Arkadaşlar.. Cypherda Ardream Mage Dizmeyi Planlıyorum Char Humandır 59 lvl mage almak istediğim itemler listesi : +7 dd +7 crimson set +7 lighting erenion elementel pendant walkryie set ( hp) charda şuan görev takıları ve +7 hp kıyafetler ile 1468 hp var 300 hp daha gelcek walkryie ler ile olacak 1768 bide ep gelcek onunla birlikte 1900 leri zorlar artık yorumlarınız benim için önemli esirgemeyin onları benden
l.e yi değiştirip chaotic staff alabilirsen +7 çok güzel olur 5 dd ve 5 hp veriyo bnce bu değişikliği yap ve light ın etkisi büyük oranda düştü yani genel olarak kilitlyemezsin kilitleyebilmek için +8 elixir ideal ama bütçen az sanırm dediklerimi düşün yada ice+light ol daha iyi bi build olur gibi geliyo bana o zmn g.e +7 de kullanabilirsin oda güzel hp veriyo
glacier erenion ile yapacagım lighting staff vuruşu maksimum 150 vurucak ama o zaman :S bütçem az oldugu için chaotic staff +7 yada elixir staff +8 alamam ben sadece o itemler ile iş yapabilirmiyim diye merak etmiştim önerilerinizi alıp ona göre char ı dizicem
up.. biraz daha yorum istiyorum..
yorum yapsanız beyler yaa.. sizin yorumunza göre hareket edicem..
hmm cypera göre berbat itemler kusura bakma ama cyper dupenin anavatanı ve senin itemlerin bu servere göre cok düsük ama playerligin iyi ise light olup ks den alabilirsin bence
yorum için saol up..
Zaten Piyasa SH ci kaynıyo bana kalırsa ICE-LIGHT ol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme