Şimdi Ara

Size Göre MuServer Nasil Olmalıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar,

Konu başlığından anlaşılacağı üzere?
    Bir server olsa sizce nasıl olmalıdır.?
    Ne Özellikleri Olmalıdır?, Olmamalıdır.?
    Shopları Nasıl Olmalıdır?, Olmamalıdır.?
    Spotları Nasıl Olmalıdır?, Olmamalıdır.?
    GameMaster Olmalımıdır?, Olmamalımıdır.?
    Event Olmalımı, Olmamalı mı.?

Bunları çoğaltabiliriz arkadaşlar? Herşeyi sizlerden bekliyorum kısacası..

Konuyu Tartışalım..

• Ayrıca Arkadaşlar MuServerdaki en önemli konulardan biri;

VIP olmalı mı?, olmamalı mı.?
    Donate Olmalı mı?, olmamalı mı.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaEsMu -- 24 Aralık 2010; 0:20:41 >
  • ben eski kafali yani 97d hastasyim su an globalde oynuyorum yeni basladim soyle olur
    exp %75-100olmadi150
    drop&75:)
    donate olmamali en fazla 2 set option olmali oda webshopta
    vip olmamali
    version 97d olmali benim gorusum bu
  • Benim fikrimde arkadaşınkine benzer
    Exp 30 60 arasi
    Shoplarda +7 Legendery set dragon set vs vs satilmasi
    Hiç bir jevelin satilmamasi Özellikle Darklordsta bu konu cok güzeldi Sesler kapalı oyun oynayan yoktu :=)
    Stadium kapalı olması Bc ve ds nin onemi artmasi icin stadium 2 3 ay sonra acilmali. Özellikle chaos Zor duserse Bc nin degeri o kadar artar.

Party exp vs vs hiç biri olmamali exp sabit kalmasi lazım
    reset attiktan sonra pointlerin sıfırlanıp 250 point gelmesi :=)
    Benim goruslerim bunlar bi charı fullemek en az 4 ay olur kanımca bole :)
  • 2 Arkadaşımızın Yorumları Çok Güzel, Başka Arkadaşlarımızdan da yorumlar bekliyoruz.. Yorumlar Biraz Çoğalsın Ki Tartışalım Toplu Ortamda
  • BU konu defalarca açıldı, bende defalarca cevap yazdım, sonuc olarak bi gelişme olmadı, bence kendin oyna, nasıl olması gerektiğini kendin düşün.
    Zaten artık eski mucular kalmadı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

BU konu defalarca açıldı, bende defalarca cevap yazdım, sonuc olarak bi gelişme olmadı, bence kendin oyna, nasıl olması gerektiğini kendin düşün.
    Zaten artık eski mucular kalmadı...

Bencil davranma arkadaşım, bugüne kadar açılmış olabilir sende cevap yazmişta olabilirsin ama bu şu demek olmuyor başkası bu konuyu tekrar dile getirdi biz ne yazarsak yazalım boşa nasilsa yapılmaz dememelisin. Açtıysak boşuna açmadık,
    Eğer bu konu içersinde istenilen birşey var ise buda SİZE GÖRE MUSERVER NASİL olmalıdır ? diye soruluyorsa bu soruya karşı cevap iletmelisin, fevri veya anti cevaplar atarak insanlarıda kışkırtmamalısın.

Bu iş tek kişi düşüncesiyle olabilecek birşey değil.
    bana kalsa zor veya kolay olur önemli olan bunun orta noktasını bulabilmek ve oynayacak sizler olduğunuz için oyundan zevk almanızdır..
    eski mucular halen var ama hep geri plandalar merak etme sen.

bu mesajada lütfen birşeyler yazma, yazacak isen konuyla alakalı iletiler yazarsan seviniriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sezon: 2
    Exp: 10-100
    Exp Party Bonus:
    Elf-SM-BK 100%
    Elf-SM-BK-MG-DL 80%
    ........

Drop: 60-80
    Özel günlerde(bayram, seyram yada hafta sonlarında Drop artabilir)
    Drop aslında önemli nokta, Luck lu düşme oranı, ex item düşme oranı, jewel düşme oranı, Blue Feather, Jewel Of Guardian.... Bu itemlerin düşme oranı kesinlikle tek tek kontrol edilmeli...
    Heart of love gibi incik boncuk itemlerin nelerden düştüğü, ve onlardan neler düştüğü ayarlanmalıdır. Bi şekilde satıcılarda yüksek set satılmayacağı için, incikboncuklardan bazı jewel ların ve dragon/plate/legendery+7/8/9/10 itemlerin kimisi lucklu kimisi lucksuz kimisi add li kimisi add siz şeskilde düşmelidir.

Shop:
    Shoplarda can/mana potu event biletleri çok düşük setler
    Nebir görev itemi, nebir jewel, nede ne olduğunu bilmediğin herhangi bir item olmamalıdır...

Eventler:
    Adminlerin kafalarına göre yaptığı eventlere uyuz oluyorum, 3 tur eşek yarışı :)
    En arkadaki adam çakallık yapıp 2 tur atar, admin de bunu her zaman yer... Oyunun eventleri aslında gayet zevklidir, sadece bunları kulanışlı yapmak gerekiyor.
    BC ödülü 1chaos olursa ve chaos heryerden düşerse kim neden girsin :)
    CC de dolu dolu jewel düşmezse kim neden girsin :)
    Değiştir BC ödülünü, 3-5bless/3-5life/yada kundum box/artık neye ihtiyaç duyuluyorsa....
    Değiştir CC droplarını, 5 yaratıkdan 1bless, 1soul düşsün, birinciye jewel of guardian versin, bak o zaman kaç online ın kaçı cc ye gircek...
    DS yi değiştir, yüksek oranda lucklu item düşsün yada exp bonus olsun, Sonundada 1-3-5 boss olsun, onlardan box, ex item, yada ancient item düşsün,
    Bakalım kaç kişi gireer...

En önemlisi CS, CS ye dokunma, orjnal haliyle kalsın, ama kesinlikle sorunsuz çalışsın.

Spot:
    Kesinlikle nokta spot olmamaldır. Bunun dışında hangi haritada min-max spot sayısı:
    Lorencia 1-4
    Noria 1-2
    Devias1 0-2\
    Devias2 0-3:} en az 1
    Devias3 1-3/
    Atlans1 1-3\
    Atlans2 1-2:} en az 2
    Atlans3 0-1/
    LastTower1 1-2\
    LastTower3 0-2:} en az 2
    LastTower7 1-5/
    Tarkan1 2-4
    Tarkan2 0-2
    İcarus 3-7
    Kanturu1 1-3
    Kanturu2 2-5
    Kanturu3 0-4
    Arena 7-18

Sınırlar: Şuana kadar oynadığım en mantıklı mu brbmu ve plackpointmu oldu, ikisi arasında çok az fark vardı, ikiside türk server ı değildi, ama ikisindede türkserver larından daha çok türk vardı:)
    O serverlarda oynadıkdansora bişeyler farkettim, Oyunda bazı şeyleri sınırlamak kesinlikle gereklidir. Maximum Level/Reset/Stat/Exitemözelliği
    Max lwl 400''''''''''\
    Reset lwl 400''''''''\ Bunun anlamı oyunun 10 resetten olduktan sonra
    Reset point 400'''''\ bittiği değil, yeni başladığıdır. Guildini kurarsın, yada
    Maximum reset 10''\ başka birisinin guildine girersin, eventlere girersin,
    item kasarsın, karakterini güçlendirirsin, sonra guildinle beraber CS yi almaya çalışırsınız, olay bu.
    32k full stat kasana kadar yaratık kesip sonra da amacınıza ulaşıp sıkılmakdan, ve bunun nedenini bilememekden daha iyidir;)

Gelelim para konusuna, vip e karşı değilim, abartılmadığı sürece ama donate satılmasına 100% karşıyımdır... Google reklamları gibi tıklamalı şeyler olursa sık sık tıklarım:)

Türk severlarında kasarken görmediğim olaylar kalmadı, adminlerin arkadaşlarına item vermesi, çarının şifresini vermesi, sonra arkadaşlarının admin çara girip oyuncuları bozuk olan haritaya çekip oynua girememesini sağlamak ve siteden warp olayın kaldırmak, yada arkadaşlarına exp kasmak, arkadaşlarına gm lik vermek ve onların playerlarla saçma tartışmalara girip kendilerini haklı bulmaları sonucunda yetkisi olmadığı halde banlamaları, iki oyuncu tartışırken adminin arkadaşına destek vermesi/haklı bulması/taraf tutması... Bu olaylarla karşılaşmadığım türkserver larıda oldu tabiki, ama böyle olayların kesinlikle olmaması gerek...

Ben yazarken düşünmedim, düşündüklerimi yazdım. Daha oyunu tam bilmediğini düşünüyorum, bence oyunu seviyorsan önce oyunu tamamen öğren sonra bu yola devam edersin :)
    Eğer dediklerim kulağına hoş gediyse beklerim:http://low.ggame.eu/
    İtalyan server ı, misafir sever oyuncular ve gm ler, max reset:1 anlattıklarıma yakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 24 Aralık 2010; 16:02:11 >

• hartas ben geliom bana yardimci olursun elim yanlis yerlere gitmesin adam gibi server oynamak istiorum artik
  • BU TUR KONULARA ISTERSEN 100 DEFA YORUM YAPMIS OLABILIRSINIZ ARKADASLAR..AMA BU SUNU IFADE ETMEZ HER YORUM YAPISIMDA SONU GENE HUSRANLA BITIO YAPSAM NE OLUR YAPASAM NE OLUR MANTALITESINI ORTADAN KALDIRMAKTA FAYDA VAR...
    BURAYA KONU ACILIRKEN BIZIM GORUSLERIMIZ O PLANDA TURULDUGUNU UNUTMAYALIM BIZLER ANLASILDIGI KADARIYLA ARKADASLAR BIZIM FIKIRLERIMIZE GORE HARAKET ETMEK ISTIYORLAR..GELELIM ESKI MUCULAR KALMADI ARTIK SE MERAK ETME (GAESMU) TAM YERINE YAKISIR BI CVP VERMIS GERI PLANDALAR!!!
    _________GELELIM NASIL BI SW ACILIRSA OYNARSINIZ KONUSUNA________
    DONATE VE VIP OLMAMAMSI GEREKIO BUNA KATILIYORUM EXP 50_100 DROP 60_70 OLMALI VERSIONA GELINCE S2 VEYA 97 D OR 99İ OLMASINDA FAYDA VAR DAHA COK SARIO CUNKU ARAMAK VE PAYLASMAK CERCEVESIDE SERVER AKIP GIDER TICARETIN ONEMI ARTAR:D...

________NOT_______
    ARKADASLAR NASIL BI SW ACARSA ACSIN TURK INSANI BAMBASKADIR NERDE YENI SW ACILDI HURRA ORAYA VERILEN EMEKLERIN HIC BIRININ ONEMI YOK GUNUMUZDE OLURDA BI GUN SW KALMASSA ANLARSINIZ O ZMAN YABANCI SITELERDE GEZINMEKTEN ZEVK ALIRSINIZ UMARIM...EMEKLERIN KARSILIKSIZ KALDIGI BIR MU ONLINE ORTAMINDA EGLENMEK GEREKSIZ...
    GECESINI GUNDUZUNE KATIP KASAN ARKADASLARIMIZ 2 GUN SONRA SW DE KIMSE KALMADIGINI GORUNCE HAYAL KIRIKLIGINA UGRUO BUNUN BOYLE OLMASIMI GEREKIO...DARKLORDS TAN BAHSEDILMIS OLURDA OLE SW ACILIRSA GENE AYNI SOUNCLAR CIKACAKTIR...UMARIM BIZLER YANILIRIZ VE ESKISI GIBI OLUR...BU GERCEKTEN COCUK OYUNCAGI OLDU ZIVANADAN CIKTI ONUNE GELEN SW ACARSA...FAZLA LAFA GEREK YOK ASLINDA ANLAYAN ANLIO HEPIMIZ ICIN HAYIRLISI...KENDI ELLERIMIZLE TR DEKI SERVER ORTAMINI OLDURUYORUZ...AKLI BASINDA INSANLARIN ONU KESILDIGI TAKTIRCE OLMAZ..SAYGILAR..

• @Blecart

1-Ben ne kadar hiçbir gelişme olmayacağından emin olsamda fikirlerimi belirttimki, kimse beni suçlu gibi görmesin...

2-Zaten eski mucu kalmadı demişim. Siz diyorsunuz ki: Eski mucular ''GERI PLANDALAR'' Bu kanıtlanabilecek bişey değil, aksi de kanıtlanamaz. O yüzden bu konuda tartışmayalım...

3-Türk Serverları at yarışı gibi, siteye bi rankings koyulur herkes o tablonun başında olmak ister. Adminler playerlara bu yolu gösterdi, altlarda kalan player ne yapsın, onun amacı 1.olmak, yeni bi server açılınca oraya koşar.
    Ki şahsen ben Blackpointmu da 4 ay oynadım, sonrasında internetim gitti, daha sonrasında server kapanmış. BrbMu da 2 ay oynadım, nedense o da kapandı.
    Emeklerim boşa gitmiş olsada pişman değilim....

4-Bu kısım şimdilik boş :)
  • Konuya başka arkadaşlar katılmayacaklar galiba.
    Halen diğer arkadaşlarında katılımını bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.