soru ne? bu adamlar ne kadar böle oturumu? yoksa bu adamlar ne zamandır böle oturur_
bu adamlar ne kadar boyle oturur
ve kızacak bısey yok arkadaslar ınternete gırmemde bıraz problem var zamanım yok yanı
tesekkurler..
bence o adamlar tekneyi sigara küllüğü olarak kullanıyolar ve sigaraları bitince ordan incekler, e tabii sigaraları ben de görmedim ama bu soruyu soran arkadaşın cevabını bekliyorum
valla hiç bi tahminim yok soylede merakta kalmayalım
biri oturmakdan sıkılana yada yorulana kadar sanki sol tarafta bi tekerlek daha war gibi..
beton kuruyana kadar sen cvbı soleyene kadar birinin telefonu calana kadar altta bardak var o kırılana kadar aralarından biri dusene kadar inşaat bitene kadar patron bitene kadar mesai bitene kadar
??????????????
bacakları ağrıyana kadar :)
Süper ya.. Afedersiniz ama kabız olmuş gibi oturuyor
quote:
Orjinalden alıntı: Eka01
quote:
Orjinalden alıntı: HECTORTROY
orda karton gibi görünen şeyii merak ediyorsanız resmi bilgisayarınıza kaydedin sonra klasörün içinde küçük resimler olarak simgeleştirin orda kartonun yerinde bi adam var yaw
evet ilginçç.., cevabım: oradaki adam inin lamn aşağı diyene kadar
bunu deneyın bak kartonun orada adam çıkıyooo
bu bi resim olduu ıcın sonsuza kadar otururlar
denyomusun nesin söylesene be
muhabbetleri bitince kalkarlar herhalde
Arkadaşlar böyle cevabı olmayan ya da olsa bile lüzumsuz bir soru için merak yapmayın ve böyle arkadaşlara prim tanımayın...Son mesajı ben yazmış olayım..Artık kimse cevap yazmasın ve konuda kapansın....