dünyanın en güçlü canlısı kangal tamamdır. şimdi böyle diyenler çıkacak ta
Mastiff Dogo Pitt
diyorum
1. dogo diyorum
en güçlü canlısı ?80 kg lık alaska kurdunu..bir insanı 1,2 saniyede öldüren tibet mastifini, bengal kaplanınıda hesaba katın
Pitbull un üstüne tanımam alayınızı yer ha
Ayı avında kullanılan bi köpek vardı ufak tefek bi şey ama çok zalımdı tam adı ve resmini bilen bi arkadaş eklerde daha doğru bilgi vermiş olur.
SS ist3rük
en güçlü dogo yada pitt diyenler..pendikte köpek dövüşlerinin yapıldığı yerlere gidin(ne kadar insanlıkdışı olsada)
Dogo Argentino tabikide 1 numara (Kangal'ı saymıyorum) Dogo çıtayı yenebiliyor videolarıda var izleyebilrsiniz o kadar güçlü bir köpek...
quote:
Orjinalden alıntı: cix_cix
Dogo Argentino tabikide 1 numara (Kangal'ı saymıyorum) Dogo çıtayı yenebiliyor videolarıda var izleyebilrsiniz o kadar güçlü bir köpek...
kangallar afrikada leoparlardan süürleri korumak için istendi....
dogoların bu kadar çok sevilmesinin nedeni; sahibine çok bağlıdır. sahibi için ölür,öldürür,parçalar,yok eder..
KangaL
İnternette bulduğum kadarıyla, ısırma gücüne göre şöyle sıralamışlar
1 American pitbull terrier
2 the German Sheperd (sanırım türkçesi Alman çoban köpeği)
3 ROTTWEILER
kangal alman çoban köpeği rott
tabiki bnm nacizane fikrim
quote:
Orjinalden alıntı: hokovic
dünyanın en güçlü canlısı kangal tamamdır. şimdi böyle diyenler çıkacak ta
quote:
Orjinalden alıntı: HITM@N
İnternette bulduğum kadarıyla, ısırma gücüne göre şöyle sıralamışlar
1 American pitbull terrier
2 the German Sheperd (sanırım türkçesi Alman çoban köpeği)
3 ROTTWEILER
bir batı meksika teriyeri bile sert 1 kemiği unufak edebilir...ısırma gücü denen olay amerikan hikayesi..
Afrika Yaban Köpeği diyorum ben gerci grup takılıyorlar sanırım da.Kangal da cok gucludur,bi video izlemiştim Kangal'ın pitbullu yerden yere carptıgı..
quote:
Orjinalden alıntı: Tjedrea
Afrika Yaban Köpeği diyorum ben gerci grup takılıyorlar sanırım da.Kangal da cok gucludur,bi video izlemiştim Kangal'ın pitbullu yerden yere carptıgı..
<
köpek sadece onların adıdır.. evcilleştirilememiş vahşi yaratıklardır...