Şimdi Ara

Size göre hangi rol daha çok yetenek ister? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
2.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: ReMaek

quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

En zor ikisi Jungle ve ADC.
    Duruma bağlı olarak hangisinin en zor olduğu değişebiliyor.

İkisini de iyi oynuyosak çilingir olur muyuz :D

Ne kadar iyi oynadığına bağlı olarak tabiki olabilirsin challanger olan adam da insan biz de insanız sonuçta.

yok abi. elosu düşük hesapla hiç bişey olmaz. oyuna girerken bakıyorum lolskill.netten karşıda gold var(s4te), s3te silver1 olan adamlar var, benim takımda s3ü unranked bitiren adamlar. ki adam adcydi üstelik bot pre. düşün artık. oyunu bilmediğim dönemler ranked girmenin cezasını çekiyorum şuan :P drkozi'yle duo attık adama sorabilirsiniz yani fıstık gibi başladığım oyun tflerde mahvoldu.

• Jungle ve Support.
  • Kesinlikle support , takımı adam edecek sizsiniz , kill aldıracak sizsiniz , tfde dayanmasını sağlayacak sizsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • support ve jungle.özellikle support.çoğu adc bişey yapmıyor zaten farmına bakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HouseM.D.

Kesin bir şey söyleyemem ama solo top olmadığından eminim

Sen neden solotop lari eziyorsunki simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

Ezmekten ziyade bence farma odaklı bir lane olduğu için öyle demiştir

• Tabiiki jungle ozellikle tr serverinde. yukardan mermi gibi yagarcasina yedigin kufurler altinda ormani hizlica temizleyip gang atmaya calismak. Middeki adama mavi vercem diye golemi tutarken % 50 hpnin gitmesi.bot lane ve mid laneyi dragona cagirip kimsenin gelmemesi uzerine tek basina kesmeye calismak. Kill almamak ,eger yalnislikla attigin ganglerde kill alirsan o lane afk kalir. En onemlisi dogru zamanda dogru yerlerde olmalisin vaktini 1 saniye bosa harcarsan kotu sonuclari olur.

• Adc ve Jungle
  • Mid>ADC

Nedenine gelirsek, adc lerin oynayışı kolaydır. Pek fazla skillshot vs gerektirmez. Önemli olan pozisyon alma ve farm kabiliyetidir.
    Mid lane de ise daha çok yetenek gerektiren herolar oyananır(genelde). O yüzden birçok iyi mid oyuncusu gerçekten iyiyse ki görüyoruz faker(başkalarıda var tabikide) gibi
    gerçekten ibretlik oynar. Ve diğer rolleride ortalama bir oyuncudan daha iyi oynama kabiliyetine sahiptir. Çünkü pozisyon almaları, skillshotları, refleksleri, farmları, zaten çok iyidir.

Jungle ise bana göre oyundaki en zor roldür fakat ''yetenek'' istiyor denemez. Önemli olan doğru yede doğru zamanda olmaktır. Buda tecrübeyle ve oyun zekasıyla olur. İşin içinde yetenekte oldumu güzel olur, çok da iyi olur

• jungle tabiki türkiyede jungle = ana bacı küfür eğerki ilk killi verirsen toparlanman zor olur
  • Jungle oyuncusu olarak jungle diyorum... diğer sadece farma ve kendinizi koruyup karsı rakipi almaya calısırken jungle 3 laneyi + buffları + gangları +drake kontrolünü yapıyor... aynı zaman da farmda ve xp de geri kalmamaya çalışıyor.. inanın jungle oynuyorum seviyesi ne olursa olsun çok zorlanıyorum.çok yorucu geçiyor.insan oyunda buram buram terler mi? bota gang at midi dürt topu tut aynı zamanda buffları çaldırma açık bulursan buff çal karsı jungle nerde kontrolünü sağla takım arkadaslarını uyar buff dağıt :/ gerçekten çok zor... hele 2 lane gerideyse çok zorlanıyorsunuz aynı anda hem farm hem xp için.... genelde oyun başı çok geride kalıyorum xp olarak... bazı oyunlar millet 7-8 lwlken 5 lwl oluyorum... bottaki çalılarda ömrüm çürüdü :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CloneTrooper

quote:

Orijinalden alıntı: HiddenHunter

quote:

Ezmekten ziyade bence farma odaklı bir lane olduğu için öyle demiştir

Biraz oyun yapisina bagli o aslinda, agresif toplane oyuncularida var mesela ama genelde defansif oynaniyo

• Adc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jungle her ne kadar iyi olursa olsun carry(ad ve ap) iyi olmadıkça ve güzel pozisyon alamadıkça o oyun taşınmıyor malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

Her zaman derim yine diyorum , Jungler .

Zaten challanger ligindeki oyuncularin %50-60 inin jungler olmasi da bunu ispatliyor.

Bir solotop oyuncusunun sadece farma ve lane ine odaklanmasi gerekirken , mid laner in gank ve snowball olmaya odaklanmasi gerekirken , botun karsidaki adc yi oyundan dusurmeye odaklanirken , bir jungler hem farma , hem kaybeden lane e nasil yardim edecegine , hem dragon kontrolune hem de bufflarini kaptirmamaya ve gerekirse karsi jungler a counterjungle yapmasina odaklanmasi lazim. yani yetenek olayini gecersek mesela gercek hayatta eger ibretlik reflexleri olan birisi iseniz cok iyi adc , mantikli dusunen birisiyseniz cok iyi support , sabirli birisiyseniz cok iyi top laner , agresif birisi iseniz cok iyi mid laner , zeki-agresif-mantikli dusunen-sabirli birisi iseniz iyi bir jungler olabilirsiniz :)

Bence abarttın. Jungle ı küçümsemiyorum aksine oynamaktan en zevk aldığım bir diğer rol ama ormancılarında tarzı var. Bazıları hiç gank atmaz sadece counterjungle yaparak rakip ormancıyı oyundan düşürmeye odaklanır. Bazısı counterjungle ile hiç muhattap olmaz kendini sadece gank atıp koridorlara baskı kurmaya adar. Counterjungle yapmak için önce kendine sonra koridordaki oyuncularına güvenmen lazım. Sen counterjungle yaparken yakalandığında rakibin koridordaki oyuncusu ona yardım ederken seninki sana yardım etmez ise patlarsın. Yani bu sadece ormancı ile bitebilen bir durum değil. Ayrıca buff süreleri belliyken ve gank atacağın koridoru bu buff süreleri ile dengelersen kaptırma olasılığında yok oluyor, yani çok zor birşey değil.

Konuya gelirsek bence de ADC. Her zaman takım savaşında ilk odak noktası ve bu yüzden bence diğer rollerden daha çok iş düşüyor.

• Jungler : Tecrübe ve map control ister . ( Oyunu okumak dahil )

Mid Lane : Tecrübe ve yetenek ister .

Top Lane : Tecrübe ve 9898989 dakika tek kalmayı başarabilmeni ister .

Adc : Tecrübe ve Yetenek ister .

Support : Tecrübe ve map control ister . ( Oyunu okumak dahil)
  • APC çünkü apc'ye yetenek gücü kasmazsan damage atamazsın xxxDDDDDDDD
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.