Size özel diye gelmiş kampanya arkadaslar konuyu açmadaki amacım kampanya mail olarak gönderilmiş tanıtım olarak mail kutuma düşmüş bi mailleri kontrol etmekte fayda var. Değişik bi banka bu qnb puan kampanya katlımı cins. (Sms gelmedi yada mobil uygulamada kampanya görünmüyor.) Size özel CardFinans Nakit ile 31 Ocak'a kadar her 125 TL ve üzeri internet harcamanıza 10 TL, toplamda 50 TL'ye varan ParaPuan hediye! Kazandığınız ParaPuan’larınızı 28 Şubat'a kadar kullanabilirsiniz.
|
(Size Özel) CardFinans Nakit ile 50 tl puan
-
-
banada geldi 4 gün önce,katılım için sms istemiyor.Harcama yaptım mesaj gelmiyor oldu mu olmadı mı diye.KAra düzen gidiyor saçma sapan işler,bakalım puan yatacak mı
-
Bu nasl bankaya sayaci birak sms bile yok 😀 -
Yıldönümüne özel kişiye gelen % 10 maksimum 50 TL puan kampanyası var, tek şart Finasbank posu, ona bile gelmedi puan Kayıt açtırdım, yarın dönüş yapacaklar.
-
Finans bank puanları j hangi akaryakıt firmalarında kullanılıyor. -
Hocam akaryakıt için kesinlik yok istasyona sorup öyle yakıt almalısınız fakat Carrefour'lar da kullanılıyor. -
Finansbank nakitkart Kör atış kampanyası
-
bence şöyle kampanya yapsalar daha iyi olur "size tanımlayacağımız puanları kullanabileceğiniz market , internet sitesi bulabilirseniz extra puan kazanacaksınız "
A101 ve Şok'a gittim kasada puan gözükmedi n11 üzerinden kullanayım dedim puan sorgula diyorum donup kalıyor agold denedim 3D ekranında kalıyor puan kazananlara allah sabır versin
-
Hocam selam.bulabildiniz mi harcayacak yer ? Benim karttaki puan kullanma günü bugün son hala bulamadım :(
-
n11'de kullandım mesajı yazdığım tarihte site ile banka arasında sorun varmış 1,2 gün sonra düzelmişti. yalnız şöyle bir saçmalık var 39,12 puanınız var diyelim 40 liralık üründe kullandırmıyor puan tutarı kadar ürün fiyatı olması lazımmış bonusun gözünü seveyim
-
Anladım hocam .bende gittim bugün Carrefour da harcadım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X