quote:Orijinalden alıntı: selenvirusBu mesaj silindi.Alıntıları Göster hehe bunu 5.sınıftadaki bir çocuga göstersem şak diye bu adamlar o şeyi denge tutmak için öyle duruyolar der
quote:Orijinalden alıntı: W Nex Sacramentumhehe bunu 5.sınıftadaki bir çocuga göstersem şak diye bu adamlar o şeyi denge tutmak için öyle duruyolar der Alıntıları Göster pazara kadar değil mezara kadar diye and içip ölesiye kadar oturcaklar
quote:Orijinalden alıntı: Kubilaypazara kadar değil mezara kadar diye and içip ölesiye kadar oturcaklarAlıntıları Göster biri düşene kadar
quote:Orijinalden alıntı: sasaellbiri düşene kadarAlıntıları Göster ihtiyacı gelinceye kadar(yemek molası büyük abdest küçük abdest)
quote:Orijinalden alıntı: xxxxveyselxxxxihtiyacı gelinceye kadar(yemek molası büyük abdest küçük abdest)Alıntıları Göster admlar oturmuyolarki çömelmişleeeeeeeeeeeeeeer
quote:Orijinalden alıntı: mur4ttadmlar oturmuyolarki çömelmişleeeeeeeeeeeeeeer Alıntıları Göster eewt çömelmiş
quote:Orijinalden alıntı: Cango Mangoeewt çömelmişAlıntıları Göster Fakirlik insanlara neler yaptırıyor .. yazık
quote:Orijinalden alıntı: OnyxlogFakirlik insanlara neler yaptırıyor .. yazık Alıntıları Göster BU ARKADAŞLAR 1 SEZON BOYUNCA OTURUYOLARDI AMA İNDİLER ALLAHA ŞÜKÜR
quote:Orijinalden alıntı: Kahraman PalhaBU ARKADAŞLAR 1 SEZON BOYUNCA OTURUYOLARDI AMA İNDİLER ALLAHA ŞÜKÜR Alıntıları Göster arkadaslar kusura bakmayın sıze bıraz uzak kaldım işlerden dolayı sorunun cevabını verıcem ama bıraz daha gecsın TAHMİNE DEVAM.....
quote:Orijinalden alıntı: zayyyoda güzelcevap devam arkadaslar devam Alıntıları Göster Halat kopana kadar
quote:Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8Halat kopana kadar Alıntıları Göster arkadaslar dıkkatlı bakın orda halat falan yok
quote:Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster adamlar orada oturmuyorlar ki
quote:Orijinalden alıntı: Muka01adamlar orada oturmuyorlar kiAlıntıları Göster oturdukları araç da 3 tekerlekli. pek dengesiz durmuyor yani. ben resimdeki o büyük beyaz karton mudur nedir onu anlamadım. ön planda olan.
quote:Orijinalden alıntı: Dinçeroturdukları araç da 3 tekerlekli. pek dengesiz durmuyor yani. ben resimdeki o büyük beyaz karton mudur nedir onu anlamadım. ön planda olan.Alıntıları Göster Sanırım 1 Saattir