze gerek yok!!!!
tek secenek var MJ
kobe nin 40 yasında nası oynadıgnı gormeden fıkrım degısmez
MAJESTELERİ
Michael Jordan neye oranla daha büyük? İstatiksel olarak harika değerlere sahip...evet belki Kobe veya listedeki diğer mükemmel oyuncular da bazı alanlarda Jordan dan da iyi fakat bunlara ragmen forumda MJ cevabı çoğunluksa bu sorunun cevabı ASLA İSTATİKSEL OLARAK BULUNAMAZ arkadaşlar...Ona karşı duyulan saygı ve hayranlık her istatiğin önünde ...Lütfen tartışmaya gerek yok... EN İYİLER BİLE MİCHAEL JORDAN DAN İYİ OLAMAZLAR